Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Soruları erken cevap verdım galıba?

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
En son kendine hediye ettigin sey neydi ?
Arsivini yaptigin, biriktirdigin herhangi bisey varmi ?
Cay mi kahve mi ? :)
Ilk aklina gelen igrenc espiri nedir ? (:
Dolabini actiginda, hangi renkler digerlerinde daha fazla ?

:gulver:

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
ilkokula ilk gittiğinde ağlar mıydın?

Kitap okuduğunda not tutar mısın, en son tuttuğun not ne ?

Küçükken çocuklarda soyut düşünme yoktur gözle görülemeyenleri bir şeye benzetirlerdi.. sen küçükken Allah'ı neye benzetirdin ya da pegamber efendimzi ?

Gökkuşağının altından geçtin mi hiç ?

Topuklu ayakkabının bir topuğu yürürken kırıldı naparsın ?

İğne mi çuvaldız mı ?

en son kime hangi adresi sordun? yolunu bulabildin mi ?

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
En son kendine hediye ettigin sey neydi ?Gri renkli bir hırka..
Arsivini yaptigin, biriktirdigin herhangi bisey varmi ?Eskiden renkli keğıt biriktiriyordum lisedeyken.
,Şimdi ise müzik arşivim varbeğendiğim bütün eserleri indiriyorum :Smiley (40):

Cay mi kahve mi ? :)Tabıkı çayyy:çay::çay:
Ilk aklina gelen igrenc espiri nedir ? (:gelmedi gitti espiriler..
Dolabini actiginda, hangi renkler digerlerinde daha fazla ? Her renk var genelde ama mavi yok,pek sevmyorum ama ağırlık olarak Gri ve yeşil..

:gulver:

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
ilkokula ilk gittiğinde ağlar mıydın?Hiç ağlamazdım hatta annem gitsede eğlensem diye bakardım,ağlayan biri vardı ona ağlıyor diye çok gıcık olurdum:hihi::Smiley (69):

Kitap okuduğunda not tutar mısın, en son tuttuğun not ne ?Evet tutarım inşallah,Zehra Korkmaz bu konuda bize tavsiyede bulunmuştu yaptırıdı,bu alışkanlıgı kazandırdıgı için ona çok teşekkür ediyorummİyikide zorlamıs
Çöle inen Nur Necip Fazıl kısakürek"..
En son tuttuğum not ise;
O ki olmasaydı topyekün oluş olmayacaktı
İşte O..
O kadar evvel ve o kadar üstün...
Bir arada sebeb ve netice...
O ki, varlık o yüzden..

Küçükken çocuklarda soyut düşünme yoktur gözle görülemeyenleri bir şeye benzetirlerdi.. sen küçükken Allah'ı neye benzetirdin ya da pegamber efendimzi ? Size belkı cok değişik gelecek ama ben hiçbirşeye benzetmezdim ama Büyük kocaman bir "A" harfi gibi düşünür ve "A" harfine çok dikkat ederdim..
Peygamberişmizde çok çok yakışıklı bir erkek olarak düşünmüşüm hep..

Gökkuşağının altından geçtin mi hiç ?Geçmiş olabılırım ama Hatırlamıyorum hiç dikkat etmedim izlemeyi severim ben..8)

Topuklu ayakkabının bir topuğu yürürken kırıldı naparsın ?Hiç giymedim giymemde.ama gıydıgımde kırılsa diğerinide kırarım,hiç sevemem topuklu ayakkabıyı :seviyosevmiyo:

İğne mi çuvaldız mı ?Oyy ikiside değil..

en son kime hangi adresi sordun? yolunu bulabildin mi ?
[/QUOTE][COLOR="DarkOrange)"]Yeni evlenen bir arkadasımın evını sordum ve buldum çok kolay yerdeymiş :hihi:[/COLOR]

Tşkler:gul::gul::gul::gul:

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
Kücükken...

Tramvay ve Otobüs'den korkarmiydin, binince kaybolucaz düsüncesiyle ? :D
Her Asansör mutlaka biz binince bozulucak psikolojisine sahipmiydin sende benim gibi ? :D
Hastaneye gittiginde o ilac kokusu senide bayilticak gibi yaparmiydi, vücudundaki bütün kanin cekildigini hissedermiydin ? :D

(bu kadar korkuya ragmen, iyi gelmisim ben bu yasima kadar) :hiiii: :D sükür hepsi yandi bitti kül oldu :yuppii:

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Kücükken...

Tramvay ve Otobüs'den korkarmiydin, binince kaybolucaz düsüncesiyle ? :DYok Allah şükür olmadı ama aklıma soktun bunda sonra olursa bilmem :hihi::crazy:
Her Asansör mutlaka biz binince bozulucak psikolojisine sahipmiydin sende benim gibi ? :DEvet malesef oluyor :( o yüzden hiç tercih etmiyorum zorda kalmadıkça..
Hastaneye gittiginde o ilac kokusu senide bayilticak gibi yaparmiydi, vücudundaki bütün kanin cekildigini hissedermiydin ? :DIyyy evvet hiç sevmem,Hiç gitmek istemiyorum..

(bu kadar korkuya ragmen, iyi gelmisim ben bu yasima kadar) :hiiii: :D sükür hepsi yandi bitti kül oldu :yuppii:

Bencede iyi gelmişsin Allahın yardımıyla ama genelinde olan korkular bunlar..:anlastik:

Teşekkürler
:ucancadi::ucancadi::ucancadi::ucancadi::ucancadi::ucancadi::ucancadi::ucancadi::ucancadi:

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
Ben tesekkür ederim güzel cvplar icin :gulver:

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Cevaplar için teşekkürler..

Nasılsın ?

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Kualğım ağrıyor onun dışında elhamdulıllah ıyıyım sizler nasılsınız? neler yapıyorsunuz?

Üst Alt