Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
kardeşlerim bu gece saat 21:00 inşallah burdayım hac kayıtları devam ediyor....hepinizden tekrar özür dilerim.........

CiLeKTiNa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Diğer
Allah yardımcın olsun abicim:)
eee madem randevuyu aldık bizde sorularımızı biriktirelim sen gelene dek:hihi:

1-) okul hayatın ne kadar sürdü:)
2-) en güzel yıllarım dediğn zaman dilimin??
3-) öğretmenlerinle aran nasıldı abicim:D
4-) etrafında arkadaşın+dostun+akrabandan öğretmen olan varmı?
5-) varsa tabi;0'cılarmı (sıfırcıÇ:hihi: )
6-) bunca soruda okuldan bahsettik bir okul anını sormassak ayıp olabilir:hihi:
lütfen bizimle en akılda kalıcı senin için bir anını paylaş:)

biras daha düşünerekten daha sonra tekrar gelirim heralde sanırım galiba:hihi:

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
Kolay gesin fatsalı abi :)

Ben sorayım anca gelirim
:hihi:

Adınız
Evlimisiniz çocuklarınız varsa isimleri
Ne işle meşgulsunuz

Ne düşünüyorsunuz Allah için..ne yapacaksınız..dünya için o kadar pLan kuruyoruzki ya Allah için bir düşünceniz varmı

Korktugunuz bir şey

İstanbuldamısınız

Peygamberimizi rüyanızda gördünüzmü anlatırmısınız

Forumda online görmek istediginiz bir kaç isim..(genelleme yapacagınızı bilsemde :)

Yenidendogusa ne zaman üye oldunuz

Öncelikle hepinize teşekkür ederim............ iş ve hastam dolayısıyle uzun zamandır gelemedim sizlerden özür dilerim...
beni layik gördüğünüz için de ayrıca siz değerli kardeşlerime sonsuz saygılar....

İlk sizden başlayalım bacım ;

Adım :Mustafa....(FATSALI) yaş 40..
evli 2 çocuk babası..
Eşim Öğretmen..
En büyük çocuğum bir tanem Kizim Edanur, 12 yaşında .
Oğlum Adı barış 7 yaşında..
Meslk Devlet memuru ,,Diyanette çalişiyorum..Burdayım

http://www.fatsamuftulugu.gov.tr/

Allah yolunda gitmeyi ona layik bir kul olmayı onun yolunda yürümeyi, eşime ve çoçuklarıma örnek bir eş ve baba olmayı adamışımdır kendime ..yapabiliyorsak ne mutlu bizlere..
Allahtan başka kimseden korkmuyoruz...

peygamber fendimi hiç riyamda görmedim inşallah bir gün görürüm...en büyük halim bu...belkide görüyoruz farkinda değiliz?

Forumda genelde herkesi görmek isterim zaman önemli...... beni görmek isteyen olursa yukaridaki adresteyim ..yolu düşen herkesi beklerim ....Misafirim olunuz...

Yeniden doğuşa nezaman üye oldum? unuttumya...onur kaçti kardeş? önceden başka bir isim adi altinda idik..zannedersem 2004 veya 2005 ten beri demi Onur?

Şimdilik bu kadar? zaman buldukça hepinizin sorularına tek tek
cevap verecem inş........

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
abi burayı göremedi heralde görse mutlaka yazardı.:)

Abların ablası..sen bir tanesin ...biliyorsun ki kardeşin görse mutlaka gelir..hac kayıtları ve hastamın olması beni biraz netten uzaklaştirdi... teşekkürler ablam........

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Hayırlı olsun kıymetli hocam Allah yardımcın olsun.Ben şimdilik sormayacağım çünkü nefes alamıyorsun şuan hele bir nefes al bakalım inşaAllah.

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
Allah yardımcın olsun abicim:)
eee madem randevuyu aldık bizde sorularımızı biriktirelim sen gelene dek:hihi:

1-) okul hayatın ne kadar sürdü:)
2-) en güzel yıllarım dediğn zaman dilimin??
3-) öğretmenlerinle aran nasıldı abicim:D
4-) etrafında arkadaşın+dostun+akrabandan öğretmen olan varmı?
5-) varsa tabi;0'cılarmı (sıfırcıÇ:hihi: )
6-) bunca soruda okuldan bahsettik bir okul anını sormassak ayıp olabilir:hihi:
lütfen bizimle en akılda kalıcı senin için bir anını paylaş:)

biras daha düşünerekten daha sonra tekrar gelirim heralde sanırım galiba:hihi:

1-Okul hayatım hala devam ediyor bittiğini kim söylediki?
2-Lise son sinif...
3-Herkesle çok iyi idi en sinirli olduklari an, Kopye çekerken yakaladikları an. gerçi çekmezdik ya sadece arkadaşa bakadik kopye derlerse bunada!
4-Çok...Kimler yokki.. en cahili biz kalmişiz..memur olarak..diğerleri doktor avukat öğretmen. savci hakim..
5 Eşim mesela..Arkadaşlarim değilde eşim biraz not yönünden çok kit.. ne işine yarayacaksa...( görevini yapiyor şonuçta oda demi)

5-Okul anisi çOk ama bir tanesini yazayım...şimdi nasil bilemiyorum bizlerin zamanında yoklama fişi olurdu.. son zamanlarda her gün öğleden sonra top oynamaya giderdik arkadaslarla akşam öğrenciler dağilmadan okula geldiğimizde nöbetçi öğrenciden yoklama defterini alirdik ; ona zahmet olmasin diye ben verirdim daireye defteri...yedekte boş fiş saklardik..yazilmiş yoklama fişini alirdik kendimi okulda gösterip diğer fişle yer değiştirirdim... yaklaşık 2 ay sürdü bu olay..öğretmelerin yerine taklit imza atardik..son 1 hafta kala yakalandik ama sağolsun anlayişli öğretmneelr olunca okul hayati bir başka oluyor...

tesekkürelr kardeşim...........burdayim ins...sorularinizi bekliyorum.........hac kayıtlarimzida bitti hayirliis ile......

CiLeKTiNa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Diğer
biz teşekkür ederiz abicim:D

Soru : Kaç kişi kaydoldu Hacca bu yıl:)

Soru : Her geçen yıl çoğalıyormu?? azalıyormu?? (bunu ben bile tahmin ediyorum artıyor olarak ama olsun resmi dilden alalım cevapı :hihi: )

Açıklama : ablam 5 yıl önce hacca gitti o zaman evli değildi,şimdi evli 1 çocuğu var ve eniştem hacca hiç gitmemiş.

Soru: Ablam hiç hacca gidemeyecekmi?

Soru : Ablam ömrünün ilk ve tek hac vazifesinimi yaptı?(devlet kanunlarına göre)

Soru: ablam eniştemi tek gönderemiyor buna bir tölorans tanınamazmı :D

Rabbim yardımcın olsun abicim:)

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
biz teşekkür ederiz abicim:D

Soru : Kaç kişi kaydoldu Hacca bu yıl:)

Soru : Her geçen yıl çoğalıyormu?? azalıyormu?? (bunu ben bile tahmin ediyorum artıyor olarak ama olsun resmi dilden alalım cevapı :hihi: )

Açıklama : ablam 5 yıl önce hacca gitti o zaman evli değildi,şimdi evli 1 çocuğu var ve eniştem hacca hiç gitmemiş.

Soru: Ablam hiç hacca gidemeyecekmi?

Soru : Ablam ömrünün ilk ve tek hac vazifesinimi yaptı?(devlet kanunlarına göre)

Soru: ablam eniştemi tek gönderemiyor buna bir tölorans tanınamazmı :D

Rabbim yardımcın olsun abicim:)

Yoğunluk tekrar devame diyor kardeşim, bu yil yeni kayıt 1317 benim yaptiğim...öceki yılları aklına bile getirme.

Hiç hac kayıtlarının azaldığını gördünüz müki? Diyanete ayrılan iskonto 70 bin ama diyanet aşağı yuakrı sıkıştırıyor 120 yapaiyor zorla...Yeni kayıt biliyorsunuz geçen yıl 677 bindi..bu sene yeni kayıt henüz belli değil..sen düşünmeye devam et kardeşim..

İster evli olsun ister bekar hacca gitmek bundan sonra bir defa..ikinci bir kez yok...Umre isterse; istediği kadar...cebine bereket...

şimdilik evet ablaniz ilk defa hac vazifeni yerine getirmiş oldu..Burasi türkiye her an her şey olabilir...Şimdiki kanunlara göre ilk ve son...

Elimizde olsa dükkan sizin! inşallah oda olur bir gün beraber giderler...

ben teşekkür ederim kardeşim.........

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
allah yardımcın olsun kardeşim bende dedim zaten fatsalı kardeşim görse mutlaka cevap yazar diye ..hadi bakalım kendini anlatmaya devam et..:)

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
allah yardımcın olsun kardeşim bende dedim zaten fatsalı kardeşim görse mutlaka cevap yazar diye ..hadi bakalım kendini anlatmaya devam et..:)

Abla neler anlatam ki? Biliyorsunuz iş güç...zaman buldukça sorulara inşallah cevap verecem.........ha bu arada sizi görmek güzel ablam...bende dedim ablamiz bizi unuttu galiba.......teşekkürler ablam..

Üst Alt