Bacım sen konuk olduğunda ben daha sitenin adını dahi duymamıştım. Sen beni terlettin sıra bende

Üzerinden 1,5 yıl geçmiş ama olsun. Sizi herkes tanımış. Birde ben tanıyayım.
Forum kurallarında eskiden konuk olmuş birine soru sorulamaz diye bi ibare görmediğim için konuyu güncelliyorum.
Sizi az çok samimi biri olarak tanıdım.
Samimice sorular sordum.
Cevaplarınızıda samimice vereceğinizi umuyorum

Sorularım zaten senin sordukların gibi standart

Önce bi 50 tane soralım.
Bir ara verip su ısmarlamadan devam ederiz.
Terli terli bitirmek iyi gelir
1.Saçma sorulardan başlıyayım. Sizce "saçma soru" ne demektir?
2.Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Sizce neden "uzun ince bir yoldayım" demiştir?
3.Eğer bana nick bulmak isteseydiniz bu soruları gördükten sonra ne olarak değiştirmemi isterdiniz?
4.Onur sitemizin sahibi ve herşey forum kuralları çerçevesinde işliyor. Eğer Onur'u banlamak isteseydiniz ne gibi projeler üretip onu banlardınız. (Proje forum kuralları dahilinde olacak ve onun sizi banlama yetkisi yok)
5.Yılanların kalbi nerdedir?
6.Sigarayı yasaklamak için bir pankart hazırlamış olsanız üzerindeki yazı ne olurdu?
7.Peki bu yazı dışarıdaki kişilerin hoşuna gitmezse onlara ne cevap veririsiniz?
8.Doktora gittiniz ve size 3 ay içinde öleceğiniz bir hastalığın haberini verdi. Ne yapardınız?
9.Yolda yürürken kimsenin olmadığı yerde boş pet şişelerine tekme atarmısınız? Peki neden?
10.Pc başındasınız. Çok acil bir çıktı almanız gerekiyor ve yazıcı arızalandı. Tamirciyemi götütürsünüz yoksa tamirciyimi çağırırsınız?
11.Sitemizde Muhtarlık seçimi olsa ben, siz ve yönetim hariç aday olarak kimi gösterirsiniz?
12.Sizce Türkiyede ilk çözülmesi gereken sorun nedir?
13.Muhalefet lideri olsaydınız neye muhalefet ederdiniz?
14.Bana benzer soru sorulmuştu. Fenerbahçe'nin şike olayından sonra şampiyonluk Galatasaray'a verilebilirmi?
15.Siz bir minibüste muavin olsanız ücretleri toplarken nasıl bağırırsınız?
16.Psikolog olsanız bana ne önerirsiniz?
17.Kaplumbağaya yaklaşmaya çalışınca neden kafasını içeri saklar?
18.Fok balıklarının katledilmesi için görüşleriniz?
19.Timsah gözyaşı ne demek?
20.Karakedi neden uğursuz sayılır? Suçu renginin siyah olmasımı?
21.Bana sormuşlardı. Ben düşünmüş ama bulamamıştım. Hiç kopya çekmeden "N" harfi ile başlayan hayvan adı biliyormusunuz?
22.Gözlerinizin rengi biri sarı diğeri mavi olmuş olsa ne düşünürsünüz? Biliyormusunuz benimkinin biri kahve diğeri ela
23.Ellerinizden birinde altıncı parmak yedek olarak verilmiş olsa onu nerde kullanırdınız?
24.Bayanlar güzel bir çocuk resmi yada bebek gördüklerinde ilk olarak ne derler?
25.Bayanları anlayabilmek için ne yapmalı?
26.Bende sanki tik oluşmuş. Karnım tokken bile buzdolabının kapısını açar, ne var ne yok diye bakar ve kapatırım. Evinizde iken benim gibi yaptığınız saçma bir iş varmı?
27.Lcd televizyonlar insanları tombul gösterir. Mühendisler projedemi hata yaptı yoksa obeziteyi önlemek için olabilirmi?
28.Birçok kişi google'a amca der. Peki dayı kimdir?
29.Her yerde ıssız bi adaya götüreceğiniz üç şey diye sorulur. Ne işimiz varsa o adada? Olmazsa olmaz dediğiniz hayatınızdaki 3 kişi?
30.Hep merak etmişimdir. Araba motorlarının çalışma prensibi sizce nedir? Benzin nasıl oluyorda yanarak mekanik enerjiye dönüşüyor?
31.Kalp doktorları ameliyatı kalbi durdurmadan yapar. Motorda bir nevi arabanın kalbidir. Peki araba motoru tamir eden ustaları doktor sayarsak neden motor çalışırken tamir edemezler?
32.Atalarımız "Ak akçe kara gün içindir" demişler. O akçelerden hala mevcutmu insan hayatında?
33.Biz Türkler olarak yüzyıllardır kaybetmeye tahammülümüz yok? Futbol sahalarındaki şiddet bundan dolayımı yoksa bu işi abarttığımızdan dolayımı sizce?
34.Yarasalar gibi gözleriniz olmadan biryerleri bulmak nasıl bir duygudur sizce?
35.Sizce İstanbul ne demek?
36.Ülkemizde tatil günlerinin, müslümanların tatil günü olan cuma gününe alınması için ne yapabiliriz?
37.Bi yurt dışı turu yapalım. Afrika'da bir kabilenin eline esir düştünüz. Dilinizi bilmiyorlar. Nasıl kurtulmaya çalışırdınız?
38.Bilirsiniz. Genelde hız denemelerini çöllerde yaparlar. Müthiş donanımlı bir araçla çölde hız denemesi yapıyorsunuz? Duygularınız?
39.Yine çöldesiniz, yolculuk yapıyorsunuz ve karşınıza bir ceset çıkıyor. Üzerinde hiçbir eşya yok. Elinde de kısa bir kibrit çöpü var. Acaba neden?
40.Uzakdoğuluların gözleri neden çekiktir? Ülkemizde gördüğümüz çekik gözlülerde bir zamanlar uzakdoğudan gelmiş olabilirmi?
41.Memleketinizin neleri meşhur? Bize hediye olarak gönderebilirmisiniz?
42.Türkiye yakında çöl olur deniliyor. Sizce olurmu? Olmaması için küçükte olsa bir çalışmanız oldumu?
43.Buzulların eridiği söyleniyor. Tekrar eski haline dönmeleri için ne gibi bir çalışma yapılabilir?
44.Sitemizde Filistin'le ilgili resimler yayımlanıyor. O resimleri görünce Filistin için ne düşünüyorsunuz?
45.Ülkemizde yaşayan herkes karar alıp İsrail mallarını satın almazsa yaklaşık bir milyon kişi işsiz kalacak. Bu açıdan bakarsak İsrail mallarını boykot etmek sizce iyimi kötümü?
46.Kendinizi ilk hatırladığınız yaş hangisi? Nasıl hatırlıyorsunuz?
47.Çocukluk anılarınızdan birini bizimle paylaşırmısınız?
48.Çocukluğunuzda en son oynadığınız çocuk oyunu neydi?
49.Ne zaman kendinizi büyümüş hissetmeye başladınız?
50.Hayatı sadece 2 dakika kaydetme şansınız var ve birer dakika olarak iki parça halinde. Bu parça dilimleri ne olurdu?