- Aldığı Beğeniler
- 2
- Takım
- Galatasaray
geç kalmışım hayırlı olsun 
Siir yazarmisin ? : Malesef yazamıyorum.
Yabanci dil biliyormusun ? : Evet.Az bişi ingilizcem var
Meraklimisin ? : Konusuna göre değişir
Sence ben Meraklimiyim ?: Bana göre meraklı değilsin ama bilemiyorum yine meraklıda olabilirisin
Misafirlige gitmeyi mi yoksa misafiri agirlamayi mi seversin ? : Her ikisinide
Teknoloji ile aran nasil ? : Yakından takip ederim ama kullanmam
Kanalizasyon kapagi neden yuvarlak ?Kapak deliğin içine düşmasin diye hatırlıyorum
Neden baska bi hayvan degilde „Timsah gözyasi“ denmis ? : Çünki timsahlar avlarını yerken aglarmış
Görmek isteyipde göremedigin sehir veya ülke ? Türkiyemizin uzakdoğusu "KARS" Dünyamızın Uzakdogusu "JAPONYA"
O bi kasik suyun icinde bogmak istedigin kisilerin arasinda varmiyim bende ?: Sen o kişilerin arasında yoksun
![]()
hemso benim sorular pazartesii geliyorr
hiracim![]()

S.a Vukuf
Nasılsın ? : Allah çok şükür iyim
Saglık sıhhatın iyimi : Şükürler olsun
Sözlendinmi ne oldu? : Evet sözlendim
Neden sadece çay faslına katılıyorsun : Çayı severim o yüzden ama dersenizki melemen yapalım onada varım
Başka bir konuda binde bir görüyorum seni : Elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum demek ki elimden ancak bukadar geliyor
online vaktinde az degil hani: Online olduğuma bakmayın çogu zaman pc başında bilem olamıyorum
açık kalıyor
Bugünlerde favori kıyafetin ne evdefavori kıyafetlerimi yatarken ancak giyorum oda geceliğim
onun haricinde işteyim normal kıyafet giymek zorundayım
Sagopadan en sevdigin dizelerden birini paylaşırmısın :
Rauf, Musavvir Allah birsin Azze, ve Cellesin, Biliyorum sen herkeslesin ama en güzeli benlesin !
İncecik ip üzerine koca ayaklar bindi, nefsim içine sindi.
Kirpiklerim titremekte korkularımdan, düşersem yanarım.
Birde İmzamdaki sözü tabi
Geçen sene O Lalegül fm Suat İdgu'ya gelmişti..dinledinmi? : Malesef dinleyemedim ama beyaz show'a çıkmıştı onu izledim
Nereden katılıyorsun : Aslen YOZGAT lıyım ANTALYA da oturuyorum ama şuanda BURSA dan katılıyorum
En çok yaptıgın dua : Ya Rab Hidayet, Hidayet Ya Rab Her daim yapıyorum inşaALLAH
Bu da hiraya
Sen daha önceden nerelerdeydin ya eline saglık sorular için
Dimi diloş![]()

)

öyle canom
evett topragiim ben geldim..
simcik
yaw hangi ara gittin bursaya:lac: : 2 ay oldu geleli
kac senedir antalyadasin... : 7 senedir elhamdülillah
ailecekmi ordasiniz... : evet
hayirli isiniz aile vasitasiylami oldu.. : kız tarafı vasıtasıyla
dügün nezamn.. : 2 sene kadar var
gelin hanimida foruma getircekmisin (bi cay menemen yapsin bakalim) : Gelirse seve seve ama demedim daha
tırsıyom mu ne
küccüken basklasin bahcelerinden mevye asirdinmi : Birazcık
3-Namaza ne zaman başladınız ve vesile olan şey nedir? : 2 sene kadar oldu.vesile ise bir rüye idi
bi süre yoktun nerelerdeydin.. : İşlerin yogunlugundan ve patronun kızmasından dolayı bir süre girmeme karaı almıştım
neden geri döndün.. : İşler yogun olsada bakan biri patronun kızacak başka elemanı var artık
rmısın ?
İdealin ve prensiplerin var mı? : Kendime ait muhasebe bürosu açmak.
Başka bir meslek seçmek isteseydinbne seçerdin? : Pilot kaptan
Hiç hayvan besledin mi? : Hayır
Kızdığında ne söylersin? : Ya sabır Allahım
Hiç anlaşamayacağın insan tipinin profilini çizer misin? : şımarık,bencil ve insanları küöçümseyen insan tipi diyebilirim
Her müminin kalbine ve diline esma-ül hüsna'dan biri düşer.Sen en çok hangi esmayı zikredersin? : ya settar ya gaffar
Hayatında hiç unutamadığın bir olay oldu mu? : Evet çocukken korku flmi izlemiştim 2 sene korkmuştum hatta tedavi bilem görmüştüm okadar
hadi kolay gele
aklimi toplayamadim biraz karisik oldu idare ediver..
Allah razı olsun biraz az olmuş ama
iftardan sonrasi icin
![]()