Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Hayy kurban olduğum tam da bizim oraların dedeleri gibi. Bir dakika bir dakika olric ağabeyim bir ima mı var, neden yaşlı bu adam ha niden ;) Bir öncesi mi var acep ha:) Sen unutamadın mı yaşlı lafımı yoksa hıı

Bakın olric ağabeyim içim elvermiyor zira, sizi sessizliğinize alalım ha ne dersiniz? ;)

he bizim oraların dedeleri ;)

İma mima yok, sizi gibi gençlerin dikkatini çekmek içindi mayk bunlara gerek yok :D

Horaçya bacı be sessizliğim'e de bakıyoruz arada bi :)

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe

he bizim oraların dedeleri ;)

İma mima yok, sizi gibi gençlerin dikkatini çekmek içindi mayk bunlara gerek yok :D

Horaçya bacı be sessizliğim'e de bakıyoruz arada bi :)

Eyi bakalım ne şiş yansın ne kebap ula nassı kafalar var dünyada be ;) Olric ağabey dikkat edin çok çektiniz tütsüyü yüzünüz mosmor oldu, biz gençlere ayak uyydurmak için binbir takla atıyorsunuz ama zarara uğramayın sonra :)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Yok yok gençlerden zarar görmedim ben, sohbet yeri değil hem burası biz soracaz sen cevap vereceksin taaam mı. ;)

Bingöl sana neyi çağrıştırıyor?
Bingö'le ilgili ne biliyorsun ?
Arapça derslerinin tamamından geçtin mi ?

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Yok yok gençlerden zarar görmedim ben, sohbet yeri değil hem burası biz soracaz sen cevap vereceksin taaam mı. ;)

Bingöl sana neyi çağrıştırıyor?
Bingö'le ilgili ne biliyorsun ?
Arapça derslerinin tamamından geçtin mi ?

Ele olsuhn bakalım, alnım ak, dilip pak yanıt veremeyeceğim soru yoktur Allah'ın izniylen..

Bingöllüsün sanırım ele çağrışım etti şimdik :)

Özellikle pahallı da olsa giyim sektörünün canlandığı Bingöl’de cep telefonu satış noktaları ve dürümcülerin sayılarındaki fazlalık da dikkatlerden kaçmıyor. Bu artışın yegâne kaynağının Bingöl Üniversitesi olduğu aşikârdır.

Ben pek bilmem Google'ın da Bingöl hakkında bildikleri yukardaki gibi;) Ha bir de Bingölün Çobanları şiiri vardır Kemalettin Kamu'nun o kada ağabey.

Derslerin keyfi yerinde şükür, yüzlerini bir vakit görmek istemiyorum :)

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Sana 1 soru yetmez bu sorulan sorularda seni açmaz sana bir dadaş işi yapam didim ;)

1 ) islam kardeşliğinin gerekleri nelerdir ve sen ne kadarını yapabiliyorsun?

2 ) İslam organik cemaate dayalı statik bir din değil bireye ve bireysel özgürlüklere dayalı değişime açık dinamik bir dindir Kur’an da özellikle iman ve sorumluluk üzerine yapılan vurgulamalar bireyin dini ve ahlaki yükümlülüklerini ön plana çıkarmaktadır.Bu vurgulamalardan en az on örnek lütfen?

3 ) Tevhidin Manâsı ve Amacı Konusunda Ortaya Çıkan Yanlışlıklar ve Düşülen Hatalar Nelerdir ?

4 ) Sahabenin dokunulmaz olduğuna inanıyor musun?

5 ) Kuran kendini kendisine tabi olanlara kendisini nasıl tanıtmiştır?

6) Her kesim benim cemaatim benim tarikatim benim şeyh ım diyor acaba ALLAH bizleri bunlardan mi hesaba cekecek yoksa kurandan mı?

7) Vahiy muhatabı olan bizlerin hayatında neden hakiki manada bir İslam kendini gösteremiyor sorun nedir ve çözüm olarak neler sunarsın?

:cool: Kur an'a baktığımızda helak olan kavimlerin çeşitli helak sebepleri gösterilir bugün ise tüm bunlar alenen ve yoğun bir şekilde tümleşik olarak yaşanmaktadır sence bu durum neyin göstergesidir?

9 ) İsrail oğullari 72 fırkaya ayrıldi benim ümmetim 73 fırkaya ayrılacak biri müstesna hepsi cehennemliktir sözü hadis midir hadis"ise nasıl değerlendiriyorsun?

10 ) Mezhep şart mıdır?neden?

11 ) Ehl-i kitap birine İslam'ı tebliğ edecek olsan ilk sözlerin ne olurdu?

Devam edem mi hocaaamm :D

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Katre var yaaa seni elime geçirdiğim ilk an son duanı yap yoksa..;)

Kuzum bunları biliyor olsaydım daha ne diye ilahiyat okuyorum ben aa, sen niye boynunu aşan işlere kalkışıyorsun bakayım ;) Çağırın Bayram abi yanıltlasın bunları ayıp günah yahu bu kadar olur mu? :)

Ahan bunu da bir kanara yazdım katre:) Gözün çıkmasın e miii

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Ben şerbetliyim bene bi şeyciler olmaz,olmaz di mi :)
Yapma hacım sen okunmuş üflenmiş adamsın bi himmete sarıl özüne ve bilgine ram olur tozunu attırın bunların hem cemaat ve cemiyyet bir konuk görsün gugulum benim tabi yemiyorsa tebdil-i mekanda hayır vardır :D

Üst Alt