Acemi aşıklarmışız çabuk dagıldık….
10ur seni başka sitelerdede mi görecektim.Başka siteye böyle bi konu açacagım hiç aklıma gelmezdi:agla: ..En son 2015 te siteyi kapattın bir dahada açılmadı
Oysa Cihan hep arkamızda dururdu oda webmaster olamayıca yarı yolda bıraktı bizi
KanDamLAsı hiç beklemezdim hani arkanı bile dönmeden gittin.. Fzehra abla eşi tamamen yanına dönünce hiç gelmez olmuştun..Böylemi iz bıraktık biz yüreklerde? :agla:
Hafız 70 abim bir konuya kızdın çektin gittin çok acıttın içimi...

Leyl kapatacak konu bulamaz olmuştu.Elif te yorum yapacak konu
Uhibbu da üzerine hayaller kuracak o güzel nadide insanların gidişini izleyenlerden :agla:
Hansa bacımda kendi halinde sessizce gelip gidiyo
Sevvalk,bayaz nur, Nürican bu durumu görünce siteden ayrılmayı yeglediler

Fatsalının işleri yogun olunca el etek çeker oldu siteden bayramdan bayrama artık…
Semerkand abim bir biz kaldk şu yüreklere bu sitenin adını bir köşeye yazan..
Sümeyya uzakları bahane ettin şu sanal ortamda bile selamını almaz hale gelmiştik
Mabed kimseyi göremeyince oda aldırmadı başını öne egdi veda edenlerden oldu
Hİlalumut ısrarlarla burada kalanlardan oldu
Böyle olcagını hiç kestiremezdim..Allaha emanet Olun…
Bir an yüreginize dokundum sanmıştım …ALDANMIŞIM……:agla:…:agla:…:agla:
10ur seni başka sitelerdede mi görecektim.Başka siteye böyle bi konu açacagım hiç aklıma gelmezdi:agla: ..En son 2015 te siteyi kapattın bir dahada açılmadı
Oysa Cihan hep arkamızda dururdu oda webmaster olamayıca yarı yolda bıraktı bizi
KanDamLAsı hiç beklemezdim hani arkanı bile dönmeden gittin.. Fzehra abla eşi tamamen yanına dönünce hiç gelmez olmuştun..Böylemi iz bıraktık biz yüreklerde? :agla:
Hafız 70 abim bir konuya kızdın çektin gittin çok acıttın içimi...
Leyl kapatacak konu bulamaz olmuştu.Elif te yorum yapacak konu
Uhibbu da üzerine hayaller kuracak o güzel nadide insanların gidişini izleyenlerden :agla:
Hansa bacımda kendi halinde sessizce gelip gidiyo
Sevvalk,bayaz nur, Nürican bu durumu görünce siteden ayrılmayı yeglediler
Fatsalının işleri yogun olunca el etek çeker oldu siteden bayramdan bayrama artık…
Semerkand abim bir biz kaldk şu yüreklere bu sitenin adını bir köşeye yazan..
Sümeyya uzakları bahane ettin şu sanal ortamda bile selamını almaz hale gelmiştik
Mabed kimseyi göremeyince oda aldırmadı başını öne egdi veda edenlerden oldu
Hİlalumut ısrarlarla burada kalanlardan oldu
Böyle olcagını hiç kestiremezdim..Allaha emanet Olun…
Bir an yüreginize dokundum sanmıştım …ALDANMIŞIM……:agla:…:agla:…:agla:

emeğine sağlık canım çok çokkkkkk güzeldi