Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

_daVam_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Selamun Aleykum...

konuyu nereye açıcagımı bilemedım ama yenı üyelerın ne kadar ciddiye alabileceğini bilmiorum o yüzden özel üye kısmına açtım...

bi abimiz kanser onun için tahmidiye dağıtıyorum alır mısınız? (süresi yok ama en kısa sürede bitmesi lazım..) :blush:

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Selamun Aleykum...

konuyu nereye açıcagımı bilemedım ama yenı üyelerın ne kadar ciddiye alabileceğini bilmiorum o yüzden özel üye kısmına açtım...

bi abimiz kanser onun için tahmidiye dağıtıyorum alır mısınız? (süresi yok ama en kısa sürede bitmesi lazım..) :blush:

Ben ağabeyimi akciğer kanserinden kaybettim, 8 ay önce... Bu hastalığın ne olduğunu; bakanın da, yatanında nasıl yıprandığını, tükendiğini ve nasıl çaresiz kaldığını, yaşayarak öğrendim ne yazık ki...

Devamlı Kur'an-ı Kerim okumuştuk... Rabbim böyle emretti, bize de metanet düştü...

"Tahmidiye" nedir bilmiyorum ancak, açıklarsanız, ben okumak için ilk alan olmak isterim...

_daVam_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Rabbim yardımcınız olsun...Mekanı cennet olsun inşAllah... :/

büyük cevşen'i bilr misinz?

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Ben de bir cevşen var, yıllardır çantamda taşıdığım. İçinde Yasin-i Şerif'de var.

"Açıklmalı CEVŞEN'ÜL KEBİR ve Türkçe Okunuşu"
Tercüme: İhsan ATASOY
Yayına Hazırlayan: Kenan Demirtaş
Nesil Yayınları

Bahsettiğiniz, umarım elimde olandır. Değilse, gerekli bilgileri yazınız, ben satın alırım hemen.

_daVam_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Cevşenü’l-Kebir ismindeki duâ Peygamber Efendimize, Uhud Harbi esnasında Cebrail (as) tarafından getirilmiştir. Cebrail Hz. Muhammed’e (sav): “Üzerindeki zırhı çıkar ve bu duâyı oku. Bu duâyı üzerinde taşır ve okursan zırhtan daha büyük tesiri vardır.” demiştir. Peygamber Efendimiz duânın tesirinin sadece kendine mi mahsus, yoksa ümmete de şamil mi olduğunu sorunca, Cebrail (as) şöyle bu yrmuştur:
“Ya Resûlullah, bu duâ Cenâb-ı Allah’ın sana ve ümmetine bir hediyesidir. Bunun sevabını Allah’tan başka kimse takdir edemez.”

yayın evı olarak Hayrat Neşriyat veya Sözler yayınevi olabilir...

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Hemen temin ediyorum...

Allaha emanet olunuz kardeşim.

_daVam_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Rabbim sizlerden de razı olsun..

kaç tane okuyacaksınız sayı verırsenız iyi olur haber vermem lazım...

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
RABBİMiz acil şifalar nasib etsin Şafii ismiyle sağlık sıhhat versin. Ailesine çevresine sukunet versin inşaALLAH

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Katre... Büyük Cevşen'in tamamını okumak, bir okuma mı oluyor? Nasıl okunacağını açıklarsan sayıyı derhal belirleyelim. Ve elimden geldiğince her gün Yatsı nmazından sonra geceye kadar; sabah namazından sonra da işe gideceğim vakte kadar aralıksız okuyacağım Allahın izniyle.

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
Büyük geçmiş olsun inşallah ...Rabb'im "Şafii" ismi şerifeleriyle şifalar versin,ama benim bildiğim kadarıyla Salat-ı tefriciye okunuyordu bu gibi durumlarda benim ezberimde isterseniz 500 tane ouyabilirim..

Üst Alt