Öncelikle Herkese Selamun Aleyküm
Geçen seneki toplantınıza telefonla katılmıtım ama bu sene kontur olmadğı için arayamadım

Malum artık paramı tek başıma yemiyorum. yanıma bir ortakçı buldum
Toplantınızdan bir gün önce istanbuldaydım. Yoğun trafik ve istanbulun mahşeri kalabalığı beni korkuttu ve ilk otostop çektiğim kamyonla kaçmak zorunda kaldım...
Gelelim toplantıya... Geçen seneki toplantıdan bayağı fire verilmiş. Ama toplantı adamı Livechillah yine herzamanki yerini almış... "bu adam bi tuhaf ya.. herhangi bir memlekette toplantı duysa fırlıyo gidiyo... arabasının bagajında piknik tüpü hazır bekliyor
evet şimdi isim isim analiz edelim
Livechillah: gitmediği tek toplantı yengenin (eşini kastediyorum) bayan arkadaşlarıyla kısır yaptığı toplantılar (onada gidecekte götürmüyor)
Mystery: Livechillah abisi nereye o oraya.. seviyorum kendisini..
UHİBBU: Ben bu arkadaştaki enerjiyi anlayamıyorum. ne içiyorda bu enerjiyi bu sabırı buluyor anlamıyorum.. bu nasıl bir organize sistemidir.. Ahmet San'mısın mübarek.. Ben olsam çoktan pes edip kendimi alkole verirdim.. ama bu hala zemzem içiyor.
ZEHRA: Her forumda olması gereken bir insandır kendisi, iştirak sever bir arkadaş kıldan tüyden şeyleri bahane edip gelmemezlik etmiyor.. vefalı bir arkadaş.. (yüzde yüz vefalı)
ONUR: Kendisini hiç şahsen görmedim ama eminim toplantıda Ali Ağaoğlu gibi davranıyordur

yaptım oldu

ama şuna eminim kesin toplantıda AVEA reklamı yapmıştır

kendisini sevdiğim gibi şuan facede kulaklarınıda çınlatıyoruz
İLMİNUR: