bu tarih habibemsin sitesine uye oldugumuz tarih galiba..
onun oncesinde ahmed ve esra ablanin admin oldugu sitede o yeniden dogusta..
benden once uye oldugunu zannediyorum .
cunki baska bir nick ragil diye degisik bir nickle uye olmustum ..
devam li uye olmiyacagimi dusunerek..
islamic portala gelince icten bir ahh cekesim geldi ..
benim icin yeri baskadir misira ilk geldigim zamanlarda tek turk oldugum bir sehirde
tek dostum dertlestigim yer oluyordu islamicportal..
bende unutmus deilim ilk geldigin gunu ..
ama ilk mesaji benim yazdigimi unutmusum ..
evet onur gercekten yetenekli biri ..
ben sunuda iddia ediyorum esra abla biraktiginda siteyi ..
bana yada baskasina devretseydi ustesinden gelemezdik ..
yada kendi adima konusayim gelemezdim belkide simdiye bu sitede olmazdi ..
en dogru karardi site icin ..
ALLAH basimizdan eksik etmesin ..
ve sunuda unutmam o zamanlar .. Onur sifreli bolum'un sifresini ogrendi diye sifreyi degistirmistim ..
eh o zamanlar kucuktu biraz 
evet Cihan abi oLabiLir, gecmi$ zaman bende pek hatirLamiyorum asLinda…
ozamanLar bir cok sitede faaL’dim.. zamanimin cogu siteLerLe ugra$makLa geciyordu…
sonra bi ara cok emek harciyarak kendimde bir site acmi$tim ama maaLesef kapatmi$Lardi..
hic unutmuyorum, geride aLamami$tim.. bende o günden sonra birdaha site acmiyacagima dair kendime söz vermi$tim..
esra abLa (habibemsin) zaten tek bayan webmasterLerdendi… masaALLAH cok azimLiydi.. onu cekemiyorLardi pek..
bazi oLayLardan doLayi aramizdan ayriLmi$ti… $uan nerde ne yapar biLmiyorum… izini kaybettik öyLe diyeLim…
asLinda biraz kirginim ona.. izini kaybettirdigi ve bizi arayip sormadigi icin.. (ince bir sitem…)
Eski üyeLerden pek fazLa kimse kaLmadi.. kimisi evLendi gitti, kimisi internetten uzakLa$ti kimiside ba$ka yerLere takiLir oLdu…
Bizde haLa buradayiz Cihan abi, acaba biz nezaman birakacagiz bu forum oLayLarini…
IsLamicportaL cok güzeL ve cok kaLiteLi bir siteydi… gercekten ozamanLar en büyük isLami forumdu…
kapatiLdiginda üzüLmü$ ve anLam verememi$tim… en cok yazi yazan ve konu acan bendim, kimse beni gecemiyordu pek

$imdi cok durgunLa$tim… artik bu i$LerLe pek ugra$miyorum… ve zamanim daha kisitLi…
Hakkimizda hayirLisi… bakaLim daha bizi neLer bekLiyor…