Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

elifg

eyvallah

Aldığı Beğeniler
230
Takım
Fenerbahçe
Hayırlı olsun toplantınız:) Bayanlar bölümüne giremiyorum neden acaba?

elifg

eyvallah

Aldığı Beğeniler
230
Takım
Fenerbahçe
Öyle olsun bakalım umarım çabuk ulaşırlar merakımı gideririm :)

.:MatraX:.

.:[KaÇaK YoLCu]:.

Aldığı Beğeniler
692
Takım
Galatasaray
bu sene bensiz bensiz yediniz demii :( :( :( çok gelmek istedim ama olmadı ama olsun oranın atmosferini geçenseneden hatırlıyorum çok güzl bir duygu orada olmak :) bu sene çaycı başı mystery seçilmiş anlaşılan garibim benim :D :D yokluğum çok belli olmuş anlaşılan :D :D

ATA

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Öncelikle Herkese Selamun Aleyküm

Geçen seneki toplantınıza telefonla katılmıtım ama bu sene kontur olmadğı için arayamadım:) Malum artık paramı tek başıma yemiyorum. yanıma bir ortakçı buldum:)

Toplantınızdan bir gün önce istanbuldaydım. Yoğun trafik ve istanbulun mahşeri kalabalığı beni korkuttu ve ilk otostop çektiğim kamyonla kaçmak zorunda kaldım...

Gelelim toplantıya... Geçen seneki toplantıdan bayağı fire verilmiş. Ama toplantı adamı Livechillah yine herzamanki yerini almış... "bu adam bi tuhaf ya.. herhangi bir memlekette toplantı duysa fırlıyo gidiyo... arabasının bagajında piknik tüpü hazır bekliyor:)

evet şimdi isim isim analiz edelim

Livechillah: gitmediği tek toplantı yengenin (eşini kastediyorum) bayan arkadaşlarıyla kısır yaptığı toplantılar (onada gidecekte götürmüyor)
Mystery: Livechillah abisi nereye o oraya.. seviyorum kendisini..
UHİBBU: Ben bu arkadaştaki enerjiyi anlayamıyorum. ne içiyorda bu enerjiyi bu sabırı buluyor anlamıyorum.. bu nasıl bir organize sistemidir.. Ahmet San'mısın mübarek.. Ben olsam çoktan pes edip kendimi alkole verirdim.. ama bu hala zemzem içiyor.:)
ZEHRA: Her forumda olması gereken bir insandır kendisi, iştirak sever bir arkadaş kıldan tüyden şeyleri bahane edip gelmemezlik etmiyor.. vefalı bir arkadaş.. (yüzde yüz vefalı)
ONUR: Kendisini hiç şahsen görmedim ama eminim toplantıda Ali Ağaoğlu gibi davranıyordur:) yaptım oldu:) ama şuna eminim kesin toplantıda AVEA reklamı yapmıştır:) kendisini sevdiğim gibi şuan facede kulaklarınıda çınlatıyoruz:)
İLMİNUR: :uknownbanana7uj:

ATA

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Diğer arkadaşları tanımadığım için yorum yapamadım...

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Livechillâh Abi seneye kısmet olursa yine gelmek istiyorum..
Sen şimdiden takımı kur sonra sıkıntı çekmeyelim..
İnşallah her seneden daha güzel olur gelecek sene.. :)

Üst Alt