Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*SANDALCI*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sizin adınıza sevindim. Başka bir sitede tanıştığımız arkadaşlarla biz de buluşmuştuk. Güzel bir duygu gerçekten.

Biz 7 kişiydik ve siz gibi Adana da buluşmuştuk. Sanırım Adana da bir tılısım var:)

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
ya ben anlamadım bu işi.. şimdi birbirini tanımayan iki kişi adanada buluşuyor...mantık açısından bakıyorum olumsuz cevap veriyor.... realist olmak gerekirse değişik diyorum ....

Yazdığını biraz daha açarsan, seni aydınlatacak bilgiyi sunabilirim canım kardeşim....

Birbirini tanımayan iki insanın Adana'da buluşması; sen de nasıl ve niçin olumsuzluk bıraktı?

"Gerçekçi olmak gerekirse, değişik diyorum..." Biz gerçekçiyiz de, değişik olan nedir?

Kıymetli kardeşim, yazdıklarını daha net ifade edersen, söz seni aydınlatacağım.:)

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Sizin adınıza sevindim. Başka bir sitede tanıştığımız arkadaşlarla biz de buluşmuştuk. Güzel bir duygu gerçekten.

Biz 7 kişiydik ve siz gibi Adana da buluşmuştuk. Sanırım Adana da bir tılısım var:)

Adana insanı sıcak, sımsıcak, içten ve samimidir... Tılsımı bu olmasın?...:)

Sizlerin de, arkadaşlarınızla buluşmanıza sevindim. Zira tanışmak; kim ile yazışıp, iletişim kurduğunu görmekten ziyade, sanaldan gerçeğe geçip, bakmak ile görmek arasındaki farkı, fark ettirir insana.

Ümit ederim, bir gün hepimiz bir aile olarak bu farkı tadabiliriz...

zafer32

...kayıp gül...

Aldığı Beğeniler
1
Yazdığını biraz daha açarsan, seni aydınlatacak bilgiyi sunabilirim canım kardeşim....

Birbirini tanımayan iki insanın Adana'da buluşması; sen de nasıl ve niçin olumsuzluk bıraktı?

"Gerçekçi olmak gerekirse, değişik diyorum..." Biz gerçekçiyiz de, değişik olan nedir?

Kıymetli kardeşim, yazdıklarını daha net ifade edersen, söz seni aydınlatacağım.:)

kısacası birbirini tanımayan iki insan nasıl adanada buluşabilir ki...neye güvenerek buluşuyorsunuz...birbirini tanımayan iki insan bu zaten bir olumsuzluk değilmi???

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
kısacası birbirini tanımayan iki insan nasıl adanada buluşabilir ki...neye güvenerek buluşuyorsunuz...birbirini tanımayan iki insan bu zaten bir olumsuzluk değilmi???

Birbirini tanımayan iki insanın, nasıl buluşmasını öngürürsünüz?...

Neye güvenmemiz gerekiyor?...

Hala olumsuzluğu anlamış değilim. Sizin kafanızda nasıl bir tanışma tahayyül ettirdik?...

Çoban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Birbirini tanımayan iki insanın, nasıl buluşmasını öngürürsünüz?...

Neye güvenmemiz gerekiyor?...

Hala olumsuzluğu anlamış değilim. Sizin kafanızda nasıl bir tanışma tahayyül ettirdik?...

Sanal alemde yüzüne maske takıp iyi görümeye çalışan birçok kişi olduğu için bu kardeşimizde galiba sanalı sanal olarak görüyor..Kalplere atılan dostluğun farkın varmamış galiba..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Sanal alemde yüzüne maske takıp iyi görümeye çalışan birçok kişi olduğu için bu kardeşimizde galiba sanalı sanal olarak görüyor..Kalplere atılan dostluğun farkın varmamış galiba..

Yazdığınız gibi ise düşüncesi; tasvip etmesem dahi, saygı duyar ve susarım.

Kaldı ki, sanal ile gerçek hayat arasındaki farkı; tanışmak, görüşmek, konuşmak yok etmiyor... Birini tanımak için, yaşamak gerekiyor.

Neyse, cevap yazacaktır. Kafasındaki tanışma - görüşme düşüncesini net olarak belirttiğinde, birbirimizi daha iyi anlayacağız görüşündeyim.

Teşekkürler, Çoban. (Rumuzunu hala merak ettiğimi de, belirtmek isterim. :))

Çoban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Teşekkürler, Çoban. (Rumuzunu hala merak ettiğimi de, belirtmek isterim. :))

Resulullah (sav) efendimiz bir hadisinde" Hepiniz bir sürünün "çoban"ı gibisiniz, çoban sürüsünden sorumlu olduğu gibi sizde emirleriniz altındakilerden sorumlusunuz..Onlara müslümanlığı öğretmelisiniz, öğretmez iseniz mesul olacaksınız ".. buyurmakta..
Ben bir çobansam sizde bir çobansınız..tabi bulunduğunu diyalog içinde olduğunuz kimselere karşı.. :)

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Resulullah (sav) efendimiz bir hadisinde" Hepiniz bir sürünün "çoban"ı gibisiniz, çoban sürüsünden sorumlu olduğu gibi sizde emirleriniz altındakilerden sorumlusunuz..Onlara müslümanlığı öğretmelisiniz, öğretmez iseniz mesul olacaksınız ".. buyurmakta..
Ben bir çobansam sizde bir çobansınız..tabi bulunduğunu diyalog içinde olduğunuz kimselere karşı.. :)

Zaman ayırıp, açıklama yaptın. Sağolasın kardeşim.

Rabbim sorumluluğumuzda ve yükümlülüklerimizde, yardımcımız olsun.

zafer32

...kayıp gül...

Aldığı Beğeniler
1

evet sanalı sanal görüyorum...kusura bakmayın sanaldada kalplere dostluk atılacağını düşünmüyorum.!!!

Üst Alt