Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üzüntü, özlem, yaşama olan bu bağlılığımla nasıl çıldırmıyorum daha? Çok yalnızım, dilsizlerin yalnızlığına benziyor yalnızlığım, onun için hoş görün bu gevezeliğimi, dinleyecek birini bulunca boşalttım içimi, susamazdım daha..
İkimiz de bu dünya insanı değildik.İyi kötü bir şeyler yapmaya çalıştık. Ben suçluyum sevgiden farklı olduğumu gizledim. Gene de bizi yargılayanlara karşıyım.
Bir vakti çağır, suların yandığı vakti,
akşam çanlarını alsın
ve ölüm upuzun sessizliğiyle
kapıda kapıların kapandığında
yüzümüze örtsün
yalnızlığımızı.
Daha birçok şey düşündü, birçok şey hissetti. Neler olduğu sorulursa 'şey' kelimesinden başka türlü tarif edemeyeceği bir sürü şey. ALLAH'ım, dedi sonunda; ne olurdu bütün bu 'şey' leri anlatabilecek gücüm olsaydı..
Kelimeler, kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Kimsenin bilmediği kuralların işlediği bir felsefedir uykusuzluk. Her uykusuzun kendine ait teorilerle dolu bir evreni vardır. İçinde hiçbir misafir bulundurmayan bir evren. Yaşarken ölmeyi, ölerek yaşamayı sadece uykusuzlar bilir. Gözlerinin altında biriken her küçük torba gördükleri hayallerle doludur. O her torbada ayrı bir hayal saklıdır, uyanıkken görülen..