Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Davam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
Eşekli, ekmekli, soğanlı mitingine 10 bin kişi topladı ama seçimlerde sadece 76 oy aldı. Vatandaşa iki çift laf söyledi...

Yerel seçimlerde Bingöl'den bağımsız Belediye Başkan adayı olan ve renkli görüntüsü ile ilgi odağı haline gelen Bağ-kur emeklisi evli 6 çocuk babası Zeki Börükoçin, düzenlediği mitinge 10 bin kişinin katılmasına rağmen sandıktan kendisine sadece 76 oy çıkanca isyan etti. Siyasi partilerin kendisine komplo düzenlediğini ileri süren Börükoçin, mitingde kendisine oy vereceğini söyleyip de vermeyenlere "Yazıklar olsun sizin şerefinize" diye tepki gösterdi.

Bingöl Belediye Başkanlığı için seçimlere bağımsız aday olarak giren Zeki Börükoçin, sempatik tavırları, ilginç seçim çalışmalarıyla dikkat çekmeyi başardı. Ancak sandıktan kendisine beklediği 30 bin yerine 76 oy çıkınca hayal kırıklığı yaşadı. DHA muhabirine hayal kırıklığını anlatan Zeki Börükoçin, siyasi partililerin oyununa geldiğini belirterek şunları söyledi:

"Seçime hazırlanırken maddi olarak bir sorun yaşamamak için kendime ait bir dairemi 100 bin TL'ye sattım. Bu seçime girerken memleketin sorunlarını gündeme taşıdım, farklı bir yaklaşımla seçim çalışmalarımı yürüttüm. İlk olarak at sırtında şehir turu yapmak istedim, başarısız oldum. Atın hırçınlaşmasından dolayı atla şehir turu yapamadım. Aynı gün büyük bir kalabalık oluştu. Beni seven ve bana destek vermeye gelen 10 binden fazla insan sevgi gösterisinde bulundu. Daha sonra şehir merkezindeki yollarımız çukurlu olduğundan miting alanına eşekle gitme kararı aldım. Düzenlediğim mitinge ise yaklaşık 30 binden fazla bir katılım gerçekleşti. Bana göre seçimin galibi ben olmalıydım. Dürüst bir şekilde vatandaşlara yaklaştım. Yalanım, dolanım yoktu."

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Memleketimde böyle birşeyin olması tuhaf Başkanımıza destek çoktu da 76 oy verildi ayıp valla hemde çok ayıp :)

Davam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
haberlerde izledim adamı tabir i caizse öyle bi gaza getirmişlerki.resmen dalga geçmişler.gerçektende büyük bi kalabalık hepside oy vericez diye el kaldırdılar.onlar kendlerince eğlendiler ama adamcağız öle algılamadı tabi ve güvenip evini barkını satp seçime harcamış...yazık...ve yazıklar olsun o el kaldıranlara...

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
ilginc bir durum..

i$in icinde siyaset olunca i$ler degi$iyor..

anlamadigim bu inanlarin i$i gucu yokmu..
mitinglere giderler..

hic tenezzul etmem yanindan gecsem kulak bile vermem..:)

ozan

Siyah Sancak

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Diğer
bir şehirde LDP mitinginede çok az kişi katılınca aday cenazeme bile daha fazla kişi gelirdi demiş mantıklı konuşmuş hayatında ilk kez:yazık:

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Ne diyeceğimi bilmiyorum.siyaset bu herşeyi yaptırı insana.Şeytani siyasetten Allaha sığınırım(Saidi Nursi)

Üst Alt