Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
yerde sürüklenir götürürlerken bilemiyorum ama ben kendi şahsıma,pkk lıda olsa üzüldüm uzun lafı kısası,kandırılımış ,çocuk yaşta kaçırılıp beyinleri yıkanmış binlercesi var ,asıl yönlendirenlere bu akibeti yaşatmalı ve başları ezilmeli ,işte o zaman pkk güçsüzleşir ,biter onlar yerlerinde rahat hayat sürerken emrinde bulunan (kuklamı desek köle mi)zavallı insanların beyinlerini yıkanıp ,isalmdan uzaklaştırılıyor ve insanlara düşman lık kazandırılıyor ..ve bunu yapanlar da dış güçler,yahudisi,ermenisi ve hıritiyanı bu konuda ilk akla gelenler,tabiki onların belli tarihlerde yaşamış oldukları gocunacak yaraları var...

Firak-i Nigah

~ Ya Bâkî Entel Bâki ~

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Bu pislikler yedi başlı yılan gibiler.Bir tanesini öldürüyorsun bin tane oluyorlar.Elbet bunlarında sonu gelecek inş.
tşkLer.

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Yaradan; yarattığına aklın yanında fikirde vermiş, idrakini kullanabilsin diye. İşte bunun içindir, insan; "Yaratılanın içinde, en şereflisidir."

Çocuk yaşta beyinlerinin yıkandığını farz etsek dahi ki; idrakleri yok mu bu vatan hainlerinin?...

İnanın, On'ların çoluk - çocuk ayırdetmeden leşlerini serili görmek, beni üzmez, bilakis mutlu eder...

PKK denen itlere destek olanlarıda, onları besleyenleride; Rabbim KAHHAR adıyla KAHRETSİN, bu mübarek Ramazan ay'ında...

Firak-i Nigah

~ Ya Bâkî Entel Bâki ~

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
eyvallah haklısınız katresu.yalnız bazı şeyler göründüğü gibi değil.birçok aile tanıyorum.çocuklarını daga kaçırmasınlar diye batıya göç eden insanlar var,aileleri zarar görmesin diye bu pisliklere boyun eğen insanlar var..

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
yıllar önce 5 çocuklu dul bir kadını 14 yaşında oğlu kaçırıldı annesi ölümüne kadar onu aradı fakat bulamadı ,bu kadıncağız tıkı anlattığınız gibi diyarnakır'dan terör yüzünden kaçıp gelmişşlerdi ,ve oğlunun birini kaptırdı onlara herşey bize uzaktan kolay geliyor dağda kimbilir ne yapıyorlar ,beyinlerini nasıl yıkıyorlarben yinede diyorum ki yılanın başı ezilmeli kuyruğundan zarar gelmez,zehir baştadır diğer tarafı etkisizleşir, zehirleyemez..Rabb'imiz Türk askerlerini korusun, inşallah yataklık edenleride kahretsin,dünyada ve ahirette en şiddetli azabı tattırsın.....

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Firak-i Nigah kardeşim; işim dolayısıyla Güney Doğu'ya çok gitmişimdir... Etnik kökenimin de kürt olması nedeniyle de, sohbetlerimiz arasında gizli saklı neredeyse hiç olmaz...

Size şunu samimiyetle söyleyebilirim ki; artık çocuğunu dağa zorla veren aile kalmadı!...

"-Benim evimde, çocuklarım Türkçe konuşamaz!..." diyen anneler ve çocuğunu okutup, daha akıllıca kürdistanı kurdurmaya çalışan babalar var.

Her zaman düşünmüşümdür; bunlar okusa mı, yoksa okumasa mı daha hayırlı olur? diye...

Okuyanların haricinde köylerde, hiç Türkçe bilmeyenlerde var ve bu insanlarda ağa babaları ne diyorsa onu uyguluyor, güdümlü olarak...

Ancak; hepsinin aklı olayları irdelemeye yetiyor maalesef.

Bu gün benim şehidime olan ağıdıma; sevinçten kına yakacak kadar irdelemeye yetiyor maalesef...

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
400 taneydi hani?
Buna da şükür..Devamı gelecek ALLAHIN izni ile..BDPKK nın kökü kuruyacaktır..işin rengi çok değişti ve bunun da farkındalar..Tutuştular,kudurdular..ALLAHın vaadi var,bekliyoruz sabırla..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Sevgili Sultans kardeşim; Diyarbakır'dan terör yüzünden kaçmış, çünkü oğlunun birini kaybetmiş diyorsunuz ya; O anneye sormak lazım: Terörün kaçırdığı oğluna mı yanıyor, yoksa kaçırılan oğlunun (hadi zorla olsun) bu Vatana ihanet ediyor olmasına mı yanıyor?

Ben söyleyeyim: O anne, analık duygusuyla sadece oğluna yanıyor çünkü yanında değil, ne yapıyor, ne yiyor, ne içiyor? diye düşünüyor. Ancak, bu Vatan için, kimi şehid ediyor diye düşünmüyor!...

Düşünmüyor çünkü; çocuğu dağda olan, şehirde besleniyor!...
Düşünmüyor çünkü; çocuğu asker şehid edene belediyede iş, aş veriliyor!...
Düşünmüyor çünkü; çocuğu kalleşçe vuruyor, öldürüyor ama ölmüyor!...
Düşünmüyor çünkü; çocuğu ölse de belediyenin ambulansıyla alınıp, adına da şehit (!) diyebiliyor...

Bütün bunları bizde düşünelim. Ve unutmayalım ki; her terörist kürt olsa da, her kürt terörist değil!...

Son söylediğinize de, can-ı gönülden katılıyorum kardeşim; yılanın başı ezilmeli...

Ezilmeli ki yavrulayamasın.
Ezilmeli ki; kendinden sonra gelmek isteyene ders olsun.
Ezilmeli ki; Vatanı, vatan bilen sadece kalsın...

Allaha emanet olunuz kardeşim.

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
400 taneydi hani?
Buna da şükür..Devamı gelecek ALLAHIN izni ile..BDPKK nın kökü kuruyacaktır..işin rengi çok değişti ve bunun da farkındalar..Tutuştular,kudurdular..ALLAHın vaadi var,bekliyoruz sabırla..

Mümkün olduğunca haberleri Resmi Sitelerden toplamaya çalışıyorum ki; önce sevinç, sonra hüsran yaşamayayım diye...

Sayının söylenenden fazla olduğu umudumu yitirmeden; bekliyorum, Rabbime sığınarak...

Üst Alt