Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
images

aurora_05.jpg

aurora1m.jpg

aurora-australis.jpg

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Hayattan beklentilerin?
Beni rahat bırakmasını bekliyorum :D
Sabah kalktiginda ilk düsündügün sey?
Yok artık ………..hehe
Sen değilsin kesin :D
tamm alınma kanki şaka ediyorum ciddi cevaplıyayım…

güne göre değişiyor biryerlerde okumuştum yıllar önce uyumadan önce ne düşünürsen en son tüm gece hücrelerin sen uyurken onunla uğraşırmış ve sabah ilk uyandığında da aklında o olurmuş düşünce olarak … uyumadan her ne düşündüysen yani.. bu durumda eğer Allah Teala ve bağlantılı bişeyleri düşünerek uyumayı başarabildiğim bir günse (ki inş hep öyle olur /sa.. öyle… yok gündelik bişeylerse de ona göre değişken bişeyle uyanıyorum diyebilirim sorunun karşılığı olarak.
En sevdigin yemek? Mutfakla aran nasil?
En sevdiğim yemek bunu her dediğimde önce kendim gülüyorum sonrada güleceksiniz ama Menemen diyorum :D
Hehe yemek anlamında mı yapmak anlamındamı :D Mutfakla sence aram nasıl ? ( mevcut konuma baktığını düşünerek soruyorum efendim gerek olur mu bilmiyorum ama yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için izahat getirmiş olayım)
Dünyaya bir daha gelsen ne olmak isterdin?
Debu………..(Endonezya dilinde Toz demek).
dünyaya bidaha gelsem yine ayni seyi yaparim dedigin oldumu ?
Evet elbette…
Sana göre mutlulugun sirri nedir ?
Ah bi bilsem …
kelin dermanı olsa kendi başına sürermişi oynuyorum bu konuda yani :p:örgü::Smiley (74):
en sevdigin siiri sorsam?
Sooorrr mahzuru yok :Roflol:

En sevdiğim… yok böyle tarif edemem ben, yani büyük iddia olur en sevdiğim en sevdiklerim bihayli çok çünki…
Şeyh galibi severim fuzuliden severim İkbalden severim mesela
Nfk dan Akiften Asaftan Tenikeciden Mehmet Şekerden,Eşrefoğlu Rumiden Yunustan Muhibbiden… çok var yaaa yaz yaz bitmez.
En iyisi bi ikilik yazayım sen için İkbalden
Senin ayarın düşük, benim de ayarım bozuksa eğer;
Ölüm senin fermanındır, benim de fermanım(mış meğer.)

Su an en çok dinledigin sarki?
Şuan diye belirtmen güzel çünkü dinlediklerim çok değişkendir..
Efendiiimmm şuara fena halde bikaç şarkı türküye takmış durumdayım.
Bisn bunu bide bunu diyeyim bir iki hadi üç olsun örnekle yetinelim olar mı :-; :gulver:
http://www.youtube.com/watch?v=II7rDp6_ktc

http://www.youtube.com/watch?v=hxM53FfAfOQ

http://www.youtube.com/watch?v=RCAMGIEnKjM&feature=related

Sevmek mi güzel sevilmek mi?
Bence kesinlikle sevilmek :)insanı özel yapan bu bence.
Müzik dinlemeyi severmisin?
Yani yaşantımın ayrılmaz bir parçası gibi diyebilirim.
En cok sevdigin sanatcilar?
Uhuuu uzun liste olur buda kovacasınız en son beni o olacak Hehehe

EN sevdigin dizi?
Dizi ? anladığım anlamda mı hehe ben televizyon seyretmiyorum ki hangisini diyeyim ;):tatil:
Hayatinda hic keske dedigin oldu mu?
Offf off olmaz mı…keşke olmasaydı … ……..
su insan hayatimda olmasaydi hersey daha güzel olacakti dedigin biri varmi ?
:)
Pas.
Hiç unutamadığın bir film ve hiç unutamadığın bir replik?
Yaw tamm hafızamın iyi oluşuyla bilinirim ama mübarek bukadada yorulmazki bi hafıza yauuu :D :hihi:
Umut deyince aklına gelen şeyler?
Af afiyet cennet cemal… ne bileyim ilk gelenler bunlar oldu.
Tanıdığın kadarıyla ben ?
:D :D :D :D
Kendinde en beğendiğin huyun ve en nefret ettiğin huyun nedir acaba ?
Eveeeetttt… bu nasıl denir ayıkla ArorA’nın taşını gibi bir soru olmuş
Gerçi bunun muhatabı kişinin kendisi mi olmalı tanıyanlarımı ..tartışılır ama
tek bişey yazmıyayım istersen çünkü sevmediğim konusunda yerden yere vuracak tek şey yazarım oda korkarım nefsime çok ağır gelir … :(
Neyse neşeyi bertaraf etmeyim o nedenle Sevdiklerim diyorum
Adalete hak hukuka çok değer veriyorum
Hangi topluluğa girersem sırıtmıyorum en azından böyle olduğunu düşünüyorum /lar (yani köylünün de elitim diyeninde yanında iğreti durmuyorum … niyeyse artık :p :D...bilmem.belki kimseyi hor görmemeye çalışmamdandır…aman neyse ne işte.
Eh birazda zekiyim :D:-O

Sevmediklerim
Ukalalara şımarıklara ve kaba insanlara dayanamadığımdan anında bozuveriyorum….(sonra hakkaten ayıkla pirincin taşını oluyo
Vaktimi bazan çok bol kullanıyorum(sanki geri gelecekmiş gibi..
Ikna kabiliyetimin kendi uzerimde işe yaramamasını sevmiyorum…
Şuara kendimi sevmiyorum ilkelerimi çatlattığım için..
Çok nadir yaparım ama Duvarlarımı indirmemi sevmiyorum.. hep bişey çıkıyor pişman edecek çünki.
Az ama öz Zaaf sahibiyim ki bunlar beni deli edecek kadar sevmediğim huyum zaafıma zaaf gösteriyorum/dim çünki öyle işte devam etmeyeyim en iyisi nefislerin öldürülmemesi esası var yerden yere vurma kısmında kalsın :popc1:
Önyargılı mısındır?
Hayır… bunu hiç sanmıyorum… ön yargılılarada kızarım hatta.Ama değişmezlerim elbette var.
İnsanlara ne derece güvenirsin?
Artık kendime bile güvenmiyorum desem …
Türkiye de en çok görmek istediğin il? Neden?
İlle dediklerimi gördüm ama görmediklerim arasından bakayım… Diyarbakır olabilir Doğunun parisi diyorlar ve insanlarının çok kültürlü olduğunu gördüm (tanıdıklarım öyle demek istiyorum)
Aaa denizli denizli pamukkaleyi bozulmadan yok olmadan görmek istiyorum (yukarısında yapılan oteller canına okumuş diyorlar kendim görmek istiyorum ne derece canına okunmuş ve hakkatan turizm bakanlığı uyuyormu diye..)

Bide bide Yanında eşantiyon manasında Sinop olursa fena olur da hiç demem hani hani :D :D :D
Stresli zamanlarında bu durumdan kurtulmak icin başvurdugun bir seyler varmı?
Evet kendimi mizaha çalarım bulanırda bulanırım…
Eskilerde kendim kendime çiçek alırdım moralim düzelsin diye ama oda çok gerilerde kaldı artık gibi gibi ..
şimdiki tezahürü kendime çılgınca yüzük alıyorum kedili,yusufcuklu (hehe bunun anısı var ondan güldüm) markazitli akikli mümkün mertebe orijinal tasarım her tür her çeşni ..cebimi sormaya kalkma lütfen olur mu :Roflol:
Kendince en büyük eksiğin nedir ?

O kadar çok ki eksiğim en büyüğü ne olabilir bilemedim bi an.
Şuara Takvadan uzaklaşışım sanırım.korkarım bu cennetimide benden uzaklaştırmış hissi veriyor.
gerçi bir kazanım varsa Allahın rahmeti iledir “ Haza min fadli Rabbiii “ dir yani.
Yinede gayretimizin etken fail olduğu ortada işte ben o etken faile öfkeliyim onun eksikliklerine elimden kaydırışlarıma… öyle işte.

Yasadigin ili ilçeyi vs.. 3 kelime ile tarif edermisin

Tek kelimeyle etsem dermişim Hehe
Bu soruyu eh eh eh diyebileceğim yakın geçmişte sorsan zindan kelimesiyle tarif ederdim ama şimdilerde daha insaflıyım alıştım buralara seviyorum hatta :p buyüzden
düşüşümündipsiz kuyusu diyorum … :p :D

bu bitmeli dediğin bişi warmı?
Herkesin vardır mutlaka değil mi ? he ? :-;
Hem zaten maddi manevi yaratılmış hiçbişey ebedi değil.
:pismandegil:

Neye değilsin :D :D

di hayde gelsin başka soruların madem .. sordun sordun soraaa sünger çekecem konuya bidaa ı ıh çektiğim ağız fermuarımı kimsecikler açmaz fırsat bu fırsat diyem bak :D :D :hihi:

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Hoş geldin bıana ıcın korkmuştum::)
Canımcan esas o koltuğu bana vermekle diye başlaycem o olcek :hihi:
güllü müllü tam benlik bırakılırmı seçim üzeri üstelik :D :D
yok bacım çok büyük mani keder olmazsa şayet haftayı tamamlıyacağım sözüm söz :-;

buarada resimler için teşekkür ettim sağolasın güzel görünüyorlar hakkatan (:

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Arora Seni tanımaktan büyük mutluluk duyucazz :D CevapLArsan Soruları (:

KoLay GelsiN ...
neden cevaplamıyayım acık gözüm yorulanda (ki geçen hafta hakikaten büyük bir sıkıntı atlattım ondan çabuk yoruluyor) veya canım darlananda acık turlar yine gelirim çok çok o olur :Roflol:

sağolasın Merve can teşekkür ediyorum o mutluluk bana da ait oluyor inan sizinle olmak ben içinde keyif Güzelcim (: :gulver:

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Sen Sen Sen, :hihi: lerde takılı verdi gitti :D

tabiki canım yanlız bırakmıcağız seni,
Seni yanlız bırakmak ne mümkün, bizden sorular, senden cavplar :) heçç yanlız kalmıcakasın emin olabilirsin bacısı ;)

Anlamam mı hemde en incesinden ;)
eyvAllah.. ne diyem şimdi sırtım sağlamda yere gelip tuş tehlikem yok ooohhh derim daha ne diyim :p

aman sen yanlış anladııınnn :p soru sor diye demedim diki yahu destek manasında filan şey etmiştimdi :Smiley (74):

Üst Alt