Rica ederim (:
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 8 Eyl 2009 #21 Rica ederim
~TUNA~ *HAKK'A DAVET* Üyelik Tarihi 21 Ağu 2009 Mesajlar 89 Aldığı Beğeniler 0 Konum menzil Takım Galatasaray 8 Eyl 2009 #22 çok güzel olmoş uhibbu kardeş herşey çok güzel olmuş sonunda merak edilen iftar süperrrr.... vakkasın cömertliği de ayrı bişey zaten... teşekkürler
çok güzel olmoş uhibbu kardeş herşey çok güzel olmuş sonunda merak edilen iftar süperrrr.... vakkasın cömertliği de ayrı bişey zaten... teşekkürler
KanDamLaSi Ubeyd Üyelik Tarihi 14 Eki 2005 Mesajlar 7,463 Aldığı Beğeniler 64 8 Eyl 2009 #23 güzeLdi.. te$ekkürLer.. Cihan abi naptin sen ya..
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 9 Eyl 2009 #24 KanDamLaSi' Alıntı: güzeLdi.. te$ekkürLer.. Cihan abi naptin sen ya.. Genişletmek için tıkla ... begendigine sevindim zira sana 2 cümle söyletmek zordur Ah Cihan ah ne diye ısrar ediyosun bide
KanDamLaSi' Alıntı: güzeLdi.. te$ekkürLer.. Cihan abi naptin sen ya.. Genişletmek için tıkla ... begendigine sevindim zira sana 2 cümle söyletmek zordur Ah Cihan ah ne diye ısrar ediyosun bide
@Cihan** YD Üyesi Üyelik Tarihi 26 Ağu 2005 Mesajlar 3,994 Aldığı Beğeniler 9 Konum Sinop&Egypt Takım Beşiktaş 14 Eyl 2009 #25 bana ne kinin vardida yerin dibine soktun cozemedim bu seferlik boyle oldu dostlar .. seneye daha guzel yerde agirlamaya calisacagim sizleri ..
bana ne kinin vardida yerin dibine soktun cozemedim bu seferlik boyle oldu dostlar .. seneye daha guzel yerde agirlamaya calisacagim sizleri ..
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 17 Eyl 2009 #26 Ben ve kin zorlasan bi araya gelmem...bi garezim yok nazım var diyelim nazı geçiyo derlerya o misal....İllaki biri olacaktı zaten oda sen oldun... Telafi edicem inşallah..:buba:
Ben ve kin zorlasan bi araya gelmem...bi garezim yok nazım var diyelim nazı geçiyo derlerya o misal....İllaki biri olacaktı zaten oda sen oldun... Telafi edicem inşallah..:buba: