valla kardeşim ben istanbul fatihte büyüdüm yaşadığımız yer mahalle olsada allah bizi ordaki serseri ortamdan uzak eyledi ona ne kadar şükretsem azdır büyüdüğüm sokağın adı bile MÜRŞİT SOKAK daha ne denirki. orta 2'ye kadar okula devam ettim sonra okulda kalınca okulu bıraktım. ama son 5 senedir açıköğretimden ortaokulu verip liseye devam ettim bu sene nasib olursa lise diplomasını alıyorum inş. sonra hedefim üniversiteden devam etmek. neyse okul bittikten sonra annem allah razı olsun kuran kursuna gönderdi tam hafızlık kıvamına geldim ama orda yenilen dayaklardan gözüm öyle korktuki hafızlıktan vazgeçtim kuran kursunda tam 1 senem geçti diplomam pekiyi derecede çerçevede hala duvarımı süslersonrada tabi iş hayatı başladı sonra askerlik askerlik sonrasıda son nefese kadar devam edecek olan hayat yolculuğu başladı halada devam ediyo. benim hayatımın dönüm noktası zaten orta 2 de kaldıktan sonra okulu bırakmamla değişti çünkü okuldan bir üst sınıfa geçen arkadaşlar size anlatmaktan haya edeceğim şeyler yapmışlar sınıftaki kızlarla. bazen düşününce iyiki kalmışım diyorum çünkü eğer okula devam etseydim inanın şuanki haleti ruhiyemden eser bile olmazdı. 1997'de nasib olan menzil kapısı ise benim tamamem rotamı hakka çevirmemde en büyük etken rabbim ayırmasın inşaalah.
bu kadar yeter herhalde acizane kardeşim :G:
son olarak baska rahatsiz etmiyecegim
bizlere yeniden doğuş kardeslerinize ve herkese nasihat edermisiniz dersek neler dersiniz...kendi nefsime çok ihityacim var kardesleirmzi tenzih ederek sordum soruyu insaAllah
sonrada tabi iş hayatı başladı sonra askerlik askerlik sonrasıda son nefese kadar devam edecek olan hayat yolculuğu başladı halada devam ediyo. benim hayatımın dönüm noktası zaten orta 2 de kaldıktan sonra okulu bırakmamla değişti çünkü okuldan bir üst sınıfa geçen arkadaşlar size anlatmaktan haya edeceğim şeyler yapmışlar sınıftaki kızlarla. bazen düşününce iyiki kalmışım diyorum çünkü eğer okula devam etseydim inanın şuanki haleti ruhiyemden eser bile olmazdı. 1997'de nasib olan menzil kapısı ise benim tamamem rotamı hakka çevirmemde en büyük etken rabbim ayırmasın inşaalah. 

birde geçen boğaz gezisine katıldım spor a.ş'nin.