Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
Berrak_Su Kardes; Ellerine saglik Konuyu acip degerli Konugumuzu agirladigin icin :gul:

Hira'cim, cok keyifli bir Tanisma asamasi olmus, böylece kesfediyoruz seni :)
Daha'da kolay gelsin sana Canim...
Bir Soru'da benden olsun;
- Insan'lara hemen güvenir misin?

Evet güvenirim!
Niyetim Kindar olmak degil, ama güvenle ilgili sorunlarim oldugunun farkindayim.
Yapilan hatalari maalesef kolaylikla unutabiliyorum.
Zaman denen sey herseyin ilaci mi bilmiyorum, ama bana yapilan yanlislari, hatalari unutmama vesile oluyor (hemde cok kisa bi zaman diliminde)
Bi bakiyorum ki, yüregimde o kisiye yeniden beyaz bi sayfa acmisim, hemde hic lekesiz...
Yapilanlari elbette unutmuyorum, kimin yaptigini, zamaninda ne yaptigini biliyorum hepsini, ama sadece bilmekle kaliyorum, sonrasinda bi anlam ifade etmiyor...
Tekrar yüregimin kapilarini acip, beyaz sayfayi ona teslim ediyorum sanki, al ben karalayamadim sen karala der gibicesine :) (kiymet bilen olur ins.) :)

Cok kirildigim zaman baska seyler denemeyi düsünmedim mi ??
Düsünmezmiyim, öfkeli animda mektup yazdim, sanki o kisiye vericekmis gibi..
Neye kirildigimi, incindigimi tüm detaylariyla yazdim, sonra mektubu sakladim, unutmaya basliyor gibi oldugumda mektubu cikarip okudum, ki bi daha canim yanmasin diye o kisi tarafindan...
Ama nafile bi zaman sonra farkettim ki, sanki siradan bi mektup okuyorum, ben coktan yeni bi sayfa acmisim o kisi icin :)

burdan su anlasilmasin, güvenim sarsildigi an bunu kendime saklamam, mutlaka karsi taraf bilir ortadaki sorunun ne oldugunu, hayatta icimde tutmam...
ama bazi seyleri unutmamak gerekirken, ben unutur yeni lekesiz bi sayfa acarim (:

Not: Belkide "Yeter Artik" dedirticek kadar büyük hatalar yapilmamistirda, onda unutabiliyorumdur :) (bunuda zaman göstericek, degisip degismeyecegimi) :)

Güven konusunda baya dolmusum herhalde, roman yazdim mübarek.. :)

Tesekkürler Canim :gulver:

ben baştada demiştim rekor olucak diye cimcimenin :bayanssulu:

ileri görüslü olmak böyle bisi (: :gulver:

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
Evet güvenirim!
Niyetim Kindar olmak degil, ama güvenle ilgili sorunlarim oldugunun farkindayim.
Yapilan hatalari maalesef kolaylikla unutabiliyorum.
Zaman denen sey herseyin ilaci mi bilmiyorum, ama bana yapilan yanlislari, hatalari unutmama vesile oluyor (hemde cok kisa bi zaman diliminde)
Bi bakiyorum ki, yüregimde o kisiye yeniden beyaz bi sayfa acmisim, hemde hic lekesiz...
Yapilanlari elbette unutmuyorum, kimin yaptigini, zamaninda ne yaptigini biliyorum hepsini, ama sadece bilmekle kaliyorum, sonrasinda bi anlam ifade etmiyor...
Tekrar yüregimin kapilarini acip, beyaz sayfayi ona teslim ediyorum sanki, al ben karalayamadim sen karala der gibicesine :) (kiymet bilen olur ins.) :)

Cok kirildigim zaman baska seyler denemeyi düsünmedim mi ??
Düsünmezmiyim, öfkeli animda mektup yazdim, sanki o kisiye vericekmis gibi..
Neye kirildigimi, incindigimi tüm detaylariyla yazdim, sonra mektubu sakladim, unutmaya basliyor gibi oldugumda mektubu cikarip okudum, ki bi daha canim yanmasin diye o kisi tarafindan...
Ama nafile bi zaman sonra farkettim ki, sanki siradan bi mektup okuyorum, ben coktan yeni bi sayfa acmisim o kisi icin :)

burdan su anlasilmasin, güvenim sarsildigi an bunu kendime saklamam, mutlaka karsi taraf bilir ortadaki sorunun ne oldugunu, hayatta icimde tutmam...
ama bazi seyleri unutmamak gerekirken, ben unutur yeni lekesiz bi sayfa acarim (:

Not: Belkide "Yeter Artik" dedirticek kadar büyük hatalar yapilmamistirda, onda unutabiliyorumdur :) (bunuda zaman göstericek, degisip degismeyecegimi) :)

Güven konusunda baya dolmusum herhalde, roman yazdim mübarek.. :)

Tesekkürler Canim :gulver:

ileri görüslü olmak böyle bisi (: :gulver:

yüreği büyük hiracık sen gönlünü ferah tut canım senin tertemiz kalbini kıracak olmaz allah izniyle ama şunuda bilki temiz sayfayı açtığın değecek olsun canım

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
konu zamani dolmadan parami isterim ben beyler bayanlar
ona göre(:

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Sorular nerde?

Millet uyuyor mu?

bi şarkı söyler misin? :)

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
hira seni konukluktan alamadılar bi türlü canım ya

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Bugün pazartesi abla 3 günü daha var :yazık:

Hiracım hani ziyeret defteri olmaz demiştin ya :D
Bak burası umumi bi sayfa bu sana bişey hatırlatsın :zemuszemus:

Hemde bu iş olursa bugünün tarihini açacağım konuya atıcam yarın haberin olsun (:

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
aa özür dilerim şaşırdım yaw kusuruma bakmayın artık

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Toffifee_manekineko.jpg

Tadı damağımda kaldı,
bir tane alabilirsin ikramımız olsun ;):)

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
Sorular nerde?

Millet uyuyor mu?

bi şarkı söyler misin? :)
istek parcasi varmi :)
hira seni konukluktan alamadılar bi türlü canım ya
buna ne yorum yapam simdi :)
Bugün pazartesi abla 3 günü daha var :yazık:

Hiracım hani ziyeret defteri olmaz demiştin ya :D
Bak burası umumi bi sayfa bu sana bişey hatırlatsın :zemuszemus:

Hemde bu iş olursa bugünün tarihini açacağım konuya atıcam yarın haberin olsun (:
bisey anlamadim desem ayip olur mu :aaa:
ama valla anlamadim :D yorgunum ondan olsa gerek :)

Toffifee_manekineko.jpg

Tadı damağımda kaldı,
bir tane alabilirsin ikramımız olsun ;):)

hmmm bayilirim :) tsk. ederim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt