Kimse ALLAH''ın müsaade ettiğini yapmama engel olamaz. Şamil BASAYEV
Yalnızlığım Dünyadan uzak. Üyelik Tarihi 24 Eki 2010 Mesajlar 1,197 Aldığı Beğeniler 63 Konum Gökyüzü ve uzaklar hep benimdir. 1 Ara 2012 #1,301 Kimse ALLAH''ın müsaade ettiğini yapmama engel olamaz. Şamil BASAYEV
Sessizliğim ^^Lâl Akşamlarında^^ Üyelik Tarihi 24 May 2012 Mesajlar 1,726 Aldığı Beğeniler 5,442 Konum Sessizliğim'de hep uzaktır sana parmak uçlarım. Takım Galatasaray 15 Ara 2012 #1,302 Sanki bu dünyada cebindeki tüm adresleri kaybetmiş bir yabancı gibiyim.. Yolumu şaşırdım. Bundandır yol yordam da bilmeyişim…
Sanki bu dünyada cebindeki tüm adresleri kaybetmiş bir yabancı gibiyim.. Yolumu şaşırdım. Bundandır yol yordam da bilmeyişim…
Sessizliğim ^^Lâl Akşamlarında^^ Üyelik Tarihi 24 May 2012 Mesajlar 1,726 Aldığı Beğeniler 5,442 Konum Sessizliğim'de hep uzaktır sana parmak uçlarım. Takım Galatasaray 15 Ara 2012 #1,303 Yine yola revan olan yüreğimde bir yetimin çaresizliğini taşıyorum. Öksüz ömrümün kıyısına vuruyor yalnızlık...
Yine yola revan olan yüreğimde bir yetimin çaresizliğini taşıyorum. Öksüz ömrümün kıyısına vuruyor yalnızlık...
Sessizliğim ^^Lâl Akşamlarında^^ Üyelik Tarihi 24 May 2012 Mesajlar 1,726 Aldığı Beğeniler 5,442 Konum Sessizliğim'de hep uzaktır sana parmak uçlarım. Takım Galatasaray 15 Ara 2012 #1,304 Mevsim hüzünlü arkadaş.. Bizim suçumuz yok!...
Sessizliğim ^^Lâl Akşamlarında^^ Üyelik Tarihi 24 May 2012 Mesajlar 1,726 Aldığı Beğeniler 5,442 Konum Sessizliğim'de hep uzaktır sana parmak uçlarım. Takım Galatasaray 15 Ara 2012 #1,305 Lâl akşamları demlesek de gündüzün ahirinde geceye Birkaç söz düşür, böyle sonlanma..
Sessizliğim ^^Lâl Akşamlarında^^ Üyelik Tarihi 24 May 2012 Mesajlar 1,726 Aldığı Beğeniler 5,442 Konum Sessizliğim'de hep uzaktır sana parmak uçlarım. Takım Galatasaray 15 Ara 2012 #1,306 Soğumalı insan dediğinin içi ızdırabı bitirmemeli Bitirdiği her güne yeni bir günce eklemeli ve saklamalı genzi yanarken Ve umutlarını birer yazmaya örüp Kendine sağlam bir ağaç bulmalı... Ağlamalı!..
Soğumalı insan dediğinin içi ızdırabı bitirmemeli Bitirdiği her güne yeni bir günce eklemeli ve saklamalı genzi yanarken Ve umutlarını birer yazmaya örüp Kendine sağlam bir ağaç bulmalı... Ağlamalı!..
Sessizliğim ^^Lâl Akşamlarında^^ Üyelik Tarihi 24 May 2012 Mesajlar 1,726 Aldığı Beğeniler 5,442 Konum Sessizliğim'de hep uzaktır sana parmak uçlarım. Takım Galatasaray 15 Ara 2012 #1,307 Umudun tukendigi yerdeyim simdi Gurbetin en uccuz bucaksiz yolunun basindayim sevdigim Uzatsam ellerimi ellerine Bakmak istesem gozlerimle gozlerine yoksun Kader deyip gecmekden? yorulmus gozlerim aglar.. Yorulmus dillerim yoklugunu söylemekden..
Umudun tukendigi yerdeyim simdi Gurbetin en uccuz bucaksiz yolunun basindayim sevdigim Uzatsam ellerimi ellerine Bakmak istesem gozlerimle gozlerine yoksun Kader deyip gecmekden? yorulmus gozlerim aglar.. Yorulmus dillerim yoklugunu söylemekden..
Sessizliğim ^^Lâl Akşamlarında^^ Üyelik Tarihi 24 May 2012 Mesajlar 1,726 Aldığı Beğeniler 5,442 Konum Sessizliğim'de hep uzaktır sana parmak uçlarım. Takım Galatasaray 16 Ara 2012 #1,308 Uzaklar, İçimde tanımadığım iklimlere akıp giden derin bir ırmaktır artık. Her akşam hüznünü kuşanır gözlerim, Sığınır uzaklara? Ben ki, hep uzak yolculuklara yüklerim sevda düşlerimi, Hep yarınlara ertelerim. Yarınların ne getireceğini bilmeden...
Uzaklar, İçimde tanımadığım iklimlere akıp giden derin bir ırmaktır artık. Her akşam hüznünü kuşanır gözlerim, Sığınır uzaklara? Ben ki, hep uzak yolculuklara yüklerim sevda düşlerimi, Hep yarınlara ertelerim. Yarınların ne getireceğini bilmeden...
Yalnızlığım Dünyadan uzak. Üyelik Tarihi 24 Eki 2010 Mesajlar 1,197 Aldığı Beğeniler 63 Konum Gökyüzü ve uzaklar hep benimdir. 19 Ara 2012 #1,309 Aşktan yana söz duyunca, ben hep seni düşünürüm. Abdurrahim KARAKOÇ
K KaYıP YD Üyesi Üyelik Tarihi 19 Ara 2012 Mesajlar 94 Aldığı Beğeniler 0 19 Ara 2012 #1,310 Bazen hayat ağırlaşıyor. Bir kelebeğe, kanatlarının ve süslerinin ağır gelmesi kadar hatta! Tarık TUFAN
Bazen hayat ağırlaşıyor. Bir kelebeğe, kanatlarının ve süslerinin ağır gelmesi kadar hatta! Tarık TUFAN