Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
profilepic17066_2.gif

profil resmin etkileyci
neden bu profil..?
uzunce bi hikayesini alalim:D

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
canım hayırlı olsun..koltuğumu sana devretmişim sonradan fark ettim ..gelelim sorularıma....
evlilik çoluk çocuk...var mı?
tahsil durumun..?
en beğendiğin kitabı bize neden tavsiye ettiğini açıklar mısın?
önargılımısın....hoşgörülümüsün....sosyalmisin....kendini bizlere tanıtırmısın...???

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
canım önce biraz atıştır sonra cevaplarsın..?
hadi afiyet olsun....:)

kahvalti-300x199.jpg

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Tesekkürler Dilsitan Kardesim...
Lores Kardesimede kolay gelsin insAllah...

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
profilepic17066_2.gif

profil resmin etkileyci
neden bu profil..?
uzunce bi hikayesini alalim:D

çok beğeniyorum,sade ve anlamlı buluyorum Allah'ı anmanın yanarak anmanın önemini anlatıyor değilmi:gul:Tahta bir tesbih yanarak Hak diyen bir kalp (Allah nasip etsin inşaallah hakiki yanarak ananlardan olalım )Daha ne olsun:gul:uzunca demişsin kardeşim:-; beyaz gömlekte tabi leke götürmemeli ;)

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
evlilik çoluk çocuk...var mı?yHayır yok öyle şeyler Çocukları sverim masumlar
tahsil durumun..?Okul bitti çok şükür (2 yıllık)bölüm Kadınsal:)Her kadın güzeldir inş..Detaylar bknız özel.den;)
en beğendiğin kitabı bize neden tavsiye ettiğini açıklar mısın?En beğendiğim kitabı sizde beğenin diye tavsiye ettim:) Şöyleki açıklıyım Ben Pişmanım (Sıraceddin Önlüer)Büyüğümüzün anlattığı Araştırdığı inş Halk tarafından bilinen örnek alınan zatların Tövbe hikayeleri efsanevi dönüşlerini anlatıyor..zaten değil mi? HERKESİN BİR HİKAyESİ var?Rahmetli babamın bir lafı vardır tay iken oynamıyan at olamaz diye
önargılımısın....hoşgörülümüsün....sosyalmisin.... kendini bizlere tanıtırmısın...??
Önyargılı değilim fakat önce olumsuzlukları düşünürüm güzellikler sürpsiz olsun,
güzel olan şeyler sona kalırya.Sosyal im ama neye göre sevgide sosyalim İlim öğrenmek için sosyalim inş..Değişik yerler görmek için sosyalim Seyahat etmeyi seviyorum Arkadaşlarımla Annemle ailemle vakit geçirmekten inanılmaz zevk alıyorum özlem birikmiş Hoşgörülümüyüm?Olmamız lazım değilmi?Değilsende Hayat sana daha çok hoşgörülü olmayı hafif sert öğretiyor kardeşim..

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
hayırlı olsun canım geç kaldım ama kolay gelsin:)
images

Üst Alt