Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray

Amerikalı fotoğrafçı Edward Steichen'in çektiği fotoğraf tarihin en yüksek bedeliyle satıldı. Tam 2.9 milyon dolar. İşte o fotoğrafın orjinali...

sonyas123tcdh5.jpg

Long Island'da (New York) 1904'te çekilen 41x48 santimetre boyutlarındaki fotoğrafta, bir gölcük etrafındaki ağaçların arasından süzülen ışığın suda yansıması görülüyor.

Fotoğrafın varolan diğer iki baskısının ise müzelerde olduğu belirtildi. Metropolitan Sanat Müzesi tarafından açık artırmaya çıkarılan fotoğrafı satın alanın kimliği açıklanmadı.

Steichen, renkli fotoğraf üretmede kullanılan ''otokrom' tekniğini kullanan ilk Amerikalılar arasında bulunuyor. Şimdiye kadar bir fotoğraf için ödenen en yüksek miktarın 2 milyon 900 bin dolar olduğu belirtildi.

Fotoğrafta ağaçların arasından sızan güneşin, göl suları üzerine yaptığı yansıma görülüyor. Bu yansımayı yakalamak neredeyse imkansız...

mış:)

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
ilginc o kadar para
ne diyim
varmis veriyor :)

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
bence degmezdi bu kadar para ..
millette olunca nereye harciyacagini sasiriyor demekki..:)

tesekurler paylasiminiz icin..

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Ben sanattan anlamıyorum hele resimlerden hiç anlamıyorum :hihi:

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
yorumlarınız için teşekkürler

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Ne gerek varki ya git denize güneşin yansımasını çek tmmdır :D hayatta vermem okadar para yazık yaw zaten resme ilgimde yoktur :) ... Emeğine sağlık..

Üst Alt