Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
KASİDENİN ÇEVİRİSİ

Efendim! Ey Allah'ın Resulü! Tutuver elimden! Senden başka hiçbir şeyim yok, hiçbir kimseye de sığınamam.

Sen, bütün kainatta hidayetin nurusun.Sen cömertliğin sırrısın.Ey en hayırlı güvencem!

Gerçekten Sen, bütün yaratıkların yardımcısısın.İnsanları hidayet sahibi Allah'a ulaştıran Sen'sin.

Doğurulmamış ve doğurmamış, Bir ve Tek olan(Allah)'ın Makam-ı mahmudunda tek başına duran Ey Zat!

Ey iki parmağından nehirler fışkıran ve imdada koşarak orduyu suya kandıran Zat!

Bana, korkutan bir sıkıntı isabet ettiğinde derim ki;"Ey Efendilerin Efendisi, ey güvencem,günahlarımdan dolayı Rahman (olan Allah)'a benim için şefaatçi ol!Hayal bile edemediğim şeyle bile bana ihsanda bulun!"

(Allahım!) bana daima hoşnutluk nazarıyla bak! Sonsuza dek kusurlarımı lütfunla ört.

Beni bürüyen affınla bana ihsanda bulun! Çünkü ben, ey Mevlami Sen'den başkasını rab bilmedim.

Göklere seyahatle Vahid u Ehad'in sırrına erenlerin en şereflisi, en seçkini ile Sana yöneldim.

Ne yücedir O'nu yaratan cemal sahibi allah! Bütün yaratılmışlar içerisinde O'nun gibisini bulamadım.

O,mahlukatın en hayırlısı; Peygamberlerin en yücesi, insanların en iyisi ve onlara hidayet yolunu gösterendir.

Sadece O'nu vesile yaparak Rabbime sığındım umulur ki Allah beni bağışlar.Budur benim inancım,budur benim itikadım.

O'nu övmek ömür boyu benim işim olsun.O'nu sevmek Arş'ı sahibi katında benim güvencemdir.

En güzel salat u selamlar ebediyen O'na olsun, sınırsız ve sayısız selamlarla birlikte,

Ve şeref sahibi, cömertlik denizi, sehavet erbabı bütün al ve ashabına olsun.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Maşallah nede güzel yazmiş patişahımız.

Allah razı olsun paylaşimin için sümeyya kardeşim

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Cümlemizden kardeşim inşallah.Padişahlarımız ne güzelmiş önceden içlerindeYaradan aşkı ile başımızdalarmış.Keşke şimdikilerde onlar kadar olabilse.....

Üst Alt