Kalbi teşekkürLer kardeşim :gülegüle:
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 4 Haz 2010 #61 Kalbi teşekkürLer kardeşim :gülegüle:
fzehra YD Üyesi Üyelik Tarihi 25 Ağu 2005 Mesajlar 9,365 Aldığı Beğeniler 1,490 Konum İstanbul 12 Haz 2010 #62 anı seyyale kardeşim kusura bakma sizi tebrik etmekte de geciktim bu sayede sizi tanıdığıma çok memnun oldum ..inş bir gün gerçektede tanışırız..
anı seyyale kardeşim kusura bakma sizi tebrik etmekte de geciktim bu sayede sizi tanıdığıma çok memnun oldum ..inş bir gün gerçektede tanışırız..
an-ı seyyale br garip gezgin Üyelik Tarihi 27 Ağu 2009 Mesajlar 1,673 Aldığı Beğeniler 16 Konum bir garip dünya Takım Diğer 12 Haz 2010 #63 fzehra' Alıntı: anı seyyale kardeşim kusura bakma sizi tebrik etmekte de geciktim bu sayede sizi tanıdığıma çok memnun oldum ..inş bir gün gerçektede tanışırız.. Genişletmek için tıkla ... rica ederim sorun değil kardeşim konuk olduğunuzda zamanında gelin ama inş gerçekte de tanışırız inşallah tabi neden olmaasın
fzehra' Alıntı: anı seyyale kardeşim kusura bakma sizi tebrik etmekte de geciktim bu sayede sizi tanıdığıma çok memnun oldum ..inş bir gün gerçektede tanışırız.. Genişletmek için tıkla ... rica ederim sorun değil kardeşim konuk olduğunuzda zamanında gelin ama inş gerçekte de tanışırız inşallah tabi neden olmaasın