Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün aleyküm yenidendogus ailesinin gül yüreklileri
Cümleten cumamiz mübarek olsun bereketinden faydalanmak duasiyla:gul::gul:
bu haftaki konugumuz
sitemizin iki yili askin aile fertlermizden
öpözel üyelerinden
eminim bir cok üyelmizin merak ettigi
degerli kardesimizi "ENqiN"
kendisini daha yakindan tanimaktan son derece mutlu olacagiz :millet::millet:
kendisi güller arasindan alippp
neyse sorularimizi bekletmeyelim
fenerbahce koltugumza aliyoruz
kahvaltida hazir
kardesim bi cimbomluya fener pastasi da yaptiridnya
:friends:
hadi baslayalimmm
Öncelikle klasik sorularimiz..
Forumumuzdaki nickinin anlamı nedir...? Neden bu nicki kullanıyorsun...?
memleket niree?
Etkilendiğin ve örnek aldığınız tarihten günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı...? Varsa kimlerdir...?
Geleceğe yönelik hayallerin ve planların nelerdir...?
Hayatta vazgeçemeyeceğin üç şey...?
Hobilerin,Fobilerin nelerdir...?
seni anlatan 3 sifat...?
kac kardessin sen kacincisin..?
evde aran kimle en iyi..?
annecimi babacimisin..?
Ne işle meşkulsün...?
Bri gün herşeyi bırakıp kaçmak istesen nereye gidersin?
Vefa
Sadakat
Dost
sevgi
merhamet
hasret
ayrilik
vuslat..
mutluluk..
hazine..
araba..
tatil..
denilince ne yada kimler gelir aklina..
hayat bana... ögrettii..
iyiki...
keske...
ah ah..
asla katlanamam..
olmazsa olmaz..
....sarkinin ,türkünün ilahinin hatirasi var
...hic unutmam bi kere
Sence bir insanda olması gereken 3 özellik?
islam alemi hakkinda düsüncelerini alabilirmiyiz..?
bir bayan olarak evliklik hakkinda düsüncelerin
Kimleri dinlemeyi seviyorsun...?
güzel ülkemizde nereleri gördün?
Oturduğun ili seviyormusun ?
imkanın olsa nerede yaşamak isterdin ?
Dünya turuna cikcak olsan nerden baslardin ?
yemek yapmayi bilirmisin..?
EN*LERIN
En sevdigin yazar kimdir...
en etkilendigin sure..
En sevdigin ilahi,türkü
En sevdigin söz
en sevdiğin renk
en sevdiğin çiçek
en güzel geçirdiğin yaş...
en sevdiğin insan karakteri
en son okuduğun kitap
En çok kimi özledin...
en son... yaptim
en sevdigin ev isi
yenidendogus sorulari
yenidendogus la nezamn ve nasil tanistin?
yenidendogus' un hayatindaki yeri?
Forumda en cok vakit gecirdigin bölüm hangisidir...?
Forumumuzda en çok dikkatini çeken seni en çok etkileyen kimler...?
3 üyemiz hakkinda yorum yaparmisin
forumda olmazsa olmaz dedigin üyeler..
birini yenidendogus a üye yapmak icin ne söylersin..
irtibat halinde oldugun üyeler...
hic unutmam bi kere..
dün gibi hatirlarim.. dedigin seyler vaarmii
evet kardesim
kendi forum enlerini kendin yazarmisin üyelerimzi hakkinda düsüncelerini bilmis oluruz:
son olarak bize bi ögüt veririmisin??
vee bittiii
pas gecme hakkina sahipsin
istedigin sorudan baslayabilirsin
bi hafta zamanin var
kolay gelsin kardesim :örgü::örgü::örgü:
Selamün aleyküm yenidendogus ailesinin gül yüreklileri
Aleykümselam
Cümleten cumamiz mübarek olsun bereketinden faydalanmak duasiyla:gul::gul:
bu haftaki konugumuz
sitemizin iki yili askin aile fertlermizden
öpözel üyelerinden
eminim bir cok üyelmizin merak ettigi
degerli kardesimizi "ENqiN"
kendisini daha yakindan tanimaktan son derece mutlu olacagiz :millet::millet:
kendisi güller arasindan alippp
Bismillahirrahmanirrahim
neyse sorularimizi bekletmeyelim
fenerbahce koltugumza aliyoruz Kral koltukmus hakkaten koltuk sevdası böyle bişey demekki. ŞÜkür kavusturana
kahvaltida hazir
Maşallahı var yani Herbişey hazır Elleriniz dert görmesin.
kardesim bi cimbomluya fener pastasi da yaptiridnya
:friends:
Zahmet olmus diycektim ama bgüne bugün tam 7 günün konuğu olduk olsun o kadar
hadi baslayalimmm
Öncelikle klasik sorularimiz..
Forumumuzdaki nickinin anlamı nedir...? Neden bu nicki kullanıyorsun...? Nikin anlamı ucsuz bucaksızmıs. Normal engin adı varmıs bende bunu alim dedim. Özel bi sebebi yok yani kendi adım
memleket niree? Memleket Sivas. İstanbulda büyüdüm oturuyorum öyle.
Etkilendiğin ve örnek aldığınız tarihten günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı...? Varsa kimlerdir...? Tarihten Osmanlı'dan padişahlarından o mübarek insanlardan etkilenmemek mümkünmü. Bi Fatih Sultan Mehmed Han Hz. örnek alınıcak bi zat. Peygamber Efendimizi her ne kadar örnek almaya çalışşsakta işte gel görki ne kadar bunu basarabiliyoruz meçhul
Geleceğe yönelik hayallerin ve planların nelerdir...? Ben plan yapmayı sevmiyorum fazla. Herseyi biz ne kadar kafamızda kurguasak zihnimizde canlandırsaktan kaderde olan oluyo. Ama yinede hayırlı bi eş baba olabilmek o sorumluluğu tasıyabilmek hakkını verebilmek önemli şeyler
Hayatta vazgeçemeyeceğin üç şey...? Çok klasik olmasın ama insanın hakkaten imanından, ailesinden gecmesi zor hatta Allah korusun ilki imkansız.. Üçüncüsüde Yenidendoğus fenerbahce futbol dünyalık şeyler
Hobilerin,Fobilerin nelerdir...? Hobi futbol satranc fobide yılan resmi bile korkma diilde daha neler yani huylandırıo biraz.
seni anlatan 3 sifat...? Bunlar beni anlatırmı bilmiorum ama öyle olmayı çok isterdim Kendi halinde, sessiz, sakin.
kac kardessin sen kacincisin..? 3 kardeşiz. En küçüğü benim.
evde aran kimle en iyi..? Eve gec geiyorum iş güc vs. gelincede iyi herkesle Allaha şükür bi sorun yok.
annecimi babacimisin..? Erkekler annesine, hanımlarda babalarına biraz daha düşkün galiba
Ne işle meşkulsün...? Elektronik DCS programlama, birazda grafikerlik işiyle uğraşıyorum.
Bri gün herşeyi bırakıp kaçmak istesen nereye gidersin? Herşeyi bırakıp gitmek isteiğime göre herşeyden bıkkınlık gelmiş demekki. Halden anlıcak bi dostun yanınagiderdim yada denizlere vururdum kendimi heralde.
Vefa Sevginin Rabbimiz rızasıyla yapılmış olanı yada yapılması gerekeni.
Sadakat Günlük mevsimlik değil, her koşulda kendini adamak.
Dost ben yalnız basıma herseyimi halledebilirim dien insan azdır. Onun için gercek dostlarda çok azdır. Herşeyini gözünü kırpmadan verebilceğin emanet edebilceğin nadir insandır.
sevgi Allahın kainattaki, bütün canlı mahlukatta var olan görülemeyen işitilemeyen tarifsiz bi hissiyat.
merhamet İnsan gibi yasamak için yada insan olduğumuzu ispat etmek için Olmazsa olmaz.
hasret
ayrilik Dünyevi bi ayrılıksa Dayanması zor gibi gözüksede ondan daha zor acıların olduğu bence fazla büyütülmicek bi durum.
vuslat.. Sevgiliye (O'na ) kavusabilmek. Bzlerede nasip olur inşaallah.
mutluluk.. Kişiden kişiye değişir. Polyannada çok karamsarda. Biz her ne kadar delikanlıya yakısmasada Polyanna tarafından oluruz inşaallah.
hazine.. Tartısmasız sağlık abi yani bundan daha değerli bi hazine olamaz heralde. Sakıp Sabancı'nın evladı bildiğiniz gibi felçli doğustan. Bi gün röportajda kendisine yeni açtığı galeri hakkında soru soruyolar. Galerim var ama benim evladım bu arabaların hiç birini kullanmıyo cevabını veriyo. Sağlığın yanında iman harici hersey yalan dolan. RABBIM sağlığımızı elimizden almasın. Kimsenin eline muhtaç etmesin. Hasta olanlarımızada hayırlı acil şifalar nasip etsin inşaallah.
araba.. Lazım bi ihtiyac, bi gerec ama fazlada önemsencek bişey diil Millet yicek ekmek bulamıyo kanaatkar olmak lazım.
denilince ne yada kimler gelir aklina.. 70 diince Hafız abim geliyo aklıma
hayat bana... ögrettii.. Fazla bişey öğretmedi mücadele var sürekli başedebildğimiz kadar edicez inşaallah bizde.
iyiki... İyiki sağlıklıyım. Elim ayağım tutuyo kendi işimi kendim halledebiliyorum
keske... Günahlarım az olsaydı . . .
ah ah.. Yaktın bizi trabzon. Yapılırmı bu gül gibi Fenerbahce'me
asla katlanamam.. Laf kalabalığına
olmazsa olmaz..
....sarkinin ,türkünün ilahinin hatirasi var Celaleddin ada Affeyle ALLAH. Barıs akarsu rüzgar.
...hic unutmam bi kere Bi kere ilkokulda hocamdan bi tokat yedim amaaa varya helal olsun yok yani böyle bişey defter gibi eli vardı mübarek Allah rahmet eylesin yaslıydı o zamnlar ölmüştür belki.
Sence bir insanda olması gereken 3 özellik? Erkekler icin cesaret, ilim , ağarbaşlılık.
islam alemi hakkinda düsüncelerini alabilirmiyiz..? Öyle bi alem yokoluyodu nerdeyse Allah razı olsun basbakan geldi el attıda millet uyandı kimliğine birliğine özüne yavasta olsa dönmeye basladı. Çok ayrıda olsak insaallah bu alem bi gün galip gelicek.
bir bayan olarak evliklik hakkinda düsüncelerin Hayırdır inşallah ????
Kimleri dinlemeyi seviyorsun...? Müslüm baba Gzel insanın ruhunu dinlendiricek yabancı hariç her türlü müzik ilahi şarkı türkü.
güzel ülkemizde nereleri gördün? Üsküdar Eminönü Mahmutpaşa ve diğer semtler Sivas Düzce
Oturduğun ili seviyormusun ? Trafik hariç evet.
imkanın olsa nerede yaşamak isterdin ? Yeşillikler börtü böceğin arasında sessiz olan herhangi bi yerde.
Dünya turuna cikcak olsan nerden baslardin ? Kosova.
yemek yapmayi bilirmisin..? Hiç alakamda yok ilgi alanıma falanda girmiyo. Yiyiciyiz biz
EN*LERIN
En sevdigin yazar kimdir... Bülent Akyürek. 30 sene boyunca Rahmandan uzak yasamıs ateit bir insan hidayete erdikten sonra çok güzel yazılar yazmaya baslamıs.
Ve immâ yenzeganneke mineş şeytâni nezgun festeız billâh(billâhi), innehu huves semîul alîm(alîmu).
Eğer şeytandan gelen kötü bir düşünce seni dürtecek olursa, hemen Allah’a sığın. Çünkü O, hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir.
En sevdigin ilahi,türkü Celaleddin Ada hepsi
En sevdigin söz Yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra, Züleyha baştan aşağı afet olsa ne yazar
Necip Fazıl KISAKÜREK
en sevdiğin renk Beyaz (sarı lacivertin yeri ayrı tabi )
en sevdiğin çiçek Beyaz gül
en güzel geçirdiğin yaş... Yani öyle geliyo gidio fazla bişey anlamadım
en sevdiğin insan karakteri Allah'tan baska hiçbişeyden korkmayan, gözü kara
en son okuduğun kitap İsmi tuhaf ama içinizdeki öküze oha deyin Bülent Akyürek. Ben beğendim değişik bi tarzı var adamın.
En çok kimi özledin... Dedemi..
en son... yaptim Kumanda bozulmus onu yaptım.
en sevdigin ev isi
evde ne iş olucakki
yenidendogus sorulari
yenidendogus la nezamn ve nasil tanistin?
oldu iki seneyi gecti bi yazı ararken tesadüfen tanıştık.
yenidendogus' un hayatindaki yeri? Anasayfamız.
Forumda en cok vakit gecirdigin bölüm hangisidir...? Portalda ne olursa .
Forumumuzda en çok dikkatini çeken seni en çok etkileyen kimler...? Hafız70 abim.
3 üyemiz hakkinda yorum yaparmisin Hafız70; Bence buranın yüzde 50sini o, diğer yüzdesini biz oluşturuyoruz. ALLAH razı olsun işini rastgetirsin. Geceler ablamız öz ablamız artık. Onur'da yardım masası zor da kalana yardımcı oluyo benide özel üyeyi o yapmıstı Allah razı olsun
forumda olmazsa olmaz dedigin üyeler.. Hafız70
birini yenidendogus a üye yapmak icin ne söylersin.. Gel kardeşim beğenmezsen gidersen yani mis gibi site işte hersey var A'dan Z'ye.
irtibat halinde oldugun üyeler... Yüzyüze kısmet olmadı kimseyle. Hafız abim. Vakkas kardeşimiz vardı bide eski üyelerimizden.
evet kardesim
kendi forum enlerini kendin yazarmisin üyelerimzi hakkinda düsüncelerini bilmis oluruz: En bilgili : Hafız70
En sakin: Mehmetali
En sürekli gülen: Dilsitan Uhibbu.
En hep gece gelen: Geceler,Nurnesli
En hızlı ilerleyen : Gulyuzlum, Azerin, Anı-seyyale
En güzel nick: Vukuf-i Kalbi
En şair: Berrak_Su, Aşk Şairi
son olarak bize bi ögüt veririmisin??
Destur! Ey biçare aşık, yola çıkmadan azığını hazırla!
Heybeni sâdâkatle, kalbini imanla akla!
Vakit var daha yanmaya, mum gibi kendini yakmaya!
Âh ile başla aşka, hele çık bir yola…
Bak ve gör, daha ne kuyular yusuf burda diye bağıracak sana!
Aldanma!
Hakk’a yol almak her aşığın harcı değil!
Yılma! Yıkılma!
Vuslat var bu görünmez yolun sonunda! (…)
|| Lâl-i Rehgüzâr ||
vee bittiii
pas gecme hakkina sahipsin
istedigin sorudan baslayabilirsin
bi hafta zamanin var
kolay gelsin kardesim :örgü::örgü::örgü:
ALLAH razı olsun hepinizden arkadaslar. Bnden çok dğerli kardeşlerime su an ayıp oldu biraz onlar varken Bna sıranın erken geldiğini düşünüyorum. Gerçi dilsitan herkes tatilde dedi ondan gelmiş sıra