Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
@uhibbu : üç cümle ile değilde onu anlatmak için kitap yazabilirim ???? ama format gereği kısa tutuyorum: vefali sabırlı tipik bir hafızası olan forumun vazgeçilmez isimlerinden birisi.

@Beyoğlu : kendisini pek tanimasamda şiirleri sevdiğini biliyorum. Genellikle gelir bir iki dize yazar birkaç beğeni yapar çeker gider ???? forum için kesinlikle gerekli olduğunu düşünüyorum

@Yusufça Beni hiç tanımadığı halde yolum bitlise düşerse davet eden ve bu konuda ısrar ederek samimiyetini belli eden değerli bir abimiz. Üç vakte kadar elbet bitlisede gider abimizin çayını içeriz inşallah

@Rumeysa
@Aşikar
@sükutu-ezber

Son düzenleme:

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
@Beste: uzun yıllar bakış'görüş ettiğim'iz...nihayetinde usul'dan asıl'dan muhabbet edebildiğim'iz...Gönlü'm'Hanımefendisi, Mimmoza'sı????????
@Fatma Birindar: yenice gelmiş, paylaşımları ile gönüllerdeki hüzünlere'el vereni...????
@Dildade :Allahuâlem...sorgusuz'sualsiz gönlüm'ü verdiği'm...sohbetini özlediğim????????????

@uhibbu ????
@İsrâ
@turangida

Son düzenleme:

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
@uhibbu : işimden yıllık izine ayrılıp kendisi hakkında uzun uzun makale yazmak istiyorum (30 günlük yıllık izin yetmez ama napalim kısa tutarız,????
@İsrâ : ağzımı yaka yaka yediğim gözlemeleri unutamıyorum ???? foruma ilk geldiğinde abi diyodu şimdi admin olmuş ????
@turangida : tanımıyorum nickini ilk defa görüyorum ????

@SiyahSancaktaR
@Kuzucuk_saudade
@mavi rüya (sahi bu arkadaş kim bilen varmi ???? m harfine basınca çıktı

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
@Beste :bu sene kendisine bolca izin verip dağ ,taş gezen :alkis: :kalp:

@Güner :ablamız bu ara hüzünlü..Şifa bekleyenleri var.Acil sifalar diliyorum. ????????

@Charismax :lyricist ,kendisinden baskasına bolca yararı olup kendine hayrı olmayan :D

@Sükût-u Hayâl
@Âwdil
@...vuslat
Dün bana öyle dediler valla burdada herkese bişi yapıyon elinde bişi yok dediler allah seni sanki yanımızda gibi konuştun. ????

3 arkadaşı tam tanımıyorum ama biliyorum birazcık..

@uhibbu
@Onur
@Hafız_70

Üst Alt