Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
çok şükür bu yıl henuz karda düşmedim inş düşmem her yıl mutlaka kayarım :D geçen yıl bir alışveriş mağazasının komple merdivenlerini kayarak inmişdim ay ne gündü Allahım ya ...çok şükür bişi olmadan atlatdım ..

Melek karda kaymayı seven de ilk sende görüyorum ne rezil bir durum ..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Original von $post[username]
$post[message]

Öncelikle ben Basak, kendimden giremiyorum...Sizlerden de çok ozur diliyorum..

Eslemcim Melek kardesimiz karda kaymayi degil, düstükten sonra havaya bakmayi seviyor tatlim. :D :p

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Illahi Ablalarim...
Aksam Aksam guldurdunuz beni...Allahda sizleri guldursun ins. :)

Bende bir KAR animi anlatayim,

Bursa'ya her zamanki gibi guzel kar yagmisdi...Kar dolaysiyla arkadaslarla hafta sonu evlerimize cikmak istemedik,okulda kaldik....

Bir taraftan guzelce kar yagiyor,bizlerde arkadaslarla birlikte kar topu savasi yapiyoruz...

hafta sonu aksam etutlerimizden sonra kendi aramizda grup yaparak,kar topu savasi yapmaya karar vermistik....
Sahalarimizi cizdik...Kar boyu ayaklarimizi gececek sekildeydi...Ve savas basladi.. :)

Inanilmaz bir sekilde KAR toplari havalarda ucusuyordu, (KEndimizi biran Canakkale savasinda hisseder gibi olduk),KAR toplari havada birbirlerine carpisiyordu.Yerde de KARlar tukenmeye baslamisti.Benim grup yavas yavas cephaneligi doldurmaya baslamisti,diger grubun karlarida tukenmeye baslamisti.Yavas yavas gerilemeye basladilar...

Aniden diger grup okulun kosesini donerek kactilar,kantine dogru gittiklerini gorduk ve hemen hepimiz cephanemizde bulunan hazir kar toplarini alarak arkalarindan gittik....Hepimiz o kadar hirslanmisiz ki anlatam...kacan grup kantinde onlara saldirmiyacagimizi dusunduler :D

Bizden kacarmi,Kantin mantin dinlemedik,hepimiz birden elimizdeki tum kar toplarini ustlerine bosalttik....ve simdi kacma sirasi bize gelmisti... :D

Hemen yurda dogru kostuk ve hic birsey olmamis gibi,yatakhanelerimze girdik.... 8)

Sabah ola hayir ola, Saolsun Kantin sahibi haci abi hepimizi ismimizle soylemis mudur beye...ee adam hakkli yani.... :D

Mudur bey Pazartesi gunu ilk isi bizi cagirmak oldu...
ve guzelce Disiplin kuruluna sevk etmisti 8o

Ama cok sukur,itiraz dilekcelerimiz sayesinde cezadan kurtulduk ve Kantinci haci abiyle helallesmistik.....

eee genclik hali,o zamanlar yaramazligimiz vardi biraz.... :D

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Ayy cok hos, cok güzel bi ani...Kantincinin yerinde olmak istemezdim tabi...Batirdiniz kantini... :D :p =)

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
abi bu nas1l an1 ya kendimi sava_ filmi izliyomu_ gibi hissetdim inan solukla okudum :D peki dier grup sizden h1nc1n1 almad1 m1 :D
bu arada abi sen bursal1m1s1n ?( haftaya in_ karlar erirse bursaya gitmeyi planl1yoruz senin yerine bursaya selam söylerim :)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
yap1l1r m1 kantinciye bu i_kence?Bari temizleseydiniz adam1n tükkanini....
Böyle yaramaz ögrencilerden Allah korusun tüm kantincileri de bizleri de :p =)

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
ORiJiNAL YAZARI : eslem
çok şükür bu yıl henuz karda düşmedim inş düşmem her yıl mutlaka kayarım :D geçen yıl bir alışveriş mağazasının komple merdivenlerini kayarak inmişdim ay ne gündü Allahım ya ...çok şükür bişi olmadan atlatdım ..

Melek karda kaymayı seven de ilk sende görüyorum ne rezil bir durum ..

KARDA KAYIPTA DUSMEYI SEVMEK DEGILKI BENIMKII

BEN DUSTUKSEN SONRA SOYLENMEMEKTEN BAHSEDIYORUM HANI OLAYA POZITFI BAKIP BU DUSUSUMLE GOKYUZUNU SEYRETMIS OLDUMMM RABBIMIN SAHESERINE YENIDEN HAYRAN OLDUM DIYORUM
YOKSA BI YERIM KIRILCAK DIYE ACAIP KORKTTUMM
EMIN OL KIMSE KAYIP DUSMYI SEVMEZ
CANIM BASAGIM TESEKKURLER YANLIS ANLAMAYI DUZELTTIGIN ICIN

Üst Alt