Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Dün 11.02.2006 Tarihinde rekor kirdigimizi biliyormusunuz?

[BLINK]24 Saat icerisinde aramiza 26 Yeni Üye katildigini[/BLINK] ve Saat 00.00 civarlarinda ayni anda tam 50 Üyemizin online oldugunu biliyormuydunuz...

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
maşallah,çok iyi takip edilen bir sitemiz varmış,daha ne olsun.....

Tüh ta ben yokken olurmuydu bu ya :D

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
maşallah ahlah nazardan saklasin da,,,,,,,,

12.02.2006 pazar günü saat 11.30 civarinda kaç kişi onlay olduğunu biliyormusun...........

72 Üye 64 Misafir var sitede............

fatsali

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
habibemsin abla bu rekorlarla sevinmek bence komik, çünkü orada sanırsam 1 saatlik zaman dilimi içersindeki kişileri gösteriyor, yani o an online olanları değil...

Birde oradaki üye kelimesini de yanlış çevirim yapmışlar, üye yerine kişi olması gerekir... o kadar kişiden şu kadarı misafir, şu kadarı üye olması gerekiyor...

:D

NOT:kimse çıkışa basarak çıkmıyor, sayfayı kapatıveriyor, ondan herkes online görünüyor, ben gibi :D

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von YaMusaB
habibemsin abla bu rekorlarla sevinmek bence komik, çünkü orada sanırsam 1 saatlik zaman dilimi içersindeki kişileri gösteriyor, yani o an online olanları değil...

Birde oradaki üye kelimesini de yanlış çevirim yapmışlar, üye yerine kişi olması gerekir... o kadar kişiden şu kadarı misafir, şu kadarı üye olması gerekiyor...

:D

NOT:kimse çıkışa basarak çıkmıyor, sayfayı kapatıveriyor, ondan herkes online görünüyor, ben gibi :D

Hayir kardesim sitemizde cikis yapmadan kapattigin an 30 saniye sonra of olarak görünüyorsun...
zaten bizim asil sevincimiz o deyilki yanlis anladiniz...
[BLINK]Dün 26 yeni üyeler katildi aramiza 24 saat icerisinde[/BLINK] bunun rekorunu kirdik cünki normlade günlük yeni katilan sayimiz 12 yi gecmiyordu...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
bencede habibem haklı bunca zamandır olmuyordu da şimdi neden oldu gene çok bariz bir şekilde çok şükür katılımlar var...
habibecim hatta sen çıktıktan sonra gece ben saat 2ye kadar burdaydım üye olarak hakikaten ben vardım ama inanın 57 tane misafir vardı bunların baktım bir kısmı kayıttaydı

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Yamusab kardeşimin kulakları çınlasın gelsinde görsün sitemizi tam 13-07 itibarıyla 118 kişi mevcut sitemizde bu rekorunda rekoru ALLAHIMIZA BİN ŞÜKÜR :p :p :p

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
OO güzel güzel inşallah 1000 lere de ulaşacagız ileride:D Üyelerimize hosgeldin dileklerimi de iletmek istiyorum buralardan..

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
tam suandada 93 kisi burda gorunuyo hakketen buyuyoruz gibi.... inş. hepsiyle tanisiriz daha guzel olur ....

Üst Alt