ORiJiNAL YAZARI : Onur
Tamam ayarlarız birşeyler..Türk telekom saolsun hatları degiştiriyor evden giremiyorum..Sınavda güzeldi yaparız artık bişeyler
maşalallah barekallah abim çok sevindim

sınavda inş başarılı olmuşsundur.Dilerim Rabbimizden her iki cihanda da daim başarılı olasın sen ve ekip arkadaşların ayrıca buradaki tüm gönül dostlarımız inş.cemi cümlemiz amiiin .
İzninizle üç ayların önemine değinmek istiyorum Değerli kardeşler önümüzde bir fırsat dilimi var .Yüce Rabbimize sonsuz hamd ve senalar olsun ki 16 temmuzda bizler için kendimizi yenileme ve günahlardan arınma ,takva ehli kullardan olabilme imkanı sunuyor .Rabbimizin tevbe kapısı her daim açıktır ve O , hiç şüphesiz Merhametlilerin en Merhametlisidir. Rabbe isyan dolu bir ortamda ,günahların yoğun olduğun bir zamanda yaşıyoruz. Tertemiz kalabilmek ne mümkün . elbette bizlerde bu günah kirlerinden nisbide olsa etkileniyoruz,kirleniyoruz. Arınmaya çok çok ihtiyacımız var.
işte Rabbimizin lutfuyla kavuşacağımız ve idrak edeceğimiz (Rabbimiz bize hayırlı uzun ömür ihsan eylesin.amin ) üç aylarda bizim için bulunmaz bir fırsat ve arınma ,yenilenme aylarıdır. Bunu bir fırsat bilerek ona göre bu üç ayları dolu dolu,namazlarla, nafile ibadetler, tesbihat ve zikirle,Kuran ile, tefsir ve fıkıh ile, iyilik yaparak ,hizmetlere sohbetlere koşarak çevremize tebessümle bakıp sadaka dağıtarak ve böylece tüm dünyaya nurlar saçarak yaşayalım inş.
Rabbimiz bizleri muvaffak eylesin. amiin amiin amiiin Velhamdu lillahi Rabbil Alemiin