Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Auroooraamm :D

Son günün diye geldim :)
Karşılıklı bi çay içelim..sende bi nefes al bizde :hihi:

images

İkramım
cikolata.jpg

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Bence hafta değilde ayın konuğu olsa imiş işkence sorularımın acısını daha çok hissetirebilip ve zevk alabilirdim,tüh:D
ArorA,havada kalan sorularıma profiilden cevap verebilirsin bende konu olarak açarım foruma:D

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Bence hafta değilde ayın konuğu olsa imiş işkence sorularımın acısını daha çok hissetirebilip ve zevk alabilirdim,tüh:D
ArorA,havada kalan sorularıma profiilden cevap verebilirsin bende konu olarak açarım foruma:D
ollllllldu mübarek sen iste hatrına ben yılın konuğu olayım ..şaşkına bak yaaa :hihi:

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
ollllllldu mübarek sen iste hatrına ben yılın konuğu olayım ..şaşkına bak yaaa :hihi:

Bu gece duyduğum en muhteşem istek,yönetimin bunu kale almasını rica etmekle beraber imza toplama olayınıda başlatabilirim:-O

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
aroracık seni tanımak güzeldi canım ben soru sormadım ama zaten yeterince sordular okumakla geçti günlerim :)amaniin ama çok güldüm canıncım çak sevecen çok tatlısın allah bozmasın seni sevmekle beraber öpücüklerimi sunuyorum :*

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
son 2 sayfa haric hepsini tek tek okuduuum :D
cook güzel cvpler vermissin, bi kez daha ne kadar konuskan oldugunu görmüs bulunmaktayiz :Smiley (74): :D:alkis:
(cooook özledim burayiii) :aglaa:

sana facebooka gel diom gelmion :sacinicekerim::sacinicekerim:

simdilik sadece bi tane soru sorucam, digerlerini sonra sorarim :D

dogum tarihini ögrenebilirmiyiz :D
sadece gün ve ayini yazman yeterli :D

:gulver: :gulver: :gulver: :gulver: :gulver: :gulver: :gulver:

Üst Alt