Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Sözlük

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Yağ stoklarıyla birlikte ülkemizde olmayan bir savaşın durduk yere mağduru olduk.. :)

Alan var alamayanlar var .. ????‍♀️

Bu konuya ilişkin düşünceleriniz ne?

ŞekerliSu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,098
Bizim devletimiz halkını sömürneye alışmış ya bir devlet halkın refahını, rahatlığını ister bizde de tam tersi nasıl süründürürüm zihniyeti var.
Bir yağın fiyatı hu kadar uçuk olmamalı.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Bu ve bunun gibi konularda çok konuştum. Sonra bir karar verdim ve cahille sohbeti kestim ???? Artık kafam rahat. Kimseye bir şey anlatmaya çalışmıyorum

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
Konu bugunlerimizi arayacagimiz konusudur..
Ortada bir hakikat var ki ülke den ziyade dünya artık bir çöküşte ve kıyamet yaklaştı..
İktidar eleştirmek ile bir yere varilmaz eleştirilsin tabiki o ayrı mesele iktidardan öncede halk önce ki iktidarlarda güllük gülistanlik hayat sürmedi şimdi de bundan sonra da...
6 muhalafet daha birlik olamadı ki secimde bunlar gelse yine ayni olacak siyaset ile birbirini kırmak üzmek ten baska bir sey olmayacak bize...
 partisi gider B partisi gelir mesele ülke için ortam oluşturmak neler yapılması gerekir bunlara yoğunlaşmak lazım...

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
Sevgili dostum bu forum neden nezih bir ortam biliyormusun; çünkü mümkün olduğunca siyasete girmiyoruz. O yüzden boşver girgirimiza bakalım ????
Bende farkında isen siyasetten uzak asil hakikat üzre yorum yaptım değerli muhterem kardeşim benim siyasetin ne kadar yalan bataklik olduğunu iyi bilirim :)
Gırgıra tabiki devam :)

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Eskiden yastık altı çeyrek biriktirirlerdi
Şimdi rağbet yağlarda olunca yastık altına sığamıyor
Ortalık karıştı ????

Böyle gözüne gözüne ,aç gözlü bir millet olduk.

Üst Alt