- Aldığı Beğeniler
- 2,698
Berrak_Su Kardes; Ellerine saglik Konuyu acip degerli Konugumuzu agirladigin icin :gul:
Hira'cim, cok keyifli bir Tanisma asamasi olmus, böylece kesfediyoruz seni
Daha'da kolay gelsin sana Canim...
Bir Soru'da benden olsun;
- Insan'lara hemen güvenir misin?
Evet güvenirim!
Niyetim Kindar olmak degil, ama güvenle ilgili sorunlarim oldugunun farkindayim.
Yapilan hatalari maalesef kolaylikla unutabiliyorum.
Zaman denen sey herseyin ilaci mi bilmiyorum, ama bana yapilan yanlislari, hatalari unutmama vesile oluyor (hemde cok kisa bi zaman diliminde)
Bi bakiyorum ki, yüregimde o kisiye yeniden beyaz bi sayfa acmisim, hemde hic lekesiz...
Yapilanlari elbette unutmuyorum, kimin yaptigini, zamaninda ne yaptigini biliyorum hepsini, ama sadece bilmekle kaliyorum, sonrasinda bi anlam ifade etmiyor...
Tekrar yüregimin kapilarini acip, beyaz sayfayi ona teslim ediyorum sanki, al ben karalayamadim sen karala der gibicesine
Cok kirildigim zaman baska seyler denemeyi düsünmedim mi ??
Düsünmezmiyim, öfkeli animda mektup yazdim, sanki o kisiye vericekmis gibi..
Neye kirildigimi, incindigimi tüm detaylariyla yazdim, sonra mektubu sakladim, unutmaya basliyor gibi oldugumda mektubu cikarip okudum, ki bi daha canim yanmasin diye o kisi tarafindan...
Ama nafile bi zaman sonra farkettim ki, sanki siradan bi mektup okuyorum, ben coktan yeni bi sayfa acmisim o kisi icin
burdan su anlasilmasin, güvenim sarsildigi an bunu kendime saklamam, mutlaka karsi taraf bilir ortadaki sorunun ne oldugunu, hayatta icimde tutmam...
ama bazi seyleri unutmamak gerekirken, ben unutur yeni lekesiz bi sayfa acarim

Not: Belkide "Yeter Artik" dedirticek kadar büyük hatalar yapilmamistirda, onda unutabiliyorumdur
Güven konusunda baya dolmusum herhalde, roman yazdim mübarek..
Tesekkürler Canim

ben baştada demiştim rekor olucak diye cimcimenin![]()
ileri görüslü olmak böyle bisi