Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın:
ıssız adaya düşsem olmazsa olmazlarım Hz. Kuranım tesbihim birde eşim,
eşim diyorum çünkü RABBİMİN izniyle o olursa her şeyim var demektir..
Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz:
Çiğ tavuk yenir heralde helede bu sevdiğim içinse dahada seve seve
Resim Yapmayı severmisiniz:
Resimle aram pek iyi değil
Sizce aşk nedir:
Bence aşk ulaşılmıyan ,ulaşıldığında da tılsımını sihirini yitiren kaybeden tutkudur..
En çok ne yapmak hoşunuza gider:
En çok hoşuma giden şey öncelikle eyer riya gibi olmazsa seher vaktinde ibadet etmeyi severim.. dünyevi olarakta her zaman aynı olmuyan yani bazen el işi yapmak çok hoşuma gider , sonra bir bakmışsınız kitap okumaya vermişimdir kendimi ,başka bir zamanda sürekli ders çalışmayı severim ,,
Duygusalmısınız:
Aşırı derecede duygusalım ..
Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı):
Kitap okumayı çok severim şu sıra bazı Osmanlıca risaleler var onları tercümeye çalşıyorum
Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı:
Hayvanları doğal ortamların da severim önceleri kızlarım küçükken Singapur kaplumbası ile muhabbet kuşlarımız vardı şuan beslediğimiz bir hayvan yok..
Alış veriş Yapmayı severmisiniz:
Yerinde zamanında severim hani illada alış veriş edicem diye her gördüğümü almayı sevmem çok araştırır ölçer tartar öyle alırım
Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz:
Çevremdeki arkadaşlarım çok sosyal olduğumu söylerler
Öyleki bulnduğum yerde birlik ve dirlik getirdiğimi de söylerler
Tuttuğun takım?
Milli takımı tutuyorum
En büyük takıntın nedir?
Eşim
En büyük hayalin?
En büyük hayalim hayırlı bir ömür sürüp imanla ahirete göç etmek peşi sırada evlatlarımın mutluluğu huzuru..
Giyim tarzın?
Yaşımın ve konumum gereği çoğu zaman kilasik giyinirim
En istikrarlı olduğun konu nedir?
Kafama taktığım her ne ise o konu üzerine giderim
En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz?
En beyendiğim huyum insanları olduğu gibi kabullenmem yani hamdolsun geçim insanıyımdır en beyenmediğim huyumda aşırı duygusal olmam herkezin derdi ile dertlenmem..
En sevdiğin renk ?
Kırmızı mor ve beyaz fakat giyim olarak siyahı da sever giyerim..
Sevdiğin için neleri göze alırsın?
Sevdiğim kişiye göre değişir gerekirse canımı bile verebilirim tabiî ki sevdiğim kişi buna deyecek olsun..
Bir gününüz nasıl geçiyor?
Sabah 9-10 gibi kalkarım önce bir kahvaltı sonra ev temizliği sonra gidecek sohbetim varsa onun kısa bir çalışma ve sohebtime gider gelirim akşam yemeğim yoksa onu hallederim akşam yemeğinden sonra malum bulaşık eşim evdeyse onun çayı meyvesi vakit baya ilerler yine az evvel dediğim gibi eyer acil sohbet çalışmam gerekse sohbet hazırlamaya başlarım bazen bu çalışmalarım gece 02- 03 kadar sürer bu günlerde zaten 03 te imsak çıkıyor kalan vakti ibadet eder sabah namazını kılar yatarım
Fakat dedim gibi her günüm aynı değildir bazen gelenlerim olur gidecek yerlerim olur yapılacak el işlerim olur vs. vs. ..
Yaşadığın yerden bize bahseder misin.
Yaşadığm yer İstanbul her şeyiyle çok güzel bir şehir bulunduğum semtte her yere yakın güzel bir semt..
Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz neler yaparsın...
Dışarı genelde hep hizmet için çıkarım hafta sonlarınıda kızımla ya çarşıya çıkar çok uzun bir yürüyüş ile vitrinleri seyrederiz yada büyük bir markete gidip oranın her şeyinden faydalanmaya çalışırız..
Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın?
Bu da yerine göre değişir kolay kolay kırılmam bu yönden çok fedakar ve sabırlıyımdır fakat kırıldımmı da artık geri dönüşü yoktur deyipte gayretullaha dokunacak bir kelam etmiyeyim zordur diyeyim..
Yaptığın en büyük çılgınlık?
Valla çılgınlık nasıl olur bunu bilemedim )
Bugünlerde en çok duyduğun söz?
Torunumun ananecim sözü istekleri bitmiyor )
Evde yokluğunu hissettiğin şey?
En çok yokluğunu hissettiğim şey eşim çünkü çoğu zaman yurt dışında hatta yarın yine yurt dışına çıkıyor..
((
Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?
Kim olurdum bilemem amma asrı saadette yaşamayı çok isterdim.
Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin?
Dünyevi korkularım parasız kalmak, uhrevi ise imansız kalmak,
Geçmişle yaşanılmaz ama, geçmişe özlemim çok yani çocukluğum çok zengin ve güzel bir çocukluk yaşadım ve o yaşamımın içinde babacımda vardı ve 15 yaşımda onu kaybettiğim için ona olan özlemin ziyadesiyle yoğun..
Sevdiklerim ise ailem.
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey?
Ailecek bir yerlere gitmekten çok haz alırım
Şu an olmasını istediğin birşey? (soruların yeniden silinmesi dermişin hehehee)
Şuan olmasını istediğim istanbulda bir evim olması kiralardan bıktım dermişim )
Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ?
şuanda istediğim yer deniz kenarında denizi seyrederek çay içmek ve sonrasında da serin sulara kendini salıvermek..
Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ?
et yemeklerini çok severim yani et oburum dermişim ))
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey?
Ailem
Benzetildiğin biri varmı?
Her zaman şöyle bir klişe söz vardır aslı ne derece doğru bilemem insanlar çift yaratılmış diye ama ben baya benzer yaratıldım heralde nereye gitsem mutlaka birisi ya teyzesine ya komşusuna ya bir tanıdığına benzetir
Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın?
Aşk:
Ulaşılmıyan
Sevgi:
İçimde
Hayat:
Yaşamın kendisi
Dostluk:
varmı ?
Para:
Gayretullah’a dokunmasın günümüzde nerdeyse her şey demek
Ölüm:
Fanilik madum
Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ?
Dini tasavuvf ve de sizlerin sohbet yerleriniz
Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden?
Foruma fazla zamana ayıramıyorum
Ama sizleri çok sevdiğim için mutlaka her gün bir kere dolaşıyorum..
Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni?
Beğendiğim isimler var ama şuan aklıma gelmedi
Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni?
Kızdığım isimde kimsede yok..
Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler?
Eskilerde çok ektif olduğum için çoğu üyeyle baya muhabbetimiz olurdu
Forumda seni en fazla üzen olay?
Üyelerimizin bazılarının bazılarını rahatsız etmesi
Forumda seni en mutlu eden olay?
Forumumuzun hala dimdik ayakta olup yoluna devam etmesi beni en memnun eden yanı ..
Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir?
Burada bir hedefim yok ,yok derken yanlış anlaşılmasın bu günlerde foruma bir getirim yokki beklentim olsun anlamında dedim…
sağolsun arkadaşlar bana tahammül etmeleri bile benim için bir niğmet
onlara ve size çok tşk ediyorum ve ALLAH için sizi çok seviyorum