Hayırlı yolculuklar kardeşim
.:MatraX:. .:[KaÇaK YoLCu]:. Üyelik Tarihi 29 Mar 2011 Mesajlar 411 Aldığı Beğeniler 692 Konum Kdz Ereğli Takım Galatasaray 2 Nis 2011 #11 Hayırlı yolculuklar kardeşim
hüzün yağmuru1 Gavsım seni çok Özledim♥♥ Üyelik Tarihi 26 Eki 2010 Mesajlar 1,166 Aldığı Beğeniler 5 Takım Galatasaray 2 Nis 2011 #12 Hayırlı yolculuklar Rabbim yardımcınız olsun :gul:
mehmet said YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Tem 2009 Mesajlar 700 Aldığı Beğeniler 6 Konum İSTANBUL Takım Diğer 2 Nis 2011 #13 Allah razı olsun kardeşlerim.Aydın pomem'i kazandım eğitim yaklaşık yedi ay sürüyor işte onun için aydına gidiyorum Allahın izniyle.......
Allah razı olsun kardeşlerim.Aydın pomem'i kazandım eğitim yaklaşık yedi ay sürüyor işte onun için aydına gidiyorum Allahın izniyle.......
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 2 Nis 2011 #14 Hayırlısı olsun kardeşim Ben herkesi istanbula getirmeye çalışırken Aydın nerden çıktı
mehmet said YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Tem 2009 Mesajlar 700 Aldığı Beğeniler 6 Konum İSTANBUL Takım Diğer 3 Nis 2011 #15 UhibbU' Alıntı: Hayırlısı olsun kardeşim Ben herkesi istanbula getirmeye çalışırken Aydın nerden çıktı Genişletmek için tıkla ... e ne yapayım beş ay istanbulda kaldım daha yeni geldim memlekete sen kimseye buluşalım demedin yeni diyorsun yani
UhibbU' Alıntı: Hayırlısı olsun kardeşim Ben herkesi istanbula getirmeye çalışırken Aydın nerden çıktı Genişletmek için tıkla ... e ne yapayım beş ay istanbulda kaldım daha yeni geldim memlekete sen kimseye buluşalım demedin yeni diyorsun yani
fzehra YD Üyesi Üyelik Tarihi 25 Ağu 2005 Mesajlar 9,365 Aldığı Beğeniler 1,490 Konum İstanbul 3 Nis 2011 #16 *zehra*' Alıntı: iater aydın ister başka memleket her nerede olursan ol yine yaz emi))) Genişletmek için tıkla ... yani yazda nerden yazarsan yaz kardeşim..önemli olan yazmanız varlığınızı burda hissettirmeniz..
*zehra*' Alıntı: iater aydın ister başka memleket her nerede olursan ol yine yaz emi))) Genişletmek için tıkla ... yani yazda nerden yazarsan yaz kardeşim..önemli olan yazmanız varlığınızı burda hissettirmeniz..