Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Semerkand abimiz Esad bey ve mehmetalisoker mangaL yapıyor :D
Semerkand: burda mangal yapmak yasak ama neyse görevliler gelene kadar yaparız diyo :hihi:

::hahaha::hahaha: ben bu piknik mecarasınısını görmemişim.. nerden bilirsin bunları..normaldede çook güzel mangal yaparım :Dayak: supersin bacim..Allah razı olsun

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Fzehra ablam hayal işte buda :)
ona bakarsan blackholese ve tüm erkklerede halay çektirdim :hahaha:

Semerkand abimiz Esad bey ve mehmetalisoker mangaL yapıyor :D
Semerkand: burda mangal yapmak yasak ama neyse görevliler gelene kadar yaparız diyo :hihi:

::hahaha::hahaha: ben bu piknik mecarasınısını görmemişim.. nerden bilirsin bunları..normaldede çook güzel mangal yaparım :Dayak: supersin bacim..Allah razı olsun

içime dogdu abim :hihi:
Teşekkr Edrm :)

Hani ülker çizi reklamında mangal yapan biri varya o sensin desem :hahaha:

aybar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
harika bir anlatım..manzarada nefis..hayal gücün zirvede..orda olmak isterdim...halaylar çekmek voleybol,yakartop oynamak,üstüne kurt gibi acıkıp piknik sepetine saldırmak ve ardından yapan kardeşlerimize yürekten teşekkürler etmek..bunlar da benim hayalim..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
harika bir anlatım..manzarada nefis..hayal gücün zirvede..orda olmak isterdim...halaylar çekmek voleybol,yakartop oynamak,üstüne kurt gibi acıkıp piknik sepetine saldırmak ve ardından yapan kardeşlerimize yürekten teşekkürler etmek..bunlar da benim hayalim..

Teşekkr edrm:) Hepsini yaparsın ama teşkkr etcegni sanmıyorum :hihi:

Tamam tamam senide götürüyom hayal degilmi ekliyorum işte hayalime :D

Erkeklerin sofrası hazır ilk oturan aybar oldugu için millet aç kaLdı :hihi:
ona ceza verdiler gidip kızlardan yemek isticeksin.... :hahaha:

aybar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
harika bir manzara, insanın içini kıpırdatan bir anlatım,nitelendirmelerde çok hoş..ellerine sağlık...orda olmak vardı ya..halaya katılmak,yakartop oynamak,voleybolde kaçan topu çalılıkların arasından getirmek..sonra kardeşlerimizin hazırladığı piknik masalarına hücum edip açlığımızı yatıştırmak..aynı kalp atışına sahip arkadaşlarla bir arada bulunmanın cemaat bilincimizi artırdığına şahit olmak isterdim...ellerin dert görmesin..uhibbu

aybar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
ben ilk yazımı göremeyince gitmedi yazıp tekrar yazdım..ama gfitmiş hayret..ayrıca ben sana cevap yazamıyorum..ne yapmam lazım..valla ilk senden isterim yemeği..bilesin..:)

ERCAANNN

NUR-UN ALA NUR

Aldığı Beğeniler
2
oh iyi valla goturun bakalim kebaplari,köfteleri biz burda acimizdan ölelim.siz cikin kirlara biz dört duvar arasinda havasizliktan dunyamiz kararsin.neyse bizde Bir sonraki piknige gideriz artik.
cok guzel dusunmussun uhibbu kardesim allah emegini yagli etsin.gelmis kadar oldum piknige

443emirgan1.jpg

Vahy16

Öğrenci

Aldığı Beğeniler
73
Allah Razı Olsun
İnşallah bizde gideriz
Teşekkür ederiz...

Üst Alt