Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
İlk 50 soruyla başlayalım :okito:

1. Afrika'da bir kabilenin eline esir düştünüz. Dilinizi bilmiyorlar. Nasıl kurtulmaya çalışırdınız?
2. Afrika'ya yardım için sitemizde bir hesap oluşturulup yardım yapma fikrine ne dersiniz?
3. Al yazmalım fon müziğinin girişindeki ezgiyi harflerle yazarmısınız?
4. Alışveriş yaptıktan sonra parayı verdiğinizde üstü kalsın diyormusunuz? Yada bahşiş veriyormusunuz?
5. Araba motorlarının çalışma prensibi sizce nedir? Benzin nasıl oluyorda yanarak mekanik enerjiye dönüşüyor?
6. Atalarımız "Ak akçe kara gün içindir" demişler. O akçelerden hala mevcutmu insan hayatında?
7. Bana bir ilahi yada türkü hediye edebilirmisiniz?
8. Bana yeni bir smiley yapacak olsaydınız nasıl bir şekli tercih ederdiniz?
9. Başbakanımızın Çılgın Projesi gerçekleşirmi?
10. Bayanlar arabanın lastiği patlayınca neden değiştiremez? Ehliyetlerine öyle bir ibare konulması gerekmezmi?
11. Bayanlar güzel bir çocuk resmi yada bebek gördüklerinde ilk olarak ne derler?
12. Bayanları anlayabilmek için ne yapmalı?
13. Bayanların ve erkeklerin hayattaki en zor işi sizce nedir? Ayrı ayrı olsun
14. Bende görmüş olduğunuz olumsuz bir özelliğimi söyleyebilirmisiniz? Bu soruyu kendimi tanımak ve eksiğimi giderebilmek için soruyorum. Lütfen samimi cevap.
15. Bende sanki tik oluşmuş. Karnım tokken bile buzdolabının kapısını açar, ne var ne yok diye bakar ve kapatırım. Evinizde iken benim gibi yaptığınız saçma bir iş varmı?
16. Beni az çok tarif edebilirmisiniz?
17. Beni boğmak isteseniz bir kaşık suyumu tercih edersiniz?
18. Benim nickim size neyi çağrıştırıyor?
19. Beş vakit ezanın sesini hepimiz duyuyoruz? Hepsi farklı makamlarda okunuyor. Sizi en çok etkileyen hangi vaktin ezan makamı?
20. Bildiğimiz kadarıyla siyahla beyazın karışımına "ala" denir. Peki o zaman üzerinde kırmızı benekler olan balığa neden alabalık denilmiştir?
21. Bir ayağı olmayan topal birini gördüğünüzde aklınızdan neler geçiyor?
22. Bir besteci olsanız yazacağınız şarkının nakarat kısmını 4 satır olarak yazarmısınız?
23. Bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı var derler. Bu hatır sizce nerden geliyor?
24. Bir Türk profesör 2+2=5 işleminin doğruluğunu kanıtlamış. Düşünceniz?
25. Birçok insanımız zengin olunca hep değişik iyiliklerden ve yardımlardan bahseder ama zengin olduklarında para onları değiştirir. Sözler unutulur. Zenginlik paradamı yoksa başka şeylerdemidir sizce?
26. Birçok kişi google'a amca der. Peki dayı kimdir?
27. Biriyle vedalaşırken gidenin arkasında "güle güle git" denilir ama o kişi ayrıldıktan sonra hiç gülmez. Bunun nedeni sizce nedir?
28. Biz Türkler olarak yüzyıllardır kaybetmeye tahammülümüz yok? Futbol sahalarındaki şiddet bundan dolayımı yoksa bu işi abarttığımızdan dolayımı sizce?
29. Bu sitede olmak nasıl bir duygu?
30. Bu sorulardan sonra ilk beni banlayacağınızdan şüphem yok Benden sonra kim gelirdi?
31. Buzulların eridiği söyleniyor. Tekrar eski haline dönmeleri için ne gibi bir çalışma yapılabilir?
32. Camcıların cam keserken kullandığı aletin adı nedir?
33. Cep telefonlarımıza gelen mesaja "sms" deniyor. Kopyasız olarak açılımını söyleyebilirmisiniz?
34. Çocukluğunuzda en son oynadığınız çocuk oyunu neydi?
35. Çocukluk anılarınızdan birini bizimle paylaşırmısınız?
36. Çölde yolculuk yapıyorsunuz ve karşınıza bir ceset çıkıyor. Üzerinde hiçbir eşya yok. Elinde de kısa bir kibrit çöpü var. Acaba neden?
37. Depremler sizce neden oluyor? Yeraltından elde edilen madenlerin oluşturmuş olduğu boşluğun toprak ve kaya kütlelerini taşıyamayıp göçmesiyle olabilirmi?
38. Diliniz sürçmeden en güzel söyleyebildiğiniz tekerlemeyi bizimle paylaşırmısınız?
39. Dini sohbetlere katılıyormusunuz?
40. Doğuda şehit düşen askerlerimiz için bir dua alabilirmiyiz?
41. Doktora gittiniz ve size 3 ay içinde öleceğiniz bir hastalığın haberini verdi. Ne yapardınız?
42. Dua ederken Rabbimizden en çok istediğiniz şey nedir?
43. Düğünlerinizde ne gibi gelenekleriniz ön planda?
44. Dünyada tek bir başkent seçilmiş olsa neresi olsun isterdiniz?
45. Dünya'daki en uzun köprü Çin'de bulunuyor. Peki yapılması planlanan dünya'nın en uzun ikinci köprüsü hangi ülkede yapılacak?
46. Dünyamızı dikey olarak kesen meridyenler ne işe yarar?
47. Dünyanın odak noktalarına baktığımızda illaki Türklerin parmağı vardır ve beyinlerimizi hep başka milletler kullanıyor. Beyinlerimizi kendimiz kullanabilmek için neler yapmalıyız?
48. Eğer bana nick bulmak isteseydiniz bu soruları gördükten sonra ne olarak değiştirmemi isterdiniz?
49. Eğer siz çizgi kahraman şirinlerden biri olsanız, bu hangi şirin olurdu?
50. Elinizde fırsat olsa en çok neyin heykelini yapmak istersiniz?

not :nazlanmayın artık :D

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
hay Allah senden razı olsun uhibbu
bende 200 e tamamlamak için çalışayım

Üst Alt