Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0

eveet arkadaşlar üç aylar geliyor inşaaallah hazırlıklı olalım inşaallah

NOT : onur senden bir şey isteyeceğim mümkün mü. abi sitemizin üst kısmındaki duyurular bölümünü artık değiştirsende şöyle bir üç aylar ile ilgili bir resim yada haber koysan ne güzel olur demi :) resmi ben eklemek isterdim ama mümkün olmadığı için resmi buraya ekledim.
yöneticimiz uyuyor mu :D acaba yönetici mi olsam ne olsam :D

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ALLAH razı olsun ve istifade edenlerden eylesin cümlemizi...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Tamam ayarlarız birşeyler..Türk telekom saolsun hatları degiştiriyor evden giremiyorum..Sınavda güzeldi yaparız artık bişeyler :D

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
ALLAH cc razı olsun hatırlatığın için ama bu sıcaklarda nasıl oruç tutacağiz. :D

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : Onur
Tamam ayarlarız birşeyler..Türk telekom saolsun hatları degiştiriyor evden giremiyorum..Sınavda güzeldi yaparız artık bişeyler :D

maşalallah barekallah abim çok sevindim :) sınavda inş başarılı olmuşsundur.Dilerim Rabbimizden her iki cihanda da daim başarılı olasın sen ve ekip arkadaşların ayrıca buradaki tüm gönül dostlarımız inş.cemi cümlemiz amiiin .

İzninizle üç ayların önemine değinmek istiyorum Değerli kardeşler önümüzde bir fırsat dilimi var .Yüce Rabbimize sonsuz hamd ve senalar olsun ki 16 temmuzda bizler için kendimizi yenileme ve günahlardan arınma ,takva ehli kullardan olabilme imkanı sunuyor .Rabbimizin tevbe kapısı her daim açıktır ve O , hiç şüphesiz Merhametlilerin en Merhametlisidir. Rabbe isyan dolu bir ortamda ,günahların yoğun olduğun bir zamanda yaşıyoruz. Tertemiz kalabilmek ne mümkün . elbette bizlerde bu günah kirlerinden nisbide olsa etkileniyoruz,kirleniyoruz. Arınmaya çok çok ihtiyacımız var.

işte Rabbimizin lutfuyla kavuşacağımız ve idrak edeceğimiz (Rabbimiz bize hayırlı uzun ömür ihsan eylesin.amin ) üç aylarda bizim için bulunmaz bir fırsat ve arınma ,yenilenme aylarıdır. Bunu bir fırsat bilerek ona göre bu üç ayları dolu dolu,namazlarla, nafile ibadetler, tesbihat ve zikirle,Kuran ile, tefsir ve fıkıh ile, iyilik yaparak ,hizmetlere sohbetlere koşarak çevremize tebessümle bakıp sadaka dağıtarak ve böylece tüm dünyaya nurlar saçarak yaşayalım inş.

Rabbimiz bizleri muvaffak eylesin. amiin amiin amiiin Velhamdu lillahi Rabbil Alemiin

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Allahümme bârik lenâ fi Recebe ve Şa'bane ve bellığnâ Ramazân.
Rabbım hayrlısıyla hakkıyla ıstıfde edenlerden eylesın ınsallah...

Üst Alt