Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

gülbanu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Fenerbahçe
Tasarım dersi için 13 rakamının uğursuz olmasının sebebini araştırmamız istendi.biraz yardımcı olurmusunuz?İnternete bakmama rağmen pek bişey anlamadımda:).Hepinize teşekkürler.

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Peygamber Efendimiz'in (SAV) doğum tarihi 571 ==> 5+7+1 = 13

İstanbul'un Fethi (Fatih Sultan Mehmed Han Hz.) 1453 ==> 1+4+5+3 = 13

Benim bildiklerim bunlar

Firak-i Nigah

~ Ya Bâkî Entel Bâki ~

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Gavurların uydurdugu bişey..Lakin gerçek hayattaki bilgiler okul hayatında geçerli olmuyor maalesef :)

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
13 sayısı uğursuz değildir. Bu tür batıl şeylere inanmamak gerekir. Öğretmen neden böyle gereksiz bir konuyu ödev olarak vermiş onuda anlamış değilim.

13 sayısı da böyle masum bir sayıdır. Hiçbir zararını görmedim :)

tehayyul

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
Hz. İsa'nın meşhur son yemeğindeki havarilerin sayısından kaynaklandığı sanılsa da, kökü İskandinavya topraklarına kadar gider. O zamanlarda güzellik tanrısı Balder bir ziyafet verir. Bu ziyafete 12 kişi davetli iken, yalanların tanrısı Loki, davetli olmadığı halde 13. kişi olarak katılmak ister. Ancak çıkan tartışmada Loki, diğer tanrılar tarafindan çok sevilen Balder'i öldürür. 13'ün uğursuzluğunun nedeni Loki'dir.

-Alıntıdır-

bazı söylentilere göre de bir yılda 12 ay vardır fakat 13 dolunay görülmektedir...

-Alıntıdır-

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
ben ayın 13 ünde doğdum :o
uğursuz da ne demek inanmıyorum bu tip batıl şeylere

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
E.Aleyküm.vermiş olduğunun bilgilerden dolayı annesi olarak teşekkür ederim.işte ne yaparsınız anlamsız bilgilerle gençlerimizin kafalarını karıştırmak istiyorlar.13 rakamıda sadece bir rakamdan ibarettir.ENGİN kardeşimize katılıyoruz.Cümleten Allah'a Emanet olunuz.

Üst Alt