Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla ne diyeceğim bilemiyorum gülmekten kırıldım artık konuşamıyorum birde 110 kilomuz var nefes alamaz oldum artık
Dilsitan Kardeşim benim acil zayıflamam lazım hemde çok acil yoksa evde kalacağım beni kimse almaz sonra
Gerçekten çok güzel olmuş tek kelimeyle mükemmel.. Rabbim devamını getirsin inşallah...
Allah seni ne etmeye cırcır böceği etmeye nerdende geldi aklına hayalmakinesi seni 2020 de Allah ömür verir ise bırak okulu anneanne olurum hacım ya ance: ayrıca şiir kitabı konusu içine mi doğdu senin çaktırmadan kitabı beleşe getireceksin haa seni gidi seni bakıyorum beni forumun juniorlarının hocası yapmışın benden söylemesi konularımı kilitleyen modların uşakları doğru disipline İlminur abla çok konularımı kilitledi sanmam ki uşağını kurtarayım intikammmm :kahkaha:
menzilgülüm rica ederim herzamn gel beklyioruz
hakan abi siz girin radyo isine ben destege gelirim
mehmetali kardesim
sana güzellik yaptim sümeyya kardesimizin kontrolündesin ama bence hemen evlen yoksaaa sonu kötüüüü :hehehe:
aksam anneye git dee ana beni eversene
SOFI kardesimizle SEMERKAND abi dergi kurmuslar güzel güzel calisiyorlar Masaalah.Ikiside forumumuzdalar hala Allah daim etsin .
Ama ufak bi farkla SEMERKAND abi artik bayanlarin lehinde yorum yapiyor aleyhindeki konulara gülmüyor bile. Sebebide duyudugma göre yenge hanimmis artik kimden duyduysa (benle hic alakasi yok )foruma girip yorumlari okumus ve alidigi kararda buymus :hehehe:
ve Aleykum selam .. Ben konuyu görmemişim.. nasıl görmemişim..5 gün yoktum.. baştan sonu süper hazırlamışsın..:hehehe:
Allah razı olsun çok muhtesem olmuş
Ne diyeyimki şimdi size Dilsitan kardeşim inanın çok güldüm.Fakat boşuna ruya görüyor boşuna hayal kuruyorsunuz bence..
Ben kolay kolay ruya görmemki görsemde ruyamda cimbom olmaz:hehehe:
Hayal etmeye devam edin bakalım,hayallerle de yaşamak iyidir:hehehe:
Bu güzel ve kaynartırıcı paylaşımınız için gönülden teşekkürler kardeşim.