Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
cevaplarin icin tesekkür edrim abi
bi cirpida cevaplamissin masaallah:thumbup[1]::thumbup[1]:

isim vermiyim ama bayan bacıların arasındaki muhabbete imreniyorum bir çoğu 40 yıllık arkadaş gibi birbirlerini seviyorlar . bunlar benim şahsi gözlemlemem tabii

ALlah muhabettimizi artirsin insaallah..

evliklik ne bilmiyorum
:lac: :lac:
RAbbim hayirli gönlünüze göre bi es versin insaallahh:gulver::gulver:

abi en lerin arasinda
en sevdigin yemek yok onu bilelim ..
bide yanlis hatirlamiyorsam semerkand tv de deneme cekimine gitmistiniz
ne oldu o iss..??

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
en sevdiğim yemek: annemin yaptığı bi ayranlı çorba var, erzurum elazığ sivas tokat yorelerinden olanlar bilirler ona bayılıyorum

tv işinde biraz geç kaldık kadro tamamlandıktan sonra gitmişim meğer.
ama ilerde neler olur bilmem, şu anda tv'de program sunan bir çok sunucu samimi arkadaşım görüşüyoruz ara sıra bu medyaya merakım gitmedi bi türlü zaten
:G:

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Vermiş olduğun içten ve samimi cevapların için gönülden teşekkürler kıymetli kardeşim.Allah razı olsun

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Kolay gelsin sofi gurban :)

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
hayilisi olsun
tesekkürler abi:gulver:

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
:) semerkand daki en çoks evdiğim bölüm meddah bölümü helal olsun diyorum ...
rabbaim hosnut olsun sofi abim yasinizi merak etmiyoruz ama bu yasiniza kadar ömrünüzü nasil geçirdiniz ....kisa olmaz ama bir kaç kelam edebilir misiniz

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
onuda cevaplıyacam acizane kardeşim ama pazar günü inşaalah. hakkını helal et

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
:) semerkand daki en çoks evdiğim bölüm meddah bölümü helal olsun diyorum ...
rabbaim hosnut olsun sofi abim yasinizi merak etmiyoruz ama bu yasiniza kadar ömrünüzü nasil geçirdiniz ....kisa olmaz ama bir kaç kelam edebilir misiniz

valla kardeşim ben istanbul fatihte büyüdüm yaşadığımız yer mahalle olsada allah bizi ordaki serseri ortamdan uzak eyledi ona ne kadar şükretsem azdır büyüdüğüm sokağın adı bile MÜRŞİT SOKAK daha ne denirki. orta 2'ye kadar okula devam ettim sonra okulda kalınca okulu bıraktım. ama son 5 senedir açıköğretimden ortaokulu verip liseye devam ettim bu sene nasib olursa lise diplomasını alıyorum inş. sonra hedefim üniversiteden devam etmek. neyse okul bittikten sonra annem allah razı olsun kuran kursuna gönderdi tam hafızlık kıvamına geldim ama orda yenilen dayaklardan gözüm öyle korktuki hafızlıktan vazgeçtim kuran kursunda tam 1 senem geçti diplomam pekiyi derecede çerçevede hala duvarımı süsler :delikanli: sonrada tabi iş hayatı başladı sonra askerlik askerlik sonrasıda son nefese kadar devam edecek olan hayat yolculuğu başladı halada devam ediyo. benim hayatımın dönüm noktası zaten orta 2 de kaldıktan sonra okulu bırakmamla değişti çünkü okuldan bir üst sınıfa geçen arkadaşlar size anlatmaktan haya edeceğim şeyler yapmışlar sınıftaki kızlarla. bazen düşününce iyiki kalmışım diyorum çünkü eğer okula devam etseydim inanın şuanki haleti ruhiyemden eser bile olmazdı. 1997'de nasib olan menzil kapısı ise benim tamamem rotamı hakka çevirmemde en büyük etken rabbim ayırmasın inşaalah.

bu kadar yeter herhalde acizane kardeşim :G:

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer
Hayırlı olsun kolay gelsin..

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
:alkislar:Hayırlı olsun kurban ,Allah kolaylık versin..Allah sadatlardan razı olsun senin gibi bir kardeşim olmaya vesile oldular.. sadace tek bir kusurun var Fenerbahçeli olman.. :)

Üst Alt