Lütfen konuyu dağıtmayalım
savaş tamtamları sonra da çalabülü 
savaş tamtamları sonra da çalabülü
savaş tamtamları sonra da çalabülü Ervah Kardes, seni aynel yakin olmasada tanimak gercekten memnun etti.
MasaALLAH Ilahiyat okuyorsun, insaALLAH Aise Anamiz gibi Hanim Alimesinden olursun... AMIN!
Eee Laf Lafi acarmis, müsaadenle bende bir kac Soru sormak istiyorum
1.) Hangi Kitab'dan Arapca Dersi aliyorsun? / Sarf, nahiv ve de mühadese kitapları efendim, geçelim bunları ne önemi var?
2.) Okul'un bittikten sonra ne yapmayi düsünüyorsun? / Allah izin verirse büyük adam olacağımOkulda kalmayı düşünüyorum, ha bir de yazarlık bakalım nasipse Necip Fazlı olacağım.
3.) Herhangi bir Arab Ülkesinde Seriat okumayi düsünürmüsün?/ O niyetle Mısır'a gitmiştim zati, nasip olması bir seneden fazlası. Anam dayanamadı yokluğumu, kahretmesin çok seviliyorum
(Misir / Ezher Üniversitesi, Ürdün / Al Bayt Üniversitesi...)
4.) Hangi Ders(ler)den zevk aliyorsun?/ Tefsir ve de kelam bir numaralı alanım. İnşallah uzman oluruz dua edin.
Simdiden tesekkür ederimumarim Rahatsizlik verdiren Sorulardan olmamisdir...
/ anamadım efedim bu soruyu, gelsinler herkes gelsin bacı, gardaş, kurt kuzu bir ziyanı yok kanımca![]()
doğum gününde hedıye edılen buçorapları gıyıyormusun/ hayır efendim giymiyorum fazlasıyla kakıyorlar
istedıgın butun turuncular renk attımı/ hayır suda bekletiyorum taze kalıyorlar
49 sayısının senın ıcın bı anlamı varmı/ hayır bir rakam sadece
birini yenidendogus a üye yapmak icin ne söylersin../ gel abi valla süper makaraya sarıyorsun insanları diyosun - gercekten böylemi düşünüyosun/ efendim mizah kelimesinin izahına kalkışmayacağım. Tabi ki dolu dolu bir site insanın alacağı çok şey var. Gel adam olursun derim herhalde.
bırde neden abi- ablalar kardesler gelmezmi

ya ben soru moru sormuyorumsiz sorun cevaplara ben güleyim
amma komikmişsin be
kac kardessin sen kacincisin..? / 3 kardeşiz, ben sonuncu postayım demiş
sevdiğiniz evişleri sorusuna: hiçbiri demiş
demek öğrencisin ve 1,5 milyar kazanıyosunharcıyorum desen inanırım
![]()
o çorapları doğumgününde sana ben hedie etmiştim. niye giymiyorsun be... öğrencisin sınıflar soğuk olur.. sıcak tutar onlar hakiki yün![]()
Biraz geç kaldım ama güç olmasın demi![]()
Hayırlı olsun konukluğun kardeşcik...
SeLam ve Dua iLe...