beni unutunuz beni nolcam ben daha 300 çok var nerelere gidem ben nerelere![]()

Amacımız tartışma havası oluşturmak değil aksine sizden nedenini öğrenmek.
Dikkat ederseniz yapılan açıklamadan sonra bir yorum yapmadım. Yalnız bu olay aylardır dikkatimi çeken bir olaydı. Bu da demek oluyorki aylardır gözden kaçırmışsınız. Burda sizi yargılamak gibi bir niyetimde yok. Hepimizin eşit şartlarda burdan yararlanmasını istiyorum şahsım adına. Hatırlarsanız daha 2 gün önce başka bir olayı size pm attım. Bu defa hazır konu açılmışken burdan yazdım. Bir hata ettiysek affola. Sitemizi ailem gibi gördüğüm için bunları size söylemeyi ben bir görev olarak görüyorum. Bilirsiniz anne, baba ve çocuklar ailede herşeyi paylaşırsa düzgün bir aile ortaya çıkar. Site sahibi olarak bir bakıma baba sayılırsınız. Biz üyelerde çocuklar olarak herşeyi isteyebiliriz. Bazen uygun görür yaparsınız, bazende uygun görmez yapmazsınız.
Sözüm size yada belirli kişilere değildi yanlış anlaşılmasın, açıklama istemek bu sitede bulunan herkesin hakkı. Ancak açıklamadan sonra şu kayrılıyor, şuna göz yumuluyor gibi nedenler öne sürmek tartışmanın başlaması için yeterli oluyor.
Örneğin İstanbul konusu yada bu konu, gerekli açıklamalar yapılıyor, herkes yorumunu yapıyor ama muhabbet sayfalarca sürüyor. Konu ne kadar uzarsa durum o kadar kötüye gidiyor.
Site sahibi olarak bir bakıma baba sayılırsınız. Biz üyelerde çocuklar olarak herşeyi isteyebiliriz. Bazen uygun görür yaparsınız, bazende uygun görmez yapmazsınız.
e konuyu halletki uzamasın.. evet onur bi açıklama yaptın ama bizi tatmin etmedi![]()
sebep ne olursa olsun 300 mesaj kuralı ihlal oldu..