Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Yılbaşı kutlamayanlardanız. Ama Musab kardeşim güzel bir yere konuyu getirmiş. Ertesi günün tatil olması, iş olmaması açısından epey geç saatlere kadar, arkadaşlarımla veya ailemle vakit geçiriyorum. Niyet önemli diye düşünüyorum.

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
fzehra , bypolat , Tebessüm , peri , YaMusaB , hayrullah , yaralı gonul

kardeşlerim yorumlarını paylaştığınız için teşekkür ederim...

Bende acizane fikrimi beyan edeyim ...

Aslında o gün diğer günlerden farksız dır...

İnsanlar o güne Bir anlam yüklemeye çalışıyorlar...

Yani diğer günlerden başka bir özelliği olmayan o güne insanlar çok lütufkar davranıyor her ne hikmetse Gayrimüslimler için bişey demiyorum hadi onlar inançları gereği kutluyor ya biz müslümanlara ne demeli..Tv da Yılbaşı Özel çekilişeleri Yılbaşı özel programları,Yılbaşı Çekilişleri...falanda felan diye böyle uzaarda uzar....

Bende o geceyi kutlamıyanlardanım doğrusu niye kutlarlar onuda anlatsalar belki anlıyacağım ama anlayabilmiş değilim...

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Hasbi abi zaten kutlayanlar biz normal müslümanlardan farkli müslümanlar yani kendilerine modern diyen gercek bir müslüman görüntüsünden uzak olan müslümanlar
sen hic namazinda abdestinde kapali bir müslümani kutlarken gördünmü

zaten kutlayanlarda kendilerini batlilar avrupalilar gibi hissetmek isteyen ve kendi kültürümüzden utanan kisiler malesef :(

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
evet yaralı gönül kardeşim..

hem müslümanım deyip müslümanlığımıza sahip çıkıyor hemde bizi rahat bırakmıyor dine ters işler yapıyorlar ...

Allah(c.c.) ıslah eylesin ...

Üst Alt