Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
GELELİM ŞU GELİP GELMEME MESELESİNE:

Ben toplantıya en başından beri gelecem demedim.. Çünkü gelecem dediysem ölüm kalım olmadığı müddetçe gelirim.. Çünkü ben sözümün eriyim...

Öyle vay efenim bugün hava yağmurlu gelmicem, vay efenim toplantıya iştirak eden arkadaşların tuttuğu takımı beğenmiyorum, vay efenim Fenerbahçe çok fena yenildi moralim çok bozuk evden çıkamam, vay efenim ayağımda topuk dikeni var yürüyemiyorum onun için sizin omzunuza binip yük olmak istemiyorum o yüzden gelemicem.... gibi enstanteneler (bu böylemi yazılıyodu) söyleyipte kararı verilmiş yeri ayrılmış bir toplantıya gelmemek ayıptır...

BEN GELMİCEM DEDİM GELMİYORUM.... GELECEM DESEYDİM MUTLAKA GELİRDİM ÇÜNKÜ BEN DELİKANLIYIM..... sözü olan buyursun

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Bayram gelemiyeceğini söylememi istede sizlere..
hosca vakit gecirmeniz dileği ile :)

haya

Sofizade

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
aslında su bır haftadır uğraşıyorum nasıl yapsamda gıtsem dıye ama uymuyor ozel bir kac nedenim var ir tanesi mustafa abiye anlattım bırde anneannemın hastalıgı gırdı bugun ıstanbuldayım ama yarın ankara gıdıyorum annemın amelıyatını yenı öğrendik..herşey üst üste gibi oldu..hakkınızı helal edin..bizde aranızda olamayacaz uhıbbucum ciler ve haya mustafa abi en cok tasnımak ıstedıklerımdı ama olmuyor ınan suana kadar ayarlamaya calıstım arkadasımın dugunu dahı ertlemeye karar vermıstımkı anneannemın sağlık durumu cıktı :( yarın ankaraya gıdecem ınsallah bızlere dua edın..hakkınızı helal edın

mustafa abı senle konustuktan sonra dusundum arkadasımı aradım dugunden sonra gıdecektım kutlamaya, süpriz yapacaktım sizzede ama bu haber bizi mahvetti..nasip değilmiş gelemiyoruz..

hakkınızı helal edın...
nur Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Arkadaşlar bende pazar günü toplantıya gelmeyi çok istiyordum ve hala da istiyorum :) bir sıkıntı yok geleceğim inşaALLAH müsterih olunuz endişe etmeyiniz ..

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
aslında su bır haftadır uğraşıyorum nasıl yapsamda gıtsem dıye ama uymuyor ozel bir kac nedenim var ir tanesi mustafa abiye anlattım bırde anneannemın hastalıgı gırdı bugun ıstanbuldayım ama yarın ankara gıdıyorum annemın amelıyatını yenı öğrendik..herşey üst üste gibi oldu..hakkınızı helal edin..bizde aranızda olamayacaz uhıbbucum ciler ve haya mustafa abi en cok tasnımak ıstedıklerımdı ama olmuyor ınan suana kadar ayarlamaya calıstım arkadasımın dugunu dahı ertlemeye karar vermıstımkı anneannemın sağlık durumu cıktı :( yarın ankaraya gıdecem ınsallah bızlere dua edın..hakkınızı helal edın

mustafa abı senle konustuktan sonra dusundum arkadasımı aradım dugunden sonra gıdecektım kutlamaya, süpriz yapacaktım sizzede ama bu haber bizi mahvetti..nasip değilmiş gelemiyoruz..

hakkınızı helal edın...

Araya hastalık girdiyse önceliği ona vermek gerektiğini hepimiz biliyoruz. Yoksa bana anlatmış olduğunuz bir gelememe nedeni değildi Değerli Kardeşim. Sizlere Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşAllah. Dualarımız sizinle. Acil bir durumdan dolayı gelemediğiniz için o gün Sizi yanımızda gibi kabul edeceğiz.

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Gelmeyenler adına çok üzüldüm :agla:
Sözlerinizde durmanızı isterdim..

Kemahlı

Yasaklı Üye
Yasaklı
Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
UhibbU kardeş

gelmeyi çok arzuluyordum hatta gelecek olan tüm kardeşlerimize

çok güzel hediyeler hazırlamıştm..

Ama gelmekten vazgeçtim kusuruma bakma ..

iyi sohbetler dilerim

ALLAH utandırmasın inşaALLAH..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
benim gelicemde şuanda çok kesin olmamakla biraz zor ,çünkü kızım ameliyat geçirdi şuanda nekahat döneminde eyer gelicek olursam ben bir şekilde UhibbU ile temasa geçerim..şimdiden size ii eylenceler iyi tanışmalar canlar..selam ve dua ile ..

Üst Alt