- Aldığı Beğeniler
- 5
- Takım
- Galatasaray
iyiki...
Rabbimin kuluyum İyiki MÜslümanım..iyiki bu topraklarda dünyaya geldim ve iiki ailem benmle

keske...
Keşkeyi hayatımdan çıkardım asla keşke demedim..Rabbim bundan sonrada söyletmesin..
ah ah..
-->Yetebilseydimde dünyanın dört bir tarafına gidip Rabbimiz için hizmet edebilseydim..(dua niyetine inşaAllah olur aminnn )

asla katlanamam..-->Saygısızlığa,yalana,iki yüzlülüğe,hijyensizliğe (pasaklılığa) susuzluğa,ibadetsizliğe..
olmazsa olmaz..
sevgi, saygı, merhametilim

....sarkinin ,türkünün ilahinin hatirasi var
Musatafa demirci :Sultanım..
Kazım koyuncu
ido
...forumda hic unutmam bi kere:
Sence bir insanda olması gereken 3 özellik?:
Sadakat,sevgi ve dürüstlük(dini özelliğini söylemiyorum zaten olması gerek ana unsurdur o;namaz kılması ibadetine düşkün olması)
evliklik hakkinda düsüncelerin:Evlilik dinin yarısını tamamlamak demektir..
Evlilik bu dünyada Cenneti yaşamak demektir..
Evlilik Rabbim rızasını kazanıp Cennete kart vizit demektir(burda eşin rızası olursa tabi oluyor inşaAllah eşin rızasını kazanmayı Rabbim nasip eder herkese..)Evlilik huzur demektir..sadakat demektir..sevgi, hoş görü demektir..:gul:
Kimleri dinlemeyi seviyorsun...?Sesi güzel olan kişileri
güzel ülkemizde nereleri gördün?
Ankara
Adıyaman,Çorum
,kayseri,Eskişehir,Diyarbakır,Samsun ,Sinop
,Nevşehir...
Rabbimin kuluyum İyiki MÜslümanım..iyiki bu topraklarda dünyaya geldim ve iiki ailem benmle

keske...
Keşkeyi hayatımdan çıkardım asla keşke demedim..Rabbim bundan sonrada söyletmesin..
ah ah..
-->Yetebilseydimde dünyanın dört bir tarafına gidip Rabbimiz için hizmet edebilseydim..(dua niyetine inşaAllah olur aminnn )

asla katlanamam..-->Saygısızlığa,yalana,iki yüzlülüğe,hijyensizliğe (pasaklılığa) susuzluğa,ibadetsizliğe..
olmazsa olmaz..
sevgi, saygı, merhametilim

....sarkinin ,türkünün ilahinin hatirasi var
Musatafa demirci :Sultanım..

Kazım koyuncu
ido...forumda hic unutmam bi kere:
Sence bir insanda olması gereken 3 özellik?:
Sadakat,sevgi ve dürüstlük(dini özelliğini söylemiyorum zaten olması gerek ana unsurdur o;namaz kılması ibadetine düşkün olması)
evliklik hakkinda düsüncelerin:Evlilik dinin yarısını tamamlamak demektir..
Evlilik bu dünyada Cenneti yaşamak demektir..
Evlilik Rabbim rızasını kazanıp Cennete kart vizit demektir(burda eşin rızası olursa tabi oluyor inşaAllah eşin rızasını kazanmayı Rabbim nasip eder herkese..)Evlilik huzur demektir..sadakat demektir..sevgi, hoş görü demektir..:gul:
Kimleri dinlemeyi seviyorsun...?Sesi güzel olan kişileri

güzel ülkemizde nereleri gördün?
Ankara

Adıyaman,Çorum
,kayseri,Eskişehir,Diyarbakır,Samsun ,Sinop
,Nevşehir...
.gif)

![Flaugh[1] :-O :-O](https://www.yenidendogus.net/images/smilies/flaugh[1].gif)

.gif)

:aaa:
şaka dimi