-ilk çektiğin resim ne resmiydi
uhuuu milat öncesi şeyi soruyosun.. bakalım hatırlıyabilecek miyim... ımmm zannederim makina alınmıştı ilk bana onunla deneme olarak makinanın alındığı dükkanın tezgahını (artı bide tezgahtarını)çekmiştim. Çocukluk işte :
)
-
matematikte pi sayısı senin için neyi ifade eder(şu neyi ifade eder bu neyi ifade eder diye sormuşlar benim aklımada bu geldi
.. tamm sorun değil bakalım ne ifade ederrr... öncelikle kapladığım alanı ifade ediyor yada karşımdakinin kapladığı alanı
Pİ nin bir anlamıda 180 derece olduğuna göre o kısımdanda 180 derece dönüşleri diyeyim
![]()
-dünyaya hangi canlı olarak gelmeyi isterdin
yani insanlıkdan sıkılmadımkiama cansız olarak yukarlarda biyerlerde Toz demiştim.
![]()
-sence nickim hangisi olmalı durubeymi frozenhell'mi
hell olmasın...Cehennemin hiçbişeyi sevimli değil. Durubeyde bence sana acaip köyden yarın geldim havası veriyor.. geriye sadece Frozen kalıyorki ben zaten onu kullanıyorum![]()
![]()
-annenin kızlık soyadı ney
sana ney![]()
yani bütün resmi nesnelerde sorulan bişeyi dermiyim akıllım..(ciddi sormadığını biliyorum)
-pazarlamacıların en çok kullandığı kelime nedir..
yani bunu bilmem nasıl mümkün olabilir bilemiyorum .. pazarlama işiyle yakın değilim çünki ama tahmin edeyim madem.. Para mı,ürün kelimesi mi Pazar mı bize güvenin gerisini cebiniz düşünsün mü... ne bilim yaaa biri tutsun artıkın![]()
-aynı anneden aynı günde aynı zamanda iki oğlan doğmuş ama çocuklar ikiz değil. bu nasıl olur
i yi ayırınca olur yani sorun yoktur çocuklar i kiz değil...
-domates sence meyvediri sebzemi
ne sebze ne meyve vallaha bayııldığım bi nesne .. türü umurumda bile değil bi güzellik yanisi![]()
önceledim ve bitirdim ama lütfen o tuhaf cümleni geri al ne demek son gün sebepsiz hoşçakalın şahsen ben seni sitede görmeye devam etmek isterim
.. tamm sorun değil bakalım ne ifade ederrr... öncelikle kapladığım alanı ifade ediyor yada karşımdakinin kapladığı alanı
ama cansız olarak yukarlarda biyerlerde Toz demiştim.

![Flaugh[1] :-O :-O](https://www.yenidendogus.net/images/smilies/flaugh[1].gif)
.gif)

.gif)