Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

esni

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
1.fıkra
Çok pinti bir vezir,incili çavuştan bir tazı getirmesini ister.incili gider,besili bir çoban köpeği bulur getirir.vezir bu yetersiz harekete sinirlenir;
-bana bak çavuş'der,ben senden tazı istemiştim tazı dediğin böyle mi olur
-ya nasıl paşa hazretleri?
-sen bilirsin ki tazı;incecik,sıska,karnı sırtına yapışık bir hayvandır
incili çavuş gevrek gvrek gülmeye başlar
-o tarafını merak buyurmayınız paşam.bu hayvancağız da devletli mutfağınızdan bir ay yemek yesin,o tarif ettiğiniz tazıdan besbeter olur... :D

2.fıkra
nasrettin hocaya bir gün;
-hoca kaç yaşındasın, diye sormuşlar
hoca;
-kırk,diye cevap vermiş
-oldu mu ya 10 yıl önce kırk dedin aradan 10 yıl geçiyor yine kırk diyorsun.bu nasıl olur?,diye sormuşlar
hoca da o zaman şu cevabı vermiş;
-er kişi sözünden dönmez.... :D

3.fıkra
sivrisineğin bol olduğu bir köyde,iki köylü,çadırın içinde yatıyorlarmış.havanın sıcalığından üstlerine yorgan yerine yatak çarsafı örtmüşler.sinek ısırmasın diye de başlarını çarşafın içine sokmuşlar.bunlardan biri bunalmış,çarsaftan başını çıkarmak istedği sırada,gözüne bir ateşböceği ilişmiş.hemen arkadaşını dürterek:
-şistt beyhude saklanma?sivrisineklerden biri elinde fenerle bizi arıyor.nasıl olsa bulacak,demiş... :D :D :D

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
3.fıkra
sivrisineğin bol olduğu bir köyde,iki köylü,çadırın içinde yatıyorlarmış.havanın sıcalığından üstlerine yorgan yerine yatak çarsafı örtmüşler.sinek ısırmasın diye de başlarını çarşafın içine sokmuşlar.bunlardan biri bunalmış,çarsaftan başını çıkarmak istedği sırada,gözüne bir ateşböceği ilişmiş.hemen arkadaşını dürterek:
-şistt beyhude saklanma?sivrisineklerden biri elinde fenerle bizi arıyor.nasıl olsa bulacak,demiş...

erni

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Emeğine sağlık kardeş ALLAH'da seni güldürsün

Üst Alt