FORUM EN'LERi
En sakin üye
Forumda herkes agresif. Sakin üyeyi bulmak biraz zor
En sinirli üye
Herkes sinirli
En duygusal
Herkeste duygusallık vardır elbette. Ama Uhibbu daha duygusal galiba. Forumdaki tartışma yüzünden kolay kolay kimse ağlamaz (herhalde ağlamıştır).
En cana yakin
Aktif olan bütün üyeler cana yakın. Siteye yeni katılan üyeleri karşılama biçimi bunu açık bir şekilde gösteriyor.
En komik
Forumda genel olarak (bay-bayan) ciddi bir hava var. Bu yüzden komik üyeyi tanımak için istanbul'da buluşmak lazım
En sakaci
Biraz daha tanımam lazım forum sakinlerini.
En alingan
Son tartışmalardan sonra enqin arkadaşımızın alıngan olduğunu düşünüyorum. Buna da alınmaz umarım

Forumdaki arkadaşların hemen hepsinin samimi olduğunu görebiliyoruz. Bu nedenle böyle bir ortamda alıngan olmanın gereksiz olduğunu söyleyebilirim. Tüm üyeler kıymetlidir, değerlidir.
En inatci
Bilmiyorum.
en neseli..
Uhibbu, altaymustafa, Arora, Firak-i Nigah.
En alıngan üye:
Soru ikinci kez sorulmuştur.
En sabırlı üye:
Site yönetiminde yer alan arkadaşlar diyeceğim ama onlarda pek uğramıyorlar gördüğüm kadarıyla. En sabırlı seylan_54
.gif)
En güzel nick:
Her nick, üyelerimiz için anlamlıdır, güzeldir. Bu nedenle en güzel şeklinde bir ayrım yapamam.
En güzel imza:
İlminur'un imzası.
Konuşsam Dilim Yanar ...Sussam Kalbim ... (N.F.K)
En çok paylaşım yapan üye:
Bir ara hüzün yağmurunun bol ve güzel paylaşımları oluyordu. Bu ara biraz duraksadı nedense. Az yada çok paylaşımlarıyla bizleri bilgilendiren, bilinçlendiren, güldüren vs. arkadaşlara teşekkür ediyorum.
En güzel yorumları yapan üye:
Herkes kendince, o an hissettiği gibi yorum yapıyor. Hepsine şükranlarımızı sunuyoruz. Ancak bazı arkadaşlarımızın yorumlarını anlamak için yanımızda arapça, farsça, osmanlıca sözlük taşımamız gerekiyor
en merak ettigin
Her üyenin merak edilecek bir özelliği vardır.
en tanismak istedigin
Mümkün olabilse de her üye ile ayrı ayrı tanışabilsek.
Kolay gelsin
istediğin sorudan başlayabilrsin
Pas geçme hakkın var..
Buyrun arkadaşlar sorularınızı bekliyorum