Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdi şöyle bir durum var... ben katılmak istiyorum ama ne forum beni tanıyor nede ben forumdakileri tanıyorum. orada sen yabancısın sen mültecisin sen üvey evlatsın gibi durumlarla karşılaşıp dışlanmam dimi
şimdi şöyle bir durum var... ben katılmak istiyorum ama ne forum beni tanıyor nede ben forumdakileri tanıyorum. orada sen yabancısın sen mültecisin sen üvey evlatsın gibi durumlarla karşılaşıp dışlanmam dimi
hababam sınıfında bir replik var: okul dediğin dört duvarı olan üstü kapalı yer değildir çocuklar. okul heryerdir.. diyordu mahmut hoca.. o misal.... oradaki kapıdan kastınızın gönül kapısı olduğunu biliyorum ama kapıdan herkes girebilse bile şimdi siz hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz.. siz bir köşede ikili kulisler yaparken ben tek başıma kalacağım misal bir örnekle açıklayım
BEN: osman oradan dolmayı uzatsana
SEN: ( yan tarafla muhabbettesin)
BEN: Osman dolma dolma
SEN: (yan tarafla hala muhabbettesin)
BEN: (omzuna dokunarak) Arkadaşım dolmayı uzat bitecek işte ya iki tanecik yiyim bari
SEN: (yan tarafla muhabbettesin)
BEN: gidiyom lan
SEN: (yarım saat sonra) Ya bu yan tarafımda bi arkadaş vardı nereye gitti
DİĞER İNSANLAR: kimdi la o dolmalara bakarak mırıldanarak gittiya la
gibi olaylara maruz kalmaktan korkuyorum.. (dolma önemli)