- ve geldim selamün aleyküm canm Ve Aleyküm selam canım

- bu da ikramim çok naziksin teşekkrüler hem yiyim hem cevaplıyım madem ben

- nasilsin canimm.. Elhamdülillah seni sormalı

- Burcun? Yengeç
- dogum günün nizaman Temmuz 8 diyor annem babamda 9 diyor

- Giyim tarzın? rahat,spor tarzı denebilir sanırım
- Nasıl bir kişiliğe sahipsin? esprili , laf ebesi , dürüst (olmaya çalışıyorum),rkadaş canlısı
![Friends[1] :kanki: :kanki:](https://www.yenidendogus.net/images/smilies/friends[1].gif)
- Ne tür müzik dinlersin? hard rock hariç hepsini
- En sevdiğinişarkı ve nedeni? Aşkın Nur Yengi - Yazık sözleri güzel müziği güzel bu anı anlatmasada benim için illaki bişeyler var

- Hiç hayvan besledinmi? kuş beslemiştik evde
- Fobilerin - Hobilerin? ahıret hayatından korkuyorum - gezmek+kafa dinlemek
- insanlarla iletişimin nasıldır? güzeldir genelde herkesle anlaşırım+ beni sevsin isterim herkesin

- mutluluk senin için ne ifade ediyor? mutululuk bazen Rabbine ettiğin duanın ardındaki gözyaşı , bazen minik yeğenimin komik hareketleri, bilmiş bilmiş konuşmaları.Mutluluk yakalayabildiğin heranında

- kimler için nelerden vazgeçersin taviz verirsin? ailem için kendime has isteklerimden geçebilirim
- hayat felsefen nedir? Hisset , dua et , bekle
- yaptığın en büyük çılgınlık? gondola binmek + bide lise sonda bir kız arkadaşımla okulu asmıştım okul saatinide geçirdiğimiz için evdekiler ayaklanmış
karakola falan heryere müracaat etmişlerdi 
- Hayatı Bir resimle anlatman istenseydi Ne cizerdin ? mutlu bir aile
- Sana en yakın bulduğun 3 kişi?Reel yada sanalda farketmez. o kadar çok değişiyorki hayat inan durduğu yerde durmuyor hiç kimse vede zman
dostum var şehrini değiştirdi ruhen yakınım mineciğim+aynur + sevgi
- -En çok görmek istediğin kişi?Tarihten yada günümüzden olabilir. Peygamber Efendimiz birde Fatih Sultan Mehmet

- -Prensiplerin var mı?Bir kaç tanesini paylaşabilir misin? sıkı yönetimci olamıyorumki ben bugün yapmam dediğimi yarın bir bakmışım yapıvermişim

yuk galiba 
ama şunu söyleyebilirim prensip sayılırmı bilmem;insanları kırmamak için susabildiğim kadar susarım
- -is arkadaaslarinla aran nasil idare eder kişisine göre değişiyor hepsi erkek olduğu için pek aram yok sayılabilir

- Dünya ile ilgili 3 cümle kurar mısın? dünya fani ölüm ani , neyleyim dünyayı cennet bana yar olmayacaksa , 3.yü bulamadım yaf

- Kıskanç mısın? eheemm şeeyy yaniii bana göre değilim

- -En sevdiğin yemek ve içecek? sevmediğimi söylesem daha kısa sürer
kurufasulyeyi sevmem + alkol içmem
- hayat sana ne öğretti? güvenme hiç kimseye + herkesi olduğu gibi kabul et
- hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? zikir güzel şey mutlaka yapmalısınız

- Senin hayatında zor dediğin şeyler nelerdir ? insanlarla mücadele zor
- kücükken yaptigin en büyük yaramazlik? pısırıkmışım küçükken pek vukuatım yok

- en güzel yaptığın yemek? patatesli köfte
- Evde yokluğunu hissettiğin şey?
- hiç unutamadığın en kötü günün?
- hiç unutamadığın en mutlu günün?
- bende anısı var dediğin şarkı var mı?
- yaşamaktan hiç yoruldun mu?
- Bugünlerde en çok duyduğun söz?
- forum hakkinda üc cümle kur bakim
- -yd de en beğendiğin şey?
- Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden?
- Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni?
- Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler?
kolay gelsin canm

acele oldu biraz ama artik idare ediver