Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Asıl ben teşekkür ederim.. Özellikle dikkate alıp hızlı bir şekilde cevap yazdığınız için..

Paneldeki [/COLOR][/SIZE][/FONT] bu gibi kod eklentilerinin çıkmamasını kastdestmiştim.. Yine anlaşılmadı ise; Yarın ins. resimli anlatıyım.. Şimdi yarım ölüme doğru gitmem gerek..
Anladım (: Ben hızlı cevap panelinde görünüm olarak bir değişiklik var şeklinde baktım. Şimdi istediğiniz kıvama gelmiş olması gerekiyor :)

İyi geceler, tekrar teşekkürler.

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Ne mutlu muslümanım diyene olsa hoş olmaz mıydı.. aramızda sadece türkler yok ki...

temayı beğendim ellerinize sağlık...

BirKuL

¤ LamElif ¤

Aldığı Beğeniler
0
Anladım (: Ben hızlı cevap panelinde görünüm olarak bir değişiklik var şeklinde baktım. Şimdi istediğiniz kıvama gelmiş olması gerekiyor :)

İyi geceler, tekrar teşekkürler.

Harikasınız..:gulver: Ellerinize Sağlık.. Rabbim razı olsun. Çok Teşekkür Ederim..

Belki alışkanlıktan farklı geldi Size diyeceksiniz ama şimdi çok daha güzel oldu..:ok:

Ayrıca bir önceki temaya göre işaretçi .gif'ler daha belirgin olmuş.. Süper.. MaşaAllah..

# "Son Mesajlar" akışkan listeside olsaydı ama çok istekte bulunuyorum, kusura bakmayın. Biraz zannediyorum alışkanlıktan dolayı oldu bu istek..

# Arka plan rengi #FFFFFF olması... İnanın konular için daha güzel olacak insaAllah.. Çok teşekkürler.. Ayrıca hızınızdan dolayı tebrik ediyorum..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Hayırlı olsun.Emeği geçenlerden Allah razı olsun...

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Çok hoŞ olmuŞ onur kardeŞİm. Yenİ aÇdim portalİ Şİmdİ baya gÜzel gÖzÜkÜyor.eksİkler Çikdikca İletİrİz kardeŞ. EmeĞİne saĞlik.

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Emeğinize sağlık çok güzel olmuş. Rabbim razı olsun. Üstdeki ana menüde portal olsa güzel olur bencede.

_SpOrTmEn_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
Hayırlı olsun.Emeği geçenlerden Allah razı olsun...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Onur karde$im, cok ho$ bir tema oLmu$...
KaraMavi karde$imizin temaLari cok güzeL... Rahman razi oLsun...

Foruma yine istatistikLeri ekLersen iyi oLur insaALLAH...

emeginize sagLik...

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
çok beğendim Elinize sağlık çok hoş görünüyor girince şaşırdım :)

Üst Alt