@uhibbu @...vuslat @Birindarfatma enleriniz için Rabbim iki cihanda razı olsun inş değerli muhteremler varolun 
Amin amin amin cümlemizden kardeşim@uhibbu @...vuslat @Birindarfatma enleriniz için Rabbim iki cihanda razı olsun inş değerli muhteremler varolun![]()
@Birindarfatma Allah razı olsun inşallah 2021 yılın enlerinde beni de es geçmediğin ve kalemin de ismimi yazdığın için şükranlarımı sunuyorum ????????En iyi bayan üye ; @uhibbu @sükutu-ezber @Beste @YaRêN @...vuslat @Rumeysa @Güner @Sultani Can @Aşikar
En iyi erkek üye ; @Beyoğlu @Yusufça @SiyahSancaktaR @İsrâ @Kuzucuk_saudade @Sessizliğim
En yararlı bölüm/ konu ;
En sevdiğiniz sayfa/konu ; Gönül Dağı Yüreğimin Yıkık Dökük Sayfası Hayal-I Sözler Hüzünlü Mısralar Gönülden Dökülenler
En sevdiginiz forum oyunu ; Yokluğunu Fark ettiğiniz Üye İçinizden Geleni Yazın 3 Üye 3 Yorum
En iyi konu açan; @Beyoğlu @Yusufça @Kuzucuk_saudade @YaRêN @Sessizliğim
En iyi yorumcu :
En iyi çıkış yapan üye; Ben
En güzel nick; @uhibbu @Beste @YaRêN @sükutu-ezber @Yusufça
En aktif /çalışkan üye : Hepside çalışkan MaşaALLAH
En hamarat : Hepside hamarat MaşaALLAH
En uyumlu:
En özlenen üyeler ; Girmeyince hepsinide merak edip özlüyorum şayet şimdilik kayıp olanlar @Mavi'm @Sükutu LeyL @Aşikar
En samimi ;
En yardımsever: @İsrâ @uhibbu
En şair ruhlu; @Beyoğlu @Yusufça @sükutu-ezber @turangida @SiyahSancaktaR
En duygusal : @Beyoğlu @sükutu-ezber @SiyahSancaktaR ve ben @Birindarfatma
En sessiz,sakin @Beyoğlu @Yusufça @Sükût-u Hayâl @Rumeysa @GünBatımı
En sabırlı : @uhibbu
En mütevazi; @Beyoğlu @Yusufça @Sessizliğim @SiyahSancaktaR
Şimdilik Bukadar![]()
????❤En iyi bayan üye ; @uhibbu @sükutu-ezber @Beste @YaRêN @...vuslat @Rumeysa @Güner @Sultani Can @Aşikar
En iyi erkek üye ; @Beyoğlu @Yusufça @SiyahSancaktaR @İsrâ @Kuzucuk_saudade @Sessizliğim
En yararlı bölüm/ konu ;
En sevdiğiniz sayfa/konu ; Gönül Dağı Yüreğimin Yıkık Dökük Sayfası Hayal-I Sözler Hüzünlü Mısralar Gönülden Dökülenler
En sevdiginiz forum oyunu ; Yokluğunu Fark ettiğiniz Üye İçinizden Geleni Yazın 3 Üye 3 Yorum
En iyi konu açan; @Beyoğlu @Yusufça @Kuzucuk_saudade @YaRêN @Sessizliğim
En iyi yorumcu :
En iyi çıkış yapan üye; Ben
En güzel nick; @uhibbu @Beste @YaRêN @sükutu-ezber @Yusufça
En aktif /çalışkan üye : Hepside çalışkan MaşaALLAH
En hamarat : Hepside hamarat MaşaALLAH
En uyumlu:
En özlenen üyeler ; Girmeyince hepsinide merak edip özlüyorum şayet şimdilik kayıp olanlar @Mavi'm @Sükutu LeyL @Aşikar
En samimi ;
En yardımsever: @İsrâ @uhibbu
En şair ruhlu; @Beyoğlu @Yusufça @sükutu-ezber @turangida @SiyahSancaktaR
En duygusal : @Beyoğlu @sükutu-ezber @SiyahSancaktaR ve ben @Birindarfatma
En sessiz,sakin @Beyoğlu @Yusufça @Sükût-u Hayâl @Rumeysa @GünBatımı
En sabırlı : @uhibbu
En mütevazi; @Beyoğlu @Yusufça @Sessizliğim @SiyahSancaktaR
Şimdilik Bukadar![]()
Amin bilmukabil @sükutu-ezber ????????@uhibbu ve @...vuslat teşekkürler yorumlarınız ve görüşleriniz için yüreğinize afiyet olsun inşallah,,, ????????????