Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsan doğarken EZANı okunur namazı kılınmaz. Ölürkende NAMAZı kılınır ezanı okunmaz. Çünkü doğduğunda okunan ezan öldüğünde kılınacak namaz içindir. İŞTE HAYAT BU KADAR KISADIR
Acıya bile bile katlanmak değildir abi hayır yani olmamalı buna aşk denmemeli. Aşk diyince insanların aklına hep kavga eden boyna tartışan çiftler gelmemeli. Ülkemiz öyle bir ülke ki bir hastalık gibi yayılmış herkesin her an sevgilisi olsun mantığı.. Sırf bu yüzden kendine arkadaş arayan birçok kişiyle dolmuş etrafımız. E malum bu mantıktaki insanların birbirlerine duygusal olarak bağlanması sonucu ne oluşuyor ? Acı evet ondan sonrada ona şikayetsiz katlanacakmışız yok ya Bence bir kişinin sevgilim olsun diye sevgilisi olmamalı. Önce aklında onu mutlu edecek birisi olmalı kişiliklerini çıkartmış " Ne istediğini bilen " birisi olmalı. Sonuç olarak karşısına öyle biri çıktığında onunla arkadaş kurmalı bak bakalım ondan sonra acı macı kalıyor mu ? Elbet her ilişkide sorunlar çıkar ama acıya şikayetsiz katlanmak terimi çok başka bişey bence. Keşke birçok kişi bu uyanmayı yaşasa.
EN- EL HAK DERİM!
ASSANIZDA DERİMDEN,
DEMİR KANCALARA..
.HAK BENİM ZERREMDİR!
BEN ONUN TAMAMIYIM.
BEN ONSUZ YARIM,
O BENSİZ YARIM..
.kapatın secdeleri kapanmayın,
yar benim yüzümdedir
ben onun yüzünden varım!