Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Direk mi kapanıyor yoksa geri sayımdan sonra filan mı ?

Direk kapanıyor birine baktırdım ama laptop olduğu için içini açmak istemedi garantisi bitmesin diye canı ne zaman isterse ozaman aniden kapanıyor..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Isındığı içindir muhtemelen. Biliyorsan Bios'tan ısı değerlerini kontrol edebilirsin.

Laptop ise doğru, garantiye gönderirler oda 30 iş günü sürer. Sorunun ısınmadan kaynaklandığından emin olabilirsen soğutucu kullanarak çözebilirsin.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Isındığı içindir muhtemelen. Biliyorsan Bios'tan ısı değerlerini kontrol edebilirsin.

Laptop ise doğru, garantiye gönderirler oda 30 iş günü sürer. Sorunun ısınmadan kaynaklandığından emin olabilirsen soğutucu kullanarak çözebilirsin.

Evet büyük bir ihtimal ısındığı için çünkü aşırı derecede ısınıyor cam sehpa üzerinde ama gene de ısınıyor o dediğin nedir nasıl kullanılır bilmiyorumki :( ..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Sağolasın böyle bir şeyden haberim yoktu en kısa zamanda temin edeyim bari :) ..

an-ı seyyale

br garip gezgin

Aldığı Beğeniler
16
Takım
Diğer
yok yokk bu benim laptop akıllanmayacak g<aliba yakında servisi bulur:evet:
banaa bi laptop 4-5-yıl dayanıyo bence g<eride dönmez bunu ben biliyorumda evdekiler daha bilmiyor umutla beklerler:kiki:
aniden kaybolursam bu yüzdendir hakkınızı helal edin inş yeni bir laptopla dönerim:bye:<<<<<<<

Üst Alt